Дълбоко религиозният футболист Благо Георгиев, който е по-известен като Джизъса, ще се превърне в истински Юда в "Survivor". В понеделник спортистът ще предаде някой от съотборниците си от племето "Известни", с които от месец се мъчи да оцелее в Доминикана и със сигурност ще си създаде врагове, каквито не е и сънувал.

Преди дни от продукцията намекнаха, че предстоят размествания между двете враждуващи племена - "Известни" и "Войни", и че маневрите ще доведат до люти сръдни и скандали. Във видеоанонса към предстоящия епизод пък за секунди се видя, че Благо и дизайнерът Едис ще решат съдбата на отборите си и ще решат кой участник в кой тим ще продължи занапред.

Вече вървят залагания, че Благо първо ще изгони от племето си ММА боеца Жоро Валентинов, с когото дълго бяха скарани заради плеймейтката Златка Райкова. В "Survivor" двамата уж заровиха томахавките и се прегърнаха като братя, но подозренията са, че между тях продължава да тлее вражда.

Възможно е Джизъса да се прицели и към кулинарката Божана Кацарова, която е доста непредвидима и вече успя да го забърка в интрига. Не е за подценяване и вероятността футболистът да опита да се отърве от своята стара дружка, фолкпевицата Татяна, която напоследък не се справя на ниво в игрите и дърпа племето назад.

Снимка: bTV