Джо и Джил Байдън си взеха нов домашен любимец - котката Уилоу

Тя скочила на сцената по време на изказване на първата дама и тогава се харесали

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучето има господар, но котката има само слуги. Тази котка си намерила двама...

Ахааа, внувашаме човечност и даже миловидност на този политически сатанист от кариерата. Като контрапункт - пуснете, как Путин е смачкал с "руския ботуш" някоя мравчица. Ех, че готини Байдън и Джил, истински човечни демократи. За Тенксгивинг изпекоха пуйка, пък я дадоха на бедни, сега си взели котенце. Не са като руския агресор, я!

Ний-големият хуманист е демона педофил Вова Шеломович! Гледали ли сте клипчето как цунка момченцето по голото пъпче?

А ти гледа ли клипчето в което байдън цунка минорни момиченца по устичките и им пипа поличките?

Браво А дано сега дъртия си седнне на памперса да си гледа котката и пенсията, вместо да се занимава с Русия. Така е най добре за целия свят.

Направо се разплаках ...

lu4ka

Тоя сега докато ѝ запомни името…

Идиоти, избрани от по-големи идиоти.

И ако това е новина..

Тоя изкуфял гангстер бандит вместо да се занимава с проблемите на страната си ( 20 милиона на границата на бедност ( той го каза ) милиони бездомни близо един милион починали от covid-19 някои градове престъпноста е достигнала такиви граници,че е невъзможно в тези квартали да се влиза през деня - о тоя дърт, стар пръч се занимава с котки и кучета.

Просълзих се, преди два дни ме просълзи Херо. Седя си вкъщи, неваксинирана, затворена, депресирана и поглъщам с охота тези мили новини за котки и прочее захаросани простотии отвъд океана, с които ни заливат медиите. То имам ли избор?

Две марионетки, на глобалните мошенци, в театъра за зомбита, по света и у нас.

Американската демокрация, пример в света както тръбят американците на ляво и дясно с този възрастен човек за Президент показва, че са доста ненормални. Предишния Тръмп, също.След 60 години природата започва да взема, а не дава, но за съжаление в света има много дъртаци който са начело на Държавите си. Примери колкото искаш, последен Берлускони предложен за Президент, откачена работа.

Демек платена публикация и словесна пръдня - ох, ах, ух, колко е велик Западът. Начело с USA, естествено! И колко готини хора са семейство Бидони! А в същото време 100 хиляди гневни канадски шофьори на камиони са се устремили към столицата Отава, където утре, събота, 29.01. 2022г. ще се изсипят под прозорците на тиранина-диктатор Джъстин Трюдо - незаконен син на Фидел Кастро. Срам за баща си... Подложил канадския на народ на терор и геноцид вече 2 години. И ​още 500 хиляди разгневени канадци се очаква да се присъединят към събитието. А в САЩ? 47 милиона ултра бедни, бедстващи американци, оцеляващи с купони за храна от държавата(food stamps). И още 20 милиона бездомни нещастници по улиците на САЩ. За сведение: през 2010г. ултра бедните американци са били 30 милиона Плюс 900 000 загинали от пандемията и най-вече от ваксините американски граждани. За цялата Втора световна война американците дават 300-350 хиляди жертви, а сега жертвите са тройно и без война! Как е във "великата" Британия? 18-20 милиона бедни англичани под чертата на бедността. Навсякъде в Западния капиталистически свят цифрите и картината са същите. Не изостава от "демократичните процеси" и България - на първо място в света и във Вселената по всички показатели и класации - най-бързо умиращата и изчезваща нация, най-болната, най-бедната, най-оглупялата, най-необразованата нация, най-много детска смъртност и смърт на родилки в света. На първо място по ракови и сърдечно-съдови заболявания в света. На първо място по корупция в света и на последно по доходи и свобода на словото. На последно място в света по човешки права. Държава без индустрия, без промишленост, без селско стопанство, без образование, здравеопазване и армия. Смешна, жалка държава отишла на последно място във всичко. И всичко това, благодарение на факта, че България стана част от този Запад - колония на САЩ и Евросъюза. А в същото време в Руската Федерация въвеждат 4-дневна работна седмица без промяна на работната заплата.

Такаааа! Срущу 2000 долара на калпак и 40 милиона ще цъфнат доброволно на фронта срещу Русия! И ОФИЦИАЛНО САЩ няма да участва с армия! Не дърпай с празни прикаски дявола за опашката!!!!!

Не си прав, ни вече живеем във метавселената - ръце и стомаси празни, очи пълни. Когато ни сложат очилата и ни включат в контакта, ще сме свикнали.

Браво,гоосподине! Много точен коментар ! Моите поздравления,но мисля ,че много малко хора ще разберат истината,която сте написала. Даже се чудя дираджиите как са пуснали коментара.

Той си е на възраст да си почива с котката у дома, а не да му напомнят с хвърчащи листчета, че се е накапал или да спи по важни срещи, още повече не му е работа да провокира 3 световна война.

На един дядо в деменция морето му е до колене и само с котката си общува що годе пълноценно.

журналистическа Това дърт пръч е гушнал букета

Аве по комунизма не ни занимаваха с подобни жълти простотии

Избързал е! След войната с Русия в краката му на кайшка щеше да е Путин!

е дърт педал. В Женева духаше на Путин

Ами ти наистина ли мислиш,че дядото ще победи ПУТИН!? Мисля,че ще е обратно и тогава ще има смях до скъсване.

пък имам прасе и го кръстих Байдън. Напревете репортаж и за това.

И това е световна новина ......да ви е.а .майката ?!

ПИПО

Ебати и "новината". Потресен съм, направо нямам думи....

Путин язди сибирски тигри и гол до кръста се бори с мечки а Джо си взима коте.

С тия УБИЙЦИ ли трябва да ни занимавате? Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Йемен, това са УБИЙСТВА на невинни хора, от усмихващи се мерзавци!

Скапан американски пиар и показност! Едва ли ще доживеят да ги изгледат, дано да имат късмет животинките....

Мене ако питате по-добре дъртия да се разкара поради болест. Камалата няма бизнес в Украйна и няма да й стиска да се прай на мъж. Колкото до котката, дано му осере всички патъци и ъгли в Белия дом.

не вземат и хамстера Аналена Бербок, за да им е пълна колекцията ? Ще слушка и ще си тича в колелото на клетката.

Браво, още един член на семейството с по-дълга памет от Джо.

_stankow

Жестоко ! Куул ! Ей това се казва актуална, навременна информация ! Сега ако може да ни осведомявате и когато котката се разгонва, за да сме в крак с геополитическите процеси в света ... :)

Тоя уродлив комунист рие в истопна Европа и му се иска да дрънка оръжие,жертви бедните европейци и руснаци много ни пука за смръдливата му мачка

Браво ! Аман от кучкари !

Да покзвайте снимката на Макрон.