Джон Бойега oт "Междузвездни войни" напусна обиден бранда Jo Malone

Причината е, че кадри с негово участие бяха изрязани от рекламата на марката за Китай

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-нелепия персонаж в най- нелепите серии.

Абе много маймуни има в Русия бе - те са по зле от негрите

Китайците не цепят басма никому. Там БЛМ и всякакви либерастки извращения не вървят. За тях да не би някой да се е застъпвал ? А са търпяли много унижения в САЩ. И още - за китайците черната кожа е ужас - признак на бедност, мизерия, лошо потекло, те всячески се крият от слънцето

Нямам нищо против негрите но да се слагат насила негри да играят в филми само и само да има и чернокож никак не ми харесва

Дааа ! Една хубава новина. Махалото май тръгва в обратна посока . Полека лека ще турят неграта на мястото им.

Тъпичко му идва малко да заменяме оригинала с конюктурно коретното копие, май, а? Ама няма проблем да искаме в Чернобил черни за дивърсити....

Mother fucker negar Вчера на един Ebony Baron му "обясних" какво означава White Resistance.

В рекламата всичко зависи от таргет групата. Не знам дали Бойега е запознат ама в Китай няма много чернокожи така че рекламата с негово участие да има желания ефект върху хората които цели. Същото е логично да се случи ако китайска компания иска да рекламира продуктите си в страни където живеят много чернокожи като пр. САЩ или Англия. Тогава логично би било в рекламите да участват чернокожи актьори тъй като е много вероятно в таргет групата да има много чернокожи. И понеже му знам начина на мислене от негови предишни позиции относно БЛМ и пр. мога свободно да кажа че разбирам защо не са го уведомили. Веднага щеше да започне да плямпа за расизъм и човешки права в Китай. Така е когато млади хора бързо натрупват пари и слава. Започват да си мислят че всичко това им носи статут на мъдреци по всички въпроси. Един такъв като него е Люис Хамилтън който си мисли че факта че кара в Ф1 някак си няма нищо общо с неговите обвинения че в Ф1 има расизъм. За разлика от всички други пилоти той влезе в Ф1 чрез топ отбор, спечели титли със същия и отиде в друг топ отбор с който също спечели титли. Ама това явно е расизъм още повече след като се знае че е най-скъпо платения пилот в Ф1. Явно и той не знае историята на немската компания за която кара нито пък за Хюго Бос който му беше спонсор в Mclaren. Толкова за "борците" за социална правда.

Представи си Тайлър Пери да направи филм по подобие на неговите досега, комедия с 30 китаеца на погребение или нещо си и да им го пусне на черните в Америка . Колко ли ще го гледат?

Китайската версия е по-слаба, прилича на набързо направено копие и отстъпва като качество. Което може да е за добро, тъй като ако я бяха изпипали, черните с техните постоянни комплекси за малоценност към останалите раси щяха съвсем да изтрещят и по стара тяхна традиция да тръгнат да разбиват и грабят магазините на фирмата.

Грозна твар. Върви на екскурзия в Китай, да видиш лично какво мислят за теб.

.

Аз !

Изродите- маймуняци като оня дето се представят за Сисиньо, да бягат с разпрани гъззове към Турция и Африка, както бягаше Осман Ага И всякакви араби и китайци.. Там да си търсят правата... Както и Трафикантите на маймуни и китайци.. Тия са по- гадни и от Трафиканти на наркотици.

Да ходи да си търси правата в АФРИКА, тоя африкански ШПИОНИН !!!

Тоя, че се бил засегнал, мен това не ме интересува....

В Китай само от чернокожи се интересуват.

" ролята си на Фин в "Междузвездни войни" Филмът бе посветен на личната ми история, показваше родния ми град, приятелите и семейството ми, написа актьорът..." Хм, да разбирам ли че този Бойега смята че междузвездни войни е посветен на неговия живот? И всичко което е показано там реално се е случило, и всички негови приятели и семейство са живели така? Явно той се смята за Дарт вейдър, и е пътешественик във времето и пространството. И току-що се е завърнал от родния си град който е на 5000 години наред във времето, и във някоя далечна-далечна галактика? Този черньо или не си дава сметка че са го включили във филма чак във седми епизод, когато иначе добрия филм до трета част, се превърна във поредната сапунерка, пускана всяка година с нов епизод само заради името. И че този е включен там, само заради цвета си и политкоректността във всеки филм да има черни герои които разбира се да са от добрите и борещи се за расова справедливост? Поредното черно недоразумение което се мисли че всички са му задължени само защото е черен и в някакво далечно минало, някои черни били роби? Черен расист, това е този Джон Бойега.

Не, късометражният филм на марката е посветен на живота му, а не "Междузвездни войни".

Половин милиард китайци си го преместиха по този случай. Останалите просто не разполагат със съответното оборудване.

комплексар с една от най-тъпите и досадни роли в и без това жалките нови три серии на великата звездна сага, съсипана от политкоректните лицемери дисни

В Китай особено възненавидяха чернокожите, откакто група африканци отказаха да спазват карантина в Пекин преди 6 месеца. Стана международен конфликт, но в България такива новини не достигат, щом не са за Русия или САЩ.

Тоя манGал що не рева когато намалиха в ПЪТИ образа му на постера за Епизод VII?Щото тогава ЛАПА ПАРИТЕ,а сега,кога се ОЯДЕ - ДАВА АКЪЛ????И тоя,и ХАмилтън да го DUXАТ!!!

Няма лоша реклама. Явно е добър PR ход.

Един изключително ненужен и безсмислен персонаж, поставен (явно) във франчайза само за да има и негър в сагата...

Хамитите са неблагодарници. Семитите и Яфетите са друга работа.

Jo Malone предполагам мирише на потен мазен мангал....

Въпрос на комуникация. Иначе е разбираемо да се използват азиатци в Азия за реклама. Същото би било и в Африка с чернокожи.

Абе не е съвсем така. Белите са много вървежни в реклами за Азия. Черните не се котират там. Все пак азиатците са по-големи расисти и от нас. :)

Всички черокожи станаха много докачливи през последните години!!! Целият този шум около расовата търпимост и политкоректност доведе до абсурдни претенции и решения, каквото е и решението за Оскарите! Нямам думи!!! Светът е полудял! Буквално....

Тръмпи избели много патладжани като им каза да пият белина против вируса. И те пиха и побеляха. Сега всички са равни.

На кой му пука!?! Да напуска щом иска. Ние какво общо имаме с тази сапунка, че ни информирате?!? Оня ден чистачката в офиса напусна обидена, може ли да публикуваме новина в Дир-а, като споменете марката ни? :-)

Трябваше да го информират. Иначе чиста пазарно е правилно, да подберат някой по-популярен в Китай. Все пак там например една актриса имала само 60 милиона последователи в социална мрежа. ;) Така че Джон Бойега не е продаваем, а онзи е.

Тоя па решил, че светът се върти около него

Абе вие луди ли сте бе? Китайците ходят с дрехи на плаж само и само да не хванат тен. Как ще гледат черен по телевизията. Ще изперкат!

Е точно заради този Междузвездни войни стана поредната сапунка. Явно по-симпатичните негри свършиха... А и кой е казал че и в научната фантастика трябва да има негри?!

Черните не са добре дошли на китайския пазар, а този пазар е най-големият в света. Е, при това положение, дали мениджмънта на марката ще се самоубие само и само черния да е щастлив. Отговорът е не - ще предпочетат да изкарат някой и друг милиард. Ако не сте ги срещали, знайте, че китайците са изключителни расисти. При тях това е култура - китайците на първо място. Да си черен в Китай означава да си беден и да принадлежиш на низшите слоеве на обществото. Затова китайците обичат Европа, защото е културата на белите, а те умират да минават за бели. Арабите също са големи расисти - те пък не уважават никого -само себе си. Лошото за Фин е, че в ОАЕ и Китай са пазарите, които държат 80% от световното богатство. Кофти е да си черен, брооооо!

То щото в Африка положението е различно. Там има супер много китайски инвестиции, но на всякъде китайците слагат бели шефове, че иначе негрите не признават жълтите по никакъв начин на мениджърски позиции, а пък самите китайци нещо не вярват много на негрите. Само евролиберастите се опитват да лицемерничат, но като стане въпрос за пари изведнъж загърбват толерантност или каквито и да са други скрупули.

Арабите считат негрите за отделен човешки подвид, изобщо. Тръгвията с роби от подсахарна Африка е била основно с тях - над 100 млн. негри са минали през ръцете им. Обаче виновни са шепа американски палнтатори и затова дайте да запалим САЩ. Що се отнася за жълтурите, там расизмът е доктрина. Китайците, в сравнение с япноците са либерали, направо. Проблемът е, че белите сме се разложили морално и всякак - в момента извършваме ритуално самоубийство, а разните "англичани" като този се възползват максимално от това. Да ходи в Токио, вместо в Лондон, и там да се тръшка колко бил обиден. Че и клипът "селебрейтвал" него и семейството му насред Лондон - ха, ха. Егати селебрейтването на домъкнали се от средата на Африка "расови обогатители".

Есте Лаидер не е ли немска компания?

То вече нищо не е ясно и кой е купил какви акции. Фолксваген бил на араби и по-малко на китайци. Нищо че в превод от немски е "народна кола".

Georgie

На китайците негрите им миришат, все пак говорим за парфюм, нали?Вие искате ли да миришете като негър?

Това е Китай - едва ли ще ги трогнеш с крокодилски либерло-контра расистките си сълзи! Реакцията на бранда е абсолютно на място - щом не те кефим - прав ти път! Ще намерят някой по-малко обидчив на когото да плащат по няколко милиона паунда на година. БЕЛИТЕ ЛИЧНОСТИ ИМАТ ЗНАЧЕНИЕ!

ВИЕ СТЕ ЕБАТИ ГАДНИТЕ РАСИСТИ ВИДИТЕ СТАТИЯ С ЧЕРНОКОЖ И ПОЧВАТЕ ДА РЪСИТЕ ГАДОССТИ ВСИЧКО СЕ ВРЪША НА ТОЗИ СМЯТ КОЙТО ЗЛО ТЪРСИ ЗЛО НАМИРА, ИДИОТИ ПРОСТИ

Абе прегледах коментарите и един расистки не видях до твоя, да не би да си ходил на американска школовка по расизъм?

Добре де, черните не се котират в Китай. Пита се как марката да си продава продукта след като там не ги харесват?

ТЪПАК

Сходството в някои думи не се брои. Мангалът по принцип не е обида, а инструмент за палене на огън вкъщи от едно време, просто заради опушено черния му цвят хората оприличават ромляните на него. А това за значението на думата на индийски, мога само да ти кажа, че в Китай си има официално име Х*й и това не е шега или виц, просто думата там няма значението, което има тук.

Грешка, това трябваше да е под първия коментар.

Истината е че азиатците не понасят черни и не им пука за расистките глупости.

САМО ТАКА СИ МИСЛИШ ЛЕСНО Е ДА СИ ТЪП НАЛИ

Тоя изигра една роля в треторазряден филм и се взе насериозно. Ей сега гледам някакво сериалче, в което участва Питър Уелър (оригиналният Робокоп), тоя пич ги слага всичките съвременни "звезди" в джоба си по актьорско майсторство, въпреки че сигурно е вече на 80 и кусур. Мимика, жестове, интонации, всичко му е точно, ей това е от старата школа актьор, а не тия младоци, обучавали се във Фейсбук и играещи като дървета по екрана с безизразните си физиономии, но с чувството, че са големи звезди и някой им е длъжен да им се кланя.

Тоя манго е голям расист!!! Не харесва китайците нещо... Като се замисля - той не харесва никого, освен собствената си блестяща персона... И великата според него роля, която направи в Звездни войни... Без него нямаше да има филм изобщо... Ама хич!!! Хах...

Да, то се видя вече, че черните и жълтите са изключителни расисти, но белите най го отнасят, защото в момента почти изкорениха расизма си. И още нещо да поясня, харесвам мулатки, харесвам китайки, харесвам филмите на Уил Смит, но не мисля, че черен е по-голяма обида от бял, така че BLM ДГД.

Китайците са големи расисти, там не минава номера "бляк лайфс на метър"

То на английски си има име "Cross Cultural". Фирмите с офиси по цял свят учат служителите си как да общуват с хора от други култури защото дума или жест в твоята култура може да бъде обидно за някоя друга култура. Прост пример, имахме индиец в офиса и го питах какво означава думата "мангал" при тях. Бях изключително очуден като разбрах, че тази дума за тях означава похвала и да те нарекат мангал е ПРЕСТИЖНО, нещо като нашто "бай" когато говорим за възрастен човек. И има още много такива... А че китайците са изрязали маймуняка... гледайте клипчето в нета как китайка се плаши не от маската на цветнокож, а след като той си я свали!

1. Гледали сме я - май беше на перилен препарат. 2. То си е за плашене.

Нещо повече, за китайците е изключително лошо нещо да имаш тен. Според тях, загар имат само хората от най-низшата прослойка, тези, които работят на полето под слънцето. А сега си представете един изцяло черен човек какво е в техните очи... не дявол, а не знам какво...