17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много жалко за жената, но според мен раждането на вторият им син през 2010 г. е възможно да е допринесло за развитието на болестта - да родиш на 47 г не е лесно, и обикновено е свързано с хормонални терапии, които са изключително опасни и в много случаи е възможно да причинят рак на гърдата или на яйчниците. Много жалко наистина.

Всъщност се крие една човешка драма. Колцина преживяват такова нещо, да загубиш син, после и съпруга... А иначемедиите те изкарват едва ли не бонвиван и безхаберен тунеядец, примерно. Виж ти какво било в действителност. Лека й пръст на жената, а той да стиска зъби и да се отдаде на работата си, за да се разсее малко.

кофти работа готина мадама беше да почива в мир

Бог да я прости!

мир на прахта и на кели престан ама тоз смешник траволта до кога ше го играе тоз фарс..,, целия свят разбра че е хомисексоалист оваршал е креватити на сички холевутски геьове и продалжава да се прави на хетеро. Абе какво ни заминавате със този световно не известен дядка, откаде ги ископавате такиви рептили. кво е тва плешиво зомби кадето си присадило коса за 300 000 долари. ако ми се покаже в 2 часа през ноща ще пометна без да съм бремена. много неприятно злобно човече имало пари направило си лифтинк и упераций на лицевия кокъл. бетер е от кокона а ние в кочината да мреме млади бедни и гладни без пари.... тоз траволта и на младини е бил много грозен за нишо не ставал и са го пробутали за статис в ефтини музикали . а кретенския му филм коса вече ни презля на всички .. женел се е за камофлаж. и предишната му любов си призна преи да омре убратните наклоности кога вече за нищо не я търсеха за да прави димки и сензаций,,,,, освен сичкото била и мъжки транс сексуален травестит,,, изобшто не ми ги хвалете тез холевутски урунгели всичките са една помия. на оная дърта шафрантия шер дащеря и била мъж- транс сексоален, сменила си пола а вещицата шер се била гордеела с това . скочубра!!! и на оназ некадърна никаквица анет бенинг дащеря и си смени пола а пък мъжа и уоран бийти така се зарадвал, че бил казал, ако бях и аз поне с 70 години по млад, не пола щях да сменя ами и жената. всички там са извратени барабар с тоз дядка траволта. сигорно деменцията го е налазила здравата и бе знае вече кои е , и на кои свят броди/ ама сте го истипосали истукан по медийте, сложили сте снимки от младини.... типичен гей , кои знае през колко кревати на меки китки режисиори е приминал.... Америка ваопше е една фмирисана клоака, кадето наи извратената паплач допълзява до върховете... ами вище президента циркажия роланд рейган,. траволта да земи пример от него. палячото роланд се варгаляще като млад артист из кавоиски филми, ама оспяха да го натикат за президент. пази боже! и за кво беше тва сичко, най накрая и него го удари старческата дименция и жена му нанси го криеше под масата да не го видели тоз исфирявал склеротик как на 90 години си играе с мъшки кукли..... перверзия! .. аиде да свършвам че имам работа, не ми се заминава с утрепките на америка, имам по интересни работи за правене

Млади и без пари мрете понеже сте неграмотни. Във всяко твое изречение половината думи са грешно написани. Това нарочно да го правиш пак няма как да е по-зле. Успокоителното е, че си млад и без пари: има вселенска справедливост.

ти от къде изпълзя? Я обратно в дупката!

Кременче, в Стара Загора предполагам има интересни работи за правене. Успех! Слагам ти един +

...Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!

Тъжно... странно все пак този рак се лекувал на 100% ако се открие навреме...

Е, колко се открива навреме ? То нали в това е проблема ?

Истинската любов е в сърцата ни докато сме живи, независимо дали хората които обичаме са сред нас или не - тя е жива и не си отива с тях. Радвам се за хората, които са имали шанса да я срещнат.

Едно време беше голяма красавица и Шварцнегер си беше загубил ума по нея

Браво Джони, имаш вкус.