Джони Деп обвини екссъпругата си в присвояване на $ 7 000 000, съди я за 50 милиона

„Сериалът” с обвинения и съдебни искове между бившите съпрузи продължава

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не им знаем ситуацията, за да преценим кой крив, кой прав. Но народът си го е казал за нас мъжете - шнур глава затрива.

Ако Джон караше на ръчна и само понякога навлизане неофициално в чужд двор....нямаше да има проблеми с органите по правоУПРАВЛЕНИЕ.

Така де, ама тя тая девойка със сигурност знае как да го извърти за нещо по-сериозно. А и да имаш стотици милиони долари и да караш на ръчна - трябва да признаеш, че звучи несериозно.

От 2016 Хърд не спря да се хвали как е дарила пълната сума, в мин.време, включително и под клетва в съда в Лондон. Сега не било компютри,а компоти, дарила, ама само част, ама имала намерение, ама Деп бил виновен. Тя е получила последния транш от 7-те милиона на 01.02.2018, той завежда делото на 01.03.2019- айде пак да ми кажат как точно той е виновен и дали това не е лъжесвидетелстване под клетва.

Да би мирно седяло, не би чудо видяло.

Карай на ръчна, по-сигурно е.

Никога не към му изневерила или отказала на моят с ръчката. Никога не ме е хващал мензис или мигрена.

То и Коврат, беше обещал да дарява ама..както вика оня Карадайъ: - Да, да ама не!

Трябва да й се признае, че добре го "издои"! Мъжете да внимават с "много влюбените" в тях цуцета, а жените да внимават, как стават тия работи! Не така грубо, с пунт и пластика и една нежна /до определено време/ ръчичка......

От дедо си знам че на жена пари и на луд картечница не се дават

"Жената боклук 1984 "

Джонкаааа, кепазе с парите си стана братле.

"Амбър вече е раздала седемцифрени суми за благотворителни каузи и възнамерява да продължи да допринася и в крайна сметка да изпълни обещанието си." И кога се очаква да си изпълни обещанието и защо до сега лъжеше, че е дарила парите?! Даже пред различни медии се хвалеше за даренията си! Между другото болницата на която са платени тези 100 хиляди, Амбър е в списъка им на хора дарили над милион!? Даже от болницата я умолявали за парите тъй като имали критични случай, но явно защитата на АХ е по важна. "Тя наистина се забави с изпълнението на обещанието си, тъй като г-н Деп заведе дело срещу нея и тя бе принудена да похарчи милиони долари, за да се защити от фалшивите му обвинения" Фалшиви обвинения като огромната кампания от ботове срещу нея ли? О какво казахте г-н Съдия? Не признавате твърденията на Амбер за кампанията за клеветене? Опа.

Поредния мъж попаднал в клопката на жена и това се повтаря от как свят светува. Във всяка жена се крие дявола, хитри, коварни, лъжливи и артистки са. Всяка жена краде пари от мъжа си, иска да лежи и той да я хрантути. МЪЖЕ, ВНИМАВАЙТЕ И СЕ ПАЗЕТЕТЕ ОТ ЖЕНИТЕ, ОСОБЕНО БЪЛГАРСКИТЕ.

е не е доре да си такъв женомразец..напротив има много сами жени защото не могат да намерят Мъжа който е такъв не само на думи и поза..

за един булгар, жената е млада искусителка и коварна, еми няма безплатен обяд красивите неща струват пари...;)

Милиони долари за адвокатска защита? Това е демокрация по американски! Тама няма права и свободи, има само интереси (парични)! Капитолията, наред с Белият Дом и Пантагонът не да бъдат превзето, а направо да бъдат изтрити от лицето на Земята! Аман от такава демонокрация!

7000000 цирки да и излезат на момата. Той бил лошия!!? Подла мръсна гадина се оказа тая.

"Никой няма да ви повярва. Защото сте мъж." - Амбър Хърд

Горкият! Тая го направи на нищо.

Съжалявам за Джони Деп..страшно талантлив актьор и интересн и харизматичен, но да се.хване с явна зла лизбийка щото Хърд е точно такава..грешка огромна грешка..Хърд е красива и това е всичко, доста кофти човек

Като ѝ видя лукавата муцунка, винаги си я представям как се е напъвала, когато е кензала в кревата при брачните им игрички. Тъй че не всичко което лети, става за ядене.

Т.е. никога не е късно да станеш за резил

гледам младежите коментирали под мене не я искат таз Амбър Хърд, явно не им е по вкуса - проблем няма - деда ви ще я вземе тогава, вие си изберете някоя силиконка или дори трансжендр - те са вървежни!

А 50-60 милиона имаш ли?

е аз се надявах като е толкова нежелана и като никой не я иска цената и да падне до 5% от средно-месечна пенсия в България. иначе, не мога да си я позволя...

Шашардисан съм как тази изключително важна новина не сте за качили да висне перманвнтно като топ за деня! Бездарници!

Хърд е Богиня, на тоя от Алкохол и Бело самолета му 100% вече не излита и затова е такова кисело старче! истинските потентни мъже нямат против да си платят и 7 000 000 милиона за к3кса с такава Богиня - това е истината!!

Истинските мъже първо пробват, после хвалят, а обратното е за истински ч..джии.

самолет излита ли, щото на ч...джийте им излита без съмнение при това!

През гараж минава и пяна остава!

той и Джони Деп така казва в Съда, срам го е за пред хората.

Е, чак пък богиня! С тези цици като капачки от компот, отворен с лакът...

Тази буля излезе дявол в целофан. Мислете основно с голямата глава!

Дир бг е станал рекламна агенцийка,която много скоро ще умре! Целуваме и прегръщаме ГЕРБ или обръщаме съвсем скоро палачинката :)))) Алоооооу