17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ухилена курва търси симпатии. Отврат.

То човек вече да няма доверие на никой. Баси ужаса! На никой не може да се разчита, ни на съпруга, ни на семейство! Не искам да съм на негово място!!!

си отгледа много яки паразите - жените и чернилките! Нека сега им смучат кръвчицата...

Карай Джони, карай, всичко тече, но уви не всичко се пие ...

Ех, Джони, Джони! Ти си любимият ми актьор-направо те обожавам!!! Чудя ти се на акъла-как се забърква с тая к.... Наистина русите са зли! Виж сега, Джони, аз не искам пари, слава и секс с теб. Искам само да седнем в бар на брега на морето, да си пием от една бутилка бърбън, да изпушим по една кутия цигари и просто да си мълчим. Това ми е достатъчно! Дано проблемите ти скоро приключат, а аз продължавам да мечтая!!! Успех:)))

Ще ми е голям кеф Джони да ги осъди тия от "Сън", както наскоро Джефри Ръш осъди един австралийски вестник или списание,не си спомням точно, за около 2 милиона австралийски долара. Тия жълти парцале съвсем са се самозабравили и е добре от време на време да пускат малко кръвчица, че да имат известна спирачка преди да лепят етикети по хората. А русата лезбийка е добре да се кротне, щото ако продължава да алчнее може и да и заминат 7-те милиона от развода по адвокати и съдилища. Да се благодари, че Джони е добряк по природа. Ако беше някое друго говедо - звезда щеше да и стъжни живота.

Илън Мъск направо се спаси от тази.

Спасил се е, ама другия път! Видя ли го сега на каква е попаднал? Че и чаве му роди... и той е закъсал яко

Като го гледам него баш с какво се "оборудва" леееекинко се съмнявам ...

то кято погледнеш с какв се е спасил става страшто..това разбира се в кръга на шегата

Ще ви кажа как аз ги виждам нещата, Хърд търси определено изгода от всичко както много други жение за секс насилие и тн...порнография, в която властват едни кантори и съдии.в САЩ .А Деп може да ни е светец,но не вярвам в системното насилие над жена..може да е имало инцидент,но Хърд сто процена също е агресивна защото лесбийките и гейовете много често са такива в определени моменти...А и между другото на Джони с този талант и обяние му е простено ;)..малки грешки

Това е пряк резултат от мисленето с долната глава. Като поостареят мъжете и им обърне внимание по-млада жена, се въобразяват, че приличат на Батмани, подминавайки факта, че простатата им алармира. За толкова по-възрастни мъже се женят златотърсачките, набийте си го в главите. Няма друга причина освен да го оберат колкото могат и да си намерят мъж, съотствуващ на възрастта им. Но, всеки им аправо да си съсипва живота както намери за добре.

хайде стига с тривиализми предпочштам Деп..прид много други 20 годишни мъже глупости..и елементаризми

Много са, мургав е, няма основно образование, боядисва си косата, носи много на наркотици и алкохол, налита само на руси мацки и ... има много пари! Колкото тийнеджърите се кефят на стринки и бабички, толкоз и тийнеджърките - на чичаци и старци!

Прави разлика между мургав и кореняк американец - сиреч индианец.... Стига писали, просто, за да драснете нещо наизустено...

Не бил индиец, ми индианец, Винету, ами анджък де - голям и черен! Освен ако не приемем, че индианците са по-скоро монголи, тогава ще е разочароващо! Хахахах, индианец! Бас ловя, че в идеалния случай е жабар! Не случайно с Ванеска се надушиха! Жалко, че кризата на средната възраст го съсипа, явно има жестоки комплекси за малоценност, въпреки че е богат и известен!

Какво викам ли? Батенце, Джонито може и да има комплекси за малоценност пред вид тежкото детство, но неговите са нищо пред твоите комплекси. Само под тая статия си наплескал 4 хейтърски коментара в които наблягаш, че бил без основно образование, а гледам, че си се записал подобаващо и под предната статия от вчера. Да оставим настрана факта, колко ти си образован и информиран, че не правиш разлика между гимназиално и основно образование, и да се съсредоточим върху това, че в живота е много по-важно какво си научил и как си се реализирал, а не какво си завършил. То ако всичко се учеше само в училище... познавам висшисти, които са пълни кретени и абсолютно непригодни за каквато и да било работна позиция въпреки завършените средно и висше образование. А всеки ден попадам под статиите на дир-а на маса просташки, хейтърски и откровено тъпи писания като твоето и предполагам повечето са на хора със завършено средно и даже висше образование щото днес в България, който не е кандидатствал за университет, той не е влязъл и не го е завършил. Така че може да си навреш отзад мнението и да ходиш да си избиваш комплексите другаде. Джони е талантлив и печели милиони, ти си никой, ако ще и да си си купил 3 висши образования в Бг.

Много здрави нерви имаш, за да му отделиш толкова време на тоз левент, дето само хейтва. Също така, бъди сигурен, че ако ти прочете коментара, това ще е най-дългият текст, попадал пред погледа му, а и също така, не знам дали мозъка му, ще може да асимилира и преработи написаното... Но евала за труда ти ;)

Абе, ХМ, напиши на кого репликираш ли, критикуваш ли. Не е ясно за какво се бориш и какво толкова те е заболяло за Джони Деп, за да има смисъл писанието ти. А всички знаем за "Училите, сполучилите и т.н." и как става в живота. Ти май не си от много трудещите де, щом толкова ги мразиш.

Аз съм написал достатъчно, че да е ясно кого репликирам. Я как бързо си се разпознал, кво се правиш на дръж ми шапката? Я като си толкоз "любознателен" да ми кажеш, не че много ме интересува де, ясно ли е ти за какво се бориш и какво толкова те е заболяло, че Джонито не е добре оплют, че да видим смисъла на твоите найсе поста дето си ги нацвъкал тук. И няма какво да ми вадиш от 9 дерета вода да ми обясняваш че Джони Деп бил необразован, глупав и т.н. Като не ти харесва човека, напиши си, че не ти харесва и това е - кратко и ясно в 1 пост. А ти продължавяш да ми разтягяш локуми от сорта на "училите, сполучилите" и т.н. Няма какво да бягаш по тъча. Както вече писах по-горе Джоне е талантлив, приятен и много трудолюбив човек, защото да се снимаш в 4 - 5 филма годишно изисква много усилия. А ти кой си и какво работиш? Щатен хейтър, безработен загубеняк или некадърен държавен служител на бюро с неуплътнено работно време? Какъв точно трудещ се си ти? Какво точно си постигнал в живота? Нищо.щото ако беше постигнал нещо нямаше да висиш в нета и да хейтиш.

Хареквам много Джони Деп страшно интересен,различен и талантрив ..за мен Хърд е жена -лисбийка дори да е би..която търси пари от него и развитше на кариерата й..

Да търси развитие чрез него, ако го използва като трамплин към по-големи роли в киното. Но тя не може да изиграе дори една главна роля за повече от 200-300К, а пък и защо й е да го прави, като за най-голямата си роля получи цели 7 млн. отДжонката. И вместо да му е брагодарна цял живот, че я е изтеглил от тинята, тя го изкара чудовище! Пълно психо.

Хърд е типична к––ка и и личи от километри. Не знам какво си губят акъла по нея.

Еми много е красива просто...

Красива, но пълно дърво ... Никаква харизма. Може да се пробва в модата, но за актриса не става

Чи каква харизма да има за Пенка, за пенка няма никаква харизма, щото Пенка не е лесбийка, виж - за лесбийките, милионерите и милиардерите - за тях има и това е по-важно, отколкото да има харизма за Пенка.

За мен човек с таланта на г-н Деп и способността му да се въплъщава в най-различни роли е високо интелигентен, почтен и наивен. А жени като таз меркантилна златотърсачка, за съжаление, успяват да се "уредят" точно защото хора неспособни да бъдат зли, насилници, отмъстителни и измамници, не могат да допуснат, че ще им се случи да попаднат на такива. Хората са огледала-виждат у отсрещния това, на което са способни и на което са научени. С други думи-не можеш да се предпазиш от нещо, за което дори не предполагаш, че съществува. Не може да бъдеш лицемер, измамник, долен, лош ако не си програмиран за това

Чудесно обяснено! Адмирации :)

Каква епична драма имаме тук, народе?!! Мургав мъж, без основно образование и уклон към алкохола и дрогата, попрехвърлил на попрището жизнено средата, но велик, непостижим колос на човешкия ум с невиждан принос към човешкия прогрес, бива атакуван в гръб от меркантилна, зла златотърсачка на половината на възрастта му, която вместо да си припада по интелекта му и да се кефи на черния, както своята попрекарала руса предшественичка и вместо да му роди още 2-3 деца, съвършено нелогично решава да го напусне и да осребри времето си прекарано с него!

за всички я ясно че Хърд е с друга ориентация

Затова, Джони, оттук нататък ако искаш нещо агнешко не се жени за него. Ползвай коври и проститутки, по евтино ще ти излезе.

То въпросът не е толкова в парите колкото в нервите и времето.

Джони Джони, младите съпруги излизат скъпо. Кой те е карал да сключваш брак със златотърсачка! Сега ще се ръсиш здраво!

Да бе, те имат печат на челото си - златотърсачка. Около известните и богатите винаги е навалица от такива. Затова отдавна е измислен предбрачния договор. Женицата явно иска с 1 удар да си оправи живота. Всъщност, сега е война между адвокатите - който има повече пари, той ще спечели.

Млада, красива, завършила колеж, е привлечена неистово физически от застаряващ, боядисан чичак, отпуснат и с женски пропорции, без основно образование, но с уклон към алкохола и наркотиците. Не, бе, не е златотърсачка, никак даже, извратена е, щом по жени си пада, що да не си падне и по него?!!

Той вече ѝ е платил 7млн и е приключило. Има 200млн. Сега съди вестника и ще разравят пак ла*ната. Кой точно колко пиел, колко друсал, какво мятал по другия, тн.

в случая това въобще не е най-важното. Но всеки човек вижда толкова, колкото знае... Дано все повече хора, виждат повече от теб....иначе сме загубени.... Успех и дано прогледнеш - сиреч, започнеш да мислиш ;)