17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо не привикат и Кейт Мос? Или тя не става за благонадеждна свидетелка? Иначе лоша реклама няма- той ще ги осъди, ще му платят едни милиони, а после ще си избият парите от повишен тираж. Многократно.

Вестника, анализира и поднася информация на читателите. Има факти, че е така... Вероятно 60%за Деп и 40% за сън...

Дажавй Жонка, нажули ги яко тия лешояди, които превръщат живота на хората в ад.

Каква глупост някой е изср*л ! ОТ това дело ще изкара поне 100 млн долара, което е хонорара му от загубената роля в Карибски пирати. С лекота ще спечели делото и ще получи доста пари в компенсация за уронване на престиж, загубена главна роля и т.н.

На фона на всичките борби, които се водят в днешни дни, (мнозина от които бих определил като меко казано безсмислени като за правата на жените, в години, в които в по-голямата част от света, те не само, че нямат ограничения, а и се ползват в определени отношения с превилегии ... за равноправие на чернокожите, в години, в които робство не съществува, дискриминиране има колкото за цветнокожите, толкова и за белите, а в по-голямата си част чернокожите са по-големи расисти и от белите и то от годините, когато белите наистина са проявали расизъм ... и всякакви подобни), битката на Джони Деп срещу жълтата преса е една от малкото, които бих определил като полезни за обществото - това би могло да даде начало на малко по-премерено ниво на свободните съчинения в пресата.

Пожелавам му успех. Пичага е.

Като го гледам така може да го снимат на плакат за това, какви поражения нанасят наркотиците.

Съдебния процес май е повече с рекламна цел. Колкото повече се шуми около актьора, толкова по-голям ще е хонорара за следващата роля.

Съдебният процес е заради това, че "Сън" го обвини, че е биел жена си, а после излязоха доказателства, че Хърд се е гримирала и е излъгала, за да изиска стотици милиони обезщетение. "Сън" беше вестникът, който го обвини в насилие само с доказателствата думата на женската.

Парите правят от човека свиня. Явно двамата бивши съпрузи са се разбрали да делнат някое милионче на гърба на Сън. Не, че ония не го заслужават де. А иначе - кой би издържал да живее с наркоман?

Приятел, по твоята логика или си свиня или нямаш пукнат грош! А не ми се обяснява , кой не може да изкара някакви пари за нормално съществуване при условие ,че е нормален и здрав човек. Парите са важни но не са всичко, обикновено когато си ги печелиш честно не са за завиждане! А Джони е пич и ще ги осъди, само стой и гледай.

И кво, да седим бедни щото некакъв си Тео се е изказал от вечната си позиция на анонимен интернет философ?