Джордж Клуни потвърди: Раздадох $14 млн. в кеш на приятелите си

Актът на щедрост се случва през 2013 г., но чак сега актьорът го коментира за първи път

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На снимката до Амал /Анал/, Клуни изглежда като Дедо......

Затова после съдбата и Бог са го наградили с прекрасно семейство, красива жена и две деца. Направил е жест към приятелите си и после Вселената му го е върнала в безценен дар:)) Още един пример, че когато правиш добро, всичко се връща стократно умножено при теб:)

не даваш риба, а въдица. Приятелското тото дано да е помогнало - следи ли пича това?

той им е дал достатъчно стабилна въдица и явно ги е преценил:)

и той не им помага той им се отблагодарява:)

Тогава смисълът се губи...

Чичко-паричко.

Имал дал!

Това в Бг-то няма никога да се случи. Няма го в гените.

Да, братко. Краденето е абсолютен приоритет за българина.

Е, той Джордж си е известен като един от най-големите пичове в Холивуд, така че нищо необичайно за него.

А КЛФ ги изгориха!

Браво на човека. Пожелавам му щастлив и дълъг живот. Така се постъпва към приятели.

Ееее каква съм патица - преди време Дрожд Клуни ми звънна на вратата, а аз със всичкия си акъл го питам - "Носиш ли Мартини?", а той поклати глава отрицателно... и аз да взема да му кажа - "Е щом не носиш Мартини, нема парти и му хлопнах вратата под носа.

Можеше тези 14 милиона да ги даде за пиене, наркотици, хазарт и жени. А той ги е дал за глупости.

Завислив пумияр човека си е отделил пари и за тия удоволствия,а ти лъскаш ли бастун?

Ти пък си много умен. Смрадлив боклук си.

Това е да имаш много, ама много приятели и то на куп. Обикновено Приятелите идват и си отиват а враговете се натрупват ( приписват тази мисъл на кардинала ) Но исках да кажа друго С годините си дадох сметка, колко неблагодарен съм бил с някои хора, колко не съм ожценявал едрите и дребни жестове и колко съм бил привилигирован да познавам толкова невероятни хора, мъже и жени. Трудно е да осъзнаем когато хора правят неща за нас, трудно и понякога късно е да сме благодарни. За това бъдете благодарни, усмихнати... Един дребен жест и няколко добри думи могат да спасят един живот

Браво,трудно се срещат вече хора с подобно мислене(за съжаление)...

РЕСПЕКТ...помъдряваме с годините и ставаме човеци....повечето надявам се...

Бат Жоро,ти помниш ли га те водих на село,да колим прасето и лющим греана ракия?

малко повече ми идва артистичния начин по който го е направил но нищо:)

1мил за 35години, това е под минималната заплата в западните държави ;))

Писали са ти доста минуси, но и в България е горе-долу толкова .... За 35 години една средно ниска заплата прави половин милион.

Представяте ли си нашия: секвоята пълна с кутии с пачки от по 500Е и нашия раздава ли раздава? Аз лично НЕ :(

Ти, па 'кво се размечта ...

Пич. Умен

Тия пари са от „Трима крале“! :)) Голям човек си, Клуни...

ВЕЛИК !

Човека си е пич. вероятно и по 1000 долара да им беше дал, пак щяха да си го обичат. По този повод се сещам за една случка с писателя О'Хенри. Той дълго време лежал в затвора и там прописал , за да може да праща порадъци на детето си. Та един ден го пуснали от затвора, започнал работа и малко след това го срещнал един просяк - Помогнете да си купя храна! казал просяка." Един момент", казал О'Хенри, бръкнал в джоба си и му дал пачка банкноти. Тръгнал той по пътя си, след малко просяка го настигнал - "Господине, станала е голяма грешка - дали сте ми двеста долара/ тогава една заплата/. "Знам - отговорил О'Хенри - но нямам повече." Та всичко си е до човека, а не до това как си е изкарал парите.

Лесно се раздават пари, когато не си ги изкарал с пот на челото. Че е щедър - две мнения няма. Но с тази визия/красив гладен няма/, една снимка и хоп-парички, една роля и хоп-милиони. Така всеки може. Повечето актьори се занимават с благотворителност поради същата причина - печелят лесно парите си. Защо обикновените хора не подаряват пари на приятели?

Не е въпросът във физическата красота. Въпрос на излъчване, поведение, да знаеш как да водиш разговор, да можеш да влияеш на другите да им въздействаш. Това са големите артисти.

Ето затова той има, а ти не, защото му завиждаш колко лесно си бил изкарвал парите. Разберете, че няма лесна професия и никой не дава 2лв за труда ти ако той струва 1лв. Ако някой човек получава милиони, то е защото може, знае или притежава нещо, което много малко хора имат. Сигурно и на спортистите им е лесно според теб. Ти едва ли имаш 14 човека, на които като им звъннеш и да се отзоват веднага. Какво ти пречи като не си милионер да събереш приятелите си и да ги почерпиш, но съм сигурен, че и това няма да направиш, защото червея в мозъка ти няма да спре да повтаря, че няма далавера в това действие. Щедростта е начин на мислене, а не мерило за имотно състояние.

не си прав .с какво безумните Кардашиян в 21 век заслужават милиарди ..това не е вярно. не ми минавй с тези глупости нима работникахкойто блъска цял ден..заслужава по - малко от много псевдо актьари но Клуни е пич и умен и талантлив и света е далеч от справедлив

Кардашиян имат нещо, което друг няма. Огромни задници, закачени на прилични тела...

Ивке, много си глупавичка и не разбираш - тези хитри арменки имат огромна аудитория, поднесена на тепсия на рекламодателите. Толкова не може да събере не никоя телевизия, ами направо никоя медйина група. В постиндустриалното ни общество, провери средно какви са бюджетите на корпорациите за маркетинг и реклама. Тези вършат повече работа и предоставят на рекламодателите повече value от който и да било друг в момента. Това, че аудиторията е тъпа и кълве на такива простотии нито е техен проблем, нито е по тяхна вина. Едните цъкат на "инфлуенсъри", другите гледат реклами по 10 пъти по време на турските сериали - такава е реалността. Бизнесът както на тези, така и на медиите е борба за вниманието на публиката.

ТАКА ВСЕКИ МОЖЕ - каза тоя, който не може :))))

Браво!

Сега разбрахте ли разликата между приятели и фейсбук приятели?

През фейса куфарче не мое да мине?

Жоре!Клуне!Приятелю?

На ти един ... милион ... усмивки!

Приятелю, мен къде ме забрави? :)

Ако знаех, че така ще стане, щях да му стана и аз приятел.

Значи нямаше да си му приятел, а меркантил.

не ти е ясно, че той не е будала! Няма как да стане!

Това е постъпка на свестен човек. Да е жив и здрав!

Да има такива приятели!

Велик човек и актьор.В едно интервю нашият Ламбо (лека му пръст) каза, че почерпил 14 души на маса, а те после разправяли как се бил напил. Балкански простотии и мащаби.