Джорджина подкрепи Роналдо след новините около секс скандала

Футболистът е замесен в стар скандал, но при нови обстоятелства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пука й на Джорджина Роналдо с кой си ляга, стига да й плаща парички. Той докато се милва с приятелия си, тя сигурно си лакира ноктите отстрани.

Особено ако си ляга и с нея от време на време, щото после болестите и по нея ще полазят.

Хубаво е хората, които се изказват под тези новини да потърсят малко информация по случая. Делото, което тя завежда сега не е САМО за изнасилване, а и " за "тормоз на уязвима психически персона", както и "причиняване на особено силен емоционален стрес". Вероятно ще има и обвинение в "изнудване и опит за подкуп"". Това пак е от дир-а за тези, които ги мързи да търсят другаде. След като той й плаща за мълчанието наема цяла орда детективи и ПР специалсти, за да я следят. Денонощното следене я докарва до депресия, тя посещава психолог през цялото време и губи работата си. Това, че той навремето е хвърлил едни пари нищо не означава, освен, че признава за случилото се.

Разбрахме, че от НПО-та сте нащрек и браните със зъби и нокти златотърсачките и движението Ми Ту!

Има търсене - има и предлагане, мен! Златотърсачките затова са ЗЛАТОтърсачки, защото не се задоволяват с една водка, както на вас би ви се искало. И ако си фен на леките жени, рано или късно попадаш на gold digger и ще й платиш на нея и заради останалите. При това с лихвите! Редно е всички леки жени да са поне gold digger-ки, защото цената която плащат за заниманието си, наистина е твърде висока.

Ние сме били от НПО-та, а вие все изнасилвачи ли сте се събрали тук?

Real Madrid са отмъстителни...Ще направят всичко, за да му попречат.

Е нали има вече извънсъдебно споразумение, как така ще го съди? Един вид - абе ние хубаво се разбрахме, ама да видя дали няма да мога да изкрънкам още пари, че тия свършиха отдавна.

Ти не прочете ли че след това съдебно споразумение той не е от цяла армия да е следи и е докарал психоза, така че споразумението вече не е валидна

Наказанието за изнасилване е затвор, а не парична глоба и според нашия НК не е допустимо извънсъдебно споразумение по такова обвинение. Тя е подписала да не разгласява пред медиите, но той я е побъркал от следене и заплахи, защото го грози затвор и иска да е сигурен, че ще мълчи. А сега някой адвокат й е казал какво да направи - да каже, че той е бил изнасилвачът. Спомняте ли си, че тя още тогава е взела медицинско и подала жалба в полицията, но не е казала кой е извършителят. Е, сега е казала кой е. Това го няма в споразумението. Ако й беше повярвал, можеше да не се стигне до тук. Но, естествено, за мъжете, които не могат да убедят и една жена да бъде с тях доброволно, всички жени са к.рви и са виновни за всичко.

Джорджина обича да я пляскат по задното дворче, затова защитава нашето момче.

Отишла сама посред нощ в хотелската му стая за литературно четене ли, че било насила? Алчни старлетки! Щом е имала парично споразумение, но размислила след 9 години - сега да връща парите с лихвите!

Ъъъъ не е било в хотел, а в частна къща. Не е била и сама, а с компания, не е била старлетка, а детска учителка. Има освен това доказателства от медицинска проверка и е сигнализирала навреме... Изобщо за вас това има ли значение или по принцип всяка изнасилена си е виновна сама, а пък щом й е платено да мълчи, значи всичко си е ОК??? Ако е така давате карт-бланш на всеки психопат да ходи да коли и беси и после да хвърли едни банкноти за да си изчисти името.

Дам, българите имат едно по-различно виждане за жените и общо приетите норми. Повечето от тях смятат, че тя е златотърсачка и сама си е виновна, може и така да е, но аз не бих бил толкова краен преди да се запозная с всички доказателства, напълно е възможно да е била изнасилена и тормозена. Може да звучи смешно, но и порно актриси са били изнасилвани, жалко само, че бг ганьо не ги разбира тия неща.

Не толерирам изнасилванията и ако е искала да го осъди ефективно да е довела нещата до край, когато ѝ се е случило това. Изнасилвачите без значение мъже или жени заслужават най-сурово наказание за деянията си. НО след като се е съгласила на извънсъдебно споразумение и е взела парите не мога да я съжаля в момента. Изглежда като опит да се изкрънкат още пари.

изглежда отстрани и всички сте много принципни, но не е лесно да си беден и никой и да застанеш срещу богат и известен човек. Такива си наемат една глутница високо платени адвокати, които могат така да представят нещата, че тя го е изнасилила. Уплашила се е. Сега е намерила подкрепа, а и явно са я докарали до положение да не вижда как може да стане по-зле и ето, резултатът.

Ше го подкрепи, нали я издържа.

Той горкия го е закъсал за жени? Има ли такава която не желае да спи с него ми е интересно? По скоро всяка с която е спал като и бие шута" винаги може да го забърка в простащини.

Тъкмо защото тези, които са му навити, са твърде много, нищо чудно да е привлечен от малцината нехаресващи го. Преди време посещавах фитнес зала, в която едно от треньорчетата беше местната звезда и винаги беше заобиколен от антураж от поне една дузина засукани фенки. Толкова ми беше антипатично това същество, че най-доброто което можех да направя, е да не го забелязвам. Но човечецът очевидно държеше да бъде забелязван на всяка цена от всички и ме принуди да сменя залата. Има ги всякакви!

И аз бих я "подкрепил"... Джорджина... Де тоз късмет!

С достатъчно пари, всяка повлекана може да стане тупалка от класа.

Може, ама дорде парите станат "достатъчно" и виаграта вече ще спре да му помага...

Не се пуска кешавицата лесно. Той си бръмка, сигурно и тя дрънчи. Какво и пука поредната парцелана, която реве за пари. Роналдо ще я нахрани отново.