17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Luna0102

Горкото дете, ще бъде закърмено със силикон и анаболици, а като порасне ще "бие" по интелект родителите си плюс кучето на комшиите.

Тя Джулиана е на ти с Фотошоп, за професионалист като нея не е никакъв проблем да скрие един корем:)) Иначе да са живи и здрави младите!

Златки, Джулиани ... плеймейтките, ко стаа, наиграхте ли се? Що така?

Тая как ще кърми с тоя силикон?

трябва да се забрани да се размножават.Иначе света няма да отива на добре.

Брао, малката!

То защото да знаете голям наплив има от желаещи да знаят каквоправи тая.. Както винаги навряна в някакво кичьозно шоу като нея за да уведоми че е бременна... Другата бременна се сгодяваше и женеше пак в такива ''предавания'' защото и двете знаят че никой не се вълнува от тях..

Не мога да ги разбера този тип жени. Докарали са се на визия като "за един път", а после се чудят защо все "не им издържа любовта". И веднага, ами аз съм силна жена, пък той го е страх... ами не, истината е, че сте еднодневки, никой не ви взима на сериозно и няма дългосрочни планове с вас. Дано този път да и се получи, поне в името на детето, но не съм оптимист.

От нас не можеш се скри. Ние знаехме още преди 12 месеца че си в седмия месец, тъй като само за теб мислим.

Това трябва да е извънсиликонова бременност.

Най-вероятно още повече ше се изненадат и как ше изглежда детенцето, щото майка му е леко променена с годините от изначалния си вид.

Не мога да си представя, че нормален и интелигентен човек можа подобно нещо да го интересува.

как иначе ще се разбере че си интелигент, ако няма такива статии които да игнорираш

Вече дори спестяват за бебето! И двамата носят една и съща плетена дреха: тя- на снимката с корема, той- на тази с широкопола шапка(сн.9)! Хвала, отговорни са!

Е тази сензационна новина е пълна изненада ! От един любител на спорта към друг любител на спорта.

каква невероятна новина!!! Забележително!!

WhoTF го интересува......

Не знаех че съм бременна!