Плеймейтката и риалити звезда Джулиана Гани, изненадващо за всички, обяви, че е бременна и навлиза в 7-ия месец. В продължение на повече от половин година, тя успя да скрие, че очаква първата си рожба както от медиите, така и почитателите си.

Признанието ѝ в ефир определено озадачи всички. Гани беше участник в тв шоуто "Маскираният певец", дегизирана с костюма на Коконата, но отпадна още на второто предаване на живо, след изпълнението си на песента "Justify My Love" на Мадона.

Вижте снимки >>

Самата тя сподели, че понеже всичко в нея е прекалено характерно и разпознаваемо, е очаквала да бъде разкрита в ранния етап на риалитито.

Годеникът ѝ - фитнес инструкторът Илиян Найденов, също потвърди радостната вест със снимка в официалния си Инстаграм профил, на която се вижда дланта му, поставена върху корема на Джулиана, като тя е сложила своята десница върху неговата.

"Дълго време не споделихме с никого, че ще ставаме родители, за да запазим щастието от смисъла на живота за себе си! Сега моята прекрасна жена навлиза в 7ми месец и не се налага повече да прикривам радостта си! ЩЕ СТАВАМ ТАТКО, ХОРАААААА! Обичам ви, мое семейство! Мой свят!", гласи посланието към кадъра на щастливия бъдещ баща.

Двойката се запозна през 2018, а в края на януари се сгодиха във Виена. Тогава Джулиана публикува клипче, на което Найденов ѝ предлага брак. Преди това тя бе омъжена за друг любител на спорта в зала - Станимир Ташев, но любовта им не оцеля дълго.

Днес плеймейтката изглежда по-щастлива от всякога в обятията на мъжа, от когото очаква първото си дете.