17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто са се правели на нещо друго.

И по-реалистичен. И Патриша Аркет е наистина по-подходяща за ролята.

История почти като на Мелания Тръмп. Започваш от нищо и се оказваш на върха. Много биха мечтали за това. Само дето едното е илюзия а другото постигната цел.

суперрр нереалистичен филм..никой..свестен мъж ,пък и богат няма да си вземе гастролираща проститутка..който е измислил сценария е супеер...тъп.

Ама "розовите панделки".....?! Защо тогава не само проститутки обичат филма и си мечтаят, но дори и домакини дето само тропат тенджерите?!

Жените обичат този филм , защото ги кара да мечтаят. Но винаги като съм го гледала финалът някак ми "куцаше" Хем нереално, хем невероятно, хем пък сладникаво.... Трябваше да има малко по-реален завършек.

Чуден филм да - показва как няма нужда да учиш, няма нужда да работиш - достатъчно е дълги крака и да си намериш чичко-паричко! После що сме водещи по проституция ;)

Не разбирам защо подценявате хората. Не е нужно филмите да са възпитателни. Това, че някой е направил филм тип "приказка", не означава, че зрителите го приемат едно към едно и си правят изводи за реалния живот. А ако някой го прави, то проблемът си е негов - има недостиг в мисленето. Това е романтично забавление - романтиката се явява просто като светъл миг, който за два часа компенсира студенината, несправедливостта и жестокостта в реалния живот. Това е като да изпиеш чаша любимо питие. Ако си с всичкия си, не би следвало след този филм да почнеш да проституираш и да се надяваш, че богат мъж ще те спаси. Знаеш, че не става така. Просто се забавляваш. И пожелаваш на някой, който не е имал шанс да бъде воден към по-светъл и достоен път в живота, а не са му стигнали силите да го намери сам, да бъде спасен от някой друг, на когото животът първо е дал нещо наготово, а после е поискал от него усилия да го задържи и развие. Не смятам по принцип, че една жена, която не получава от семейството, от което произхожда, старт и подкрепа, а обратното - бива възпрепятствана да се развива и стига до там да проституира, за да оцелява, е по-малко достойна от някоя истинска мръсница, която със зъби и нокти и преминавайки през други хора като танк, гради престижна кариера.

можеше и да го анимират, но такъв вече има - Пепеляшка, дори това точно е една от репликите във филма

Любим филм, любима актриса :) щастие!

Като резултат от показания като примамлив и романтичен живот на проститутките - се увеличи неколкократно броят на младите момичета, които избират професията проститутка, хвала на вас, които харесвате филма

Спрете киното, за да намалите проституцията. При такива разсъждения, не знам какви филми трябва да се правят.

И така вече почти 30 години - любим филм на безброй домакини.

И не само на домакини...

Каква е тази уста? Устище!

Чудесен филм,гледала съм го много пъти и пак мога да го гледам(особено по Коледа,когато искаме само хубави неща да се случват).