17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Жули я наврътела на 53 лазарника! Па добре изглежда за тешкио жиот къдет е водила.

На правилното място е разбрала! Че къде другаде?!

Аз също я харесвам и много се радвам когато се лансират жени, които не са класически красавици с перфектни черти, а имат някакъв чаровен недостатък! Още повече, че и аз съм с малко голяма уста и знам колко подигравки съм отнесла, наричали са ме жаба и какво ли още не!

до като галела котето и я разтърсило прозрението!

Орел с ориз.

А бе, по-друго си е наща Андреа...а не е ли А ??? Една нова песен няма, но...чудно как си прави екскурзиите по света...? Постоянно се снима в Инстаграм къде ли не, само снимки не виждам от Антарктида, но Пимпирев ще я уреди и там за едно "шоу"...Освен това фотошопът й е втора професия, не е като оная "проститут*ка" Джулия Робъртс от "Хубава жена".

Хубавица !

Ама устата е като на жаба

Ще и нарисувам бели джуки

С тая ли трябваше да се гордеем, че игра 10 мин в Шампионска Лига ?

Докато е правила тутурутка натрима едновременно с огромната си паст...

ама много лачена!

Красива и като физика и като човек! От нея струи доброта , благост , човечност......, а не като някои наши олигофрени, деца на родители олигофрени!

Нормално е ако си хомо да не я харесваш. А при нас е пълно с хомо.

И ти си призна накрая, вече не си скрет педераст, жените и гейовете вай я харесват повече от мъжете, важното е че вафла хипер я лапа по дължина, това е красотата на широката усмивка,

по голяма нужда ли е била, или по малка?!

Да не забравиш да си избършеш лайното с веЗник

Джулия Робъртс е любимата ми актриса ! И знаете ли защо ? Не защото е най- голямата красавица ! А защото усмивката й е завладяваща ! Усмихвайте се и вие ! Усмивката е най-голямото богатство, което природата ни е дала !

Като на Пришълецът

И като разбра, сигурно е прцнала.

Искаш ли да те онодя Жика?

Оххх бабачкааа