Ед Шийрън пя и свири в съда

В продължение на около час певецът описва цялата си музикална кариера и изпълни части от песента "Thinking Out Loud"

Обратно в новината

Коментари - Ед Шийрън пя и свири в съда | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Демек адвокатът го е накарал се прави на маймунка... Не ми се вярва да им мине номера - по-скоро да вземат да събират пари и да не се занимават с глупости!

писна ми от мрънкащи милионери . ама честно ...

Позволих си страданието да чуя по минута и от двете. Ами очевидно човекът е невинен. Не е нужно да крадеш, като просто можеш да седнеш и да извъртиш поредния ритъмен тъпаж за което изглежда половинка уиски или по вероятно няколко смъркания са достатъчни за да правиш даже не едно а 9 такива шедьовра на ден. Иначе танцуващата девойка, осветлението, аранжимента и рекламата са само екстри. Пуснете го момчето, то толкова си може, а и за всяка стока си има клиенти ...

Викаш не е смислено и чудно като Баба Лила, Лепа Брена и Милко Калайджиев?

Ед Лоран е певец, а ти си завистлив Таня!

Това не е моето амплоа, но ми е странно - при толкова милиони песни, не бих казал, че една да прилича на друга е престъпление. Или този, който е написал първата трябва да се сърди на втората. Добре де, Марвин Гей е починал 1984-а, но от това възниква въпросът - кой и за какво точно го съди? И този, който го съди с какво точно е допринесъл за творчеството на Гей или пък въобще за някакво творчество. Алчността руши, а и може да подкопае и демотивира талантливи хора. Не знам, ако на мен ми се случи подобно нещо като на Шийрън може би щях да го приема доста тежко.

а не гинеколог

Акордните прогресии на двете песни си приличат, сега дали е било умишлено или случайно ... не се знае.

Едва ли. Единственият проблем, който виждам, е използването на същата гама ;-)