17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А" Цветният воал"..прекрасен филм и актьор..да е жив и здрав и щастлив..

Да е жив и здрав. Много приятни моменти ни е донесъл през годините

Много добър и чаровен актьор. Радвам се, че някой се е сетил за него.

Първичен страх е жесток филм! Той няма слаб филм, търсил съм добри филми само като му напиша името и видя в кои участва. Никога не ме е подвел, в гарантирано добри филми участва.

Много добър актьор! Очевидни и много скромен човек.

А вчера някой спомена, че Робърт Дениро бил от последните мохикани! Нортън е невероятен актьор и далеч по-симпатичен от Дениро. Джеймс Макавой - също, те и визуално си приличат малко.

Голям!!!Изброеното е достатъчно за масовия зрител,но играта му в Birdman e...като жалон за всеки актьор!

Един от любимите ми актьори, страшно добър и талантлив!

Много силен актьор със силно присъствие и оставящ силна следа в киното с всяка роля която изиграе !!!! Безспорен талант от калибъра на Р.Дениро , Л.Дикаприо , Джин Хекман , Роберт Дювал , Ал Пачино , Дензел Уошингтън , Самюел Джаксън , Бен Афлек и т.н. !!!! Филм с подобни актьори не се нуждае от особена реклама , защото самото име на великите актьори гарантира качественият и запомнящ се филм !!!!

Едуард Нортън е невероятен,не си спомням безличен филм с него,играе рядко,но значимо,да е жив и здрав,че сегашните звезди са по известни с подвизите си в креватния живот за сметка на героите си във филмите.

Един от любимите ми актьори. Пропуснали сте да споменете брилиянтното му превъплъщение в the score с робърт не ниро. и още, behind the enemy lines.

Behind enemy lines е с Оуен Уилсън (и Владимир Машков в ролята на снайпериста). Иначе бих добавил и ролята на Нортън като Червея в Комарджии (Rounders) - великолепен филм с прекрасни изпълнения също на Мат Деймън като опарил се покерджия, Джон Туртуро като стар и предпазлив играч и Джон Малкович като руски гангстер, държащ нелегално казино.