Екипът на Болдуин е стрелял с истински оръжия за развлечение преди фаталния инцидент

Часове по-рано екипът прекарал няколко свободни часа в пустинята, където стреляли по кенчета от бира с истински патрони

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искали са с трици филм да правят. И що трябва на всяка репетирана сцена актьора да натиска спусака. На една снимка се вижда че около Болдуин е фраш От хора на метър 2 разтояние. А това че Болдуин е допускал екипа да стрелят в пустинята е нарушение на няколко закона за притежаване и боравене с оръжие.

Играта с истински оръжия винаги води до едно - трагични инциденти. Независимо от възрастта на играещия или обкръжението. Въпросът не е "дали?" , а "кога?" ще се случи простотията. Обаче на презадоволени безмозъчни лигльовци това не им влиза в главите...

скапани холивудски друсалки какво да очакваш от нищоправци фрашкани с немъчени пари. да се изтрепват всички.

1. Оръжейничката си е бъркала в носа и е метнала бойните пистолети на сета без да ги провери 2. Асистент режисьорът за втори път проспива проверката и той 3. Алек, доверявайки се сляпо, стреля право в камерата (според TMZ) докато репетира сцената 4. Само камерата е била обезопасена с плексиглас - според друг актьор. Не и операторката.

на яве! Но какво от това, жената си е заминала, дано в нейна памет се стегнат правилата. Мир на праха й, и сили на Болдуин да преживее драмата.