Коментари - Екипът на "Откраднат живот": Не сме виждали следи от насилие върху Диана Димитрова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали същият Юлиян се хвалете,че е счупил пръстите на двете си ръце,когато е пребил някакъв,който му е пипал колата. И като ученик е бил побойник и бил изгонен от няколко училища. "Велик"? Като събира фалшифи подписи?

Мисля си аз, че да вземе някой да те бие просто така е невъзможно. Мисля си аз, че да си вземеш големия хонорар от сериала и е чак след 5 години да показваш снимки е смешно. Мисля си аз, че в един от сезоните д-р "Огнянова" беше отвлечена от болен пациент и малтретирана. Дали пак това не е макиаж от тези серии?! Мисля си аз, но пък коя съм, че да мисля?.......................

Диана се държи ехидно и неприятно. Наглася си нещата, както и дойде добре . Освен отровни приказки и закани във фейсбук под снимки , на които ИЗГЛЕЖДА ДОБРЕ, друго няма. Защо никой не каза за Мара, че лъже (освен дежурното чекиджийско : ми заслужи си го ) ? ЕДИН човек на Диана , макар неин личен приятел, не излезе да каже : йок, аз я видях, много беше зле . ЕДИН НЕИН ПРИЯТЕЛ ! Баси вендетата , дето я спретна . И ХОП - елате ми на изложбата, баси колко съм яка и талантлива.

До кога ще ми занимават с тяхните неща кой на кого бъркал

пачите по-надолу как се палят! Не им спестявай удоволствието да плюят мъжете и да седят бездетни - това е единственото, което имат в живота!

Диана Димитрова отговори , че 20 човека от въпросната подписка въобще не са били на смята този ден и показа графика от деня . Някой брани със зъби и нокти златната кокошка Вергов. Той е изритал Диана в лицето.

Това на Жеския пазар ли го чу?

В следващите са били и щяха да видят! Твърдят че не е отсъствала от снимките, нито са забелязали някакви следи от насилие, нито е имало момент "да не е на себе си" и да отсъства за ден-два. Та какво точно искаш да кажеш с твоя бъртвеж?

Да направим следствен експеримент. Имфваш да те ритна в лицето както тая пача твърди и после сравняваме как изглеждаш с фалшивите снимки която тя пуска. Ако искаш и вана с репарил ле ти приготвя, да видим има или не ефект.

Грешката на Диана е, че се е объркала - хваща се с български мъже, които го играят артисти и интелектуалци -ето с този плъх Юлиянчо - одъртял инфантил, който си бие жените ( обзалагам се , че е бил повече си връзки , тези мъже не се променят) Трябва да си търси друг мъж , извън България . Не ме и там няма биячи, но знам много случай когато мъжа посяга на жената , тя звъни на полицията и него го изкарват с белезници по риза и гащи или само по гащи . Лежи си е затвора бияча и тежко му и горко с кариерата Но в тази страна от гризачи , мижитурки , не знам това дали е възможно. Сега за първи път чувам , че съседи са извикали полиция при семейна разправия ( в случая Мария певицата ). В България пред хората да ти посегнат ( ето в случая пред екипа на филма) и всички ще кажат, че не са видели. Повдига ми се от българския мъж. Слава Богу , не всички , но 90% са мишоци и задници Аз, дето харесвам и обичам мъжете

Много случаи когато мъж бие жената, съседи се обаждат на полицията, тя идва и тръгват да закопчават мъжа и жената почва да бие полицаите. При над 65% (в някои щати и до 89%) от случаите тук в САЩ жените които са уж бити почват да бият полицаите да не им арестуват мъжете, че иначе нема кинти, нема жилище, и т.н.

Населена с мишки!

Мишоци , да без топки и пениси, никой да не защити ритана в главата млада жена

По рождение! А от това защита няма...

Грим е. Ела да те ритна да сравняваме. Мажи с каквото искаш, няма да изглеждаш като фалшивите снимки която тя пуска. И после като излезе че тя лъже какво ще правиш?

Тази Кака неусъществена , е просто с любов неудостоена !..

На това моме няма ли кой да му налее малко...... акъл в главата, вие пък какво си помислихте

Няма по злобно и отмъстително същество от зарязаната жена!

Има и още как - мъж , който не му става вече или му става само от порното

Дай пример. Ето Диана е пример за злобна и отмъстителна, изоставена жена! Чакаме твоят пример

Каквото се повикало - стига сменя ника ,пак си ти Глупак ли си или се правиш на такъв? Като не им става , започват да подозрат жената в изневяра. Нали всичките побоища и убийства на жени са заради ревност. Коя жена ще тръгне да се маха от мъжа или да си търси любовник , ако е добре на.бана.

Погледнато чисто технически ударът с тежка мъжка обувка би трябвало да е нанесен с хирургическа точност, за да е на половин мм под окото , но не в самото око. Иначе Д. Димитрова след евентуслен шут нямаше да може, дори и да иска, да скрие с грим, че е била ритана, защото щеше да е ЕДНООКА.

Да си припомним Излезе кучката и обяви, че колега я е бил. Толкова. Почнахме да се чудим кой е! Що мъже замесихме!

Тъй завърши таз поема, с кръв и сперма напоена

Ако някой те набие, има си хас да се разхождаш гордо с травмата. Нито пък тоя, който я е ритнал, ще го направи пред 31 човека. Тия свидетели не са нормални.. По-добре да си траят е да не се излагат.

Ако някой те шутира в главата, че да остане грайфер на муцуната ти, ще се разхождаш гордо с травмата, ама нанай.

Именно де. По тази причина никой не я е видял бушонирана и по-добре това писмо да си го заврат....

Е те тия свидетели казват точно това с писмото, че не са я видели бушонирана или да се мъчи да се разхожда след здрав шут в главата.

Аз пък не вярвам на Вергов. Ако мен ме обвинят в нещо такова, изобщо няма да ми дойде на ума да изчаквам сума ти месеци преди да отрека.

Няма проблем, важното е, че прокуратурата му вярва.

Прокуратурата не му вярва. Доказателствата не са от датата, за която е обвинението. Малко разум няма да ти е излишен. Повече разум по-малко фенски емоционални изблици, моля.

Глупости. Ако прокуратурата не му вярваше, щеше да повдигне обвинения.

Има плъхче смешно . Прокуратурата и съда оправда и двойния убиец през дискотека Сохо и още сума ти явни и доказани убийства .

Ох вече ме забавляваш Къде си видял в природата Жената да поведе Мъжа . Какви глупости бръщолевиш , че в гилдията нямало жени с яйчници и те да кажели истината , а мъжете дето нямат топки и пениси да се скрият зад полите им Тоталното ти е объркана представата за мъжко - женските отношения

Ами ти какво бръщолевиш? Въстания, топки? Попитах какво нямат жените в гилдията, които твърдят същото като мъжете в гилдията - че Димитрова лъже - след като мъжете в нея, според теб, "нямали топки". И да попитам, трудно ти е да използваш бутона за отговор ли, или какво? Или ти си пишеш така още от времето на протестите срещу Боко?

,, Бутонът ,,за отговор не дава винаги възможност да се отговори - просто не пуска

На мен винаги ми пуска.

Оххх, винаги когато мъжете вият и изкарват злоба и агресия към жена ми е ясно , че там е намесена Мама. Отново Ви съчувствам - и то не толкова заради тормоза от майка Ви( вярвам Ви напълно ), а заради това че от жертва вече сте превърнал в насилник . И последствията са явни - мразите жените , нямате жена или ако имате привличате подобни на майка си. А жените Ангели не искат и да се приближат до Вас заради натрупаната агресия към целия женски род. Относно примери за успели мъже ( да всичките милионери признават) , че са направили пари вдъхновени от Жена и заради Жена или Жени. Но Вие тези мъже не ги познавате - защото съм сигурна че и Вие и приятелите ви сте със сходна съдба- мразещи жените, но в същото време копнеещи за любов и мила жена до вас , пристрастени към порното и без кариера и пари

Винаги, когато женските нямат аргументи, преминават към обвинения, че някой е насилник, или че му е малка пишката, или че е беден. И не знам защо смяташ, че трябва да обичам жените на общо основание, а не според опита ми с тях? А за жените ангели ти казах - като почнеш да имаш взаимоотношения с жени, тогава ми обяснявай що за стока сте. Ти чисто и просто нямаш опит с жени. Не виждам да ми споменаваш някой конкретен милионер, който "признава", че "вдъхновен" от жена е направил парите си? Очевидно и ти не ги познаваш тези мъже.

Познавам и още как. Мъжа до мен ;) А теб и аверите ти , които са виждали гола жена само на порно и имат тендовагинит от ръчна и мислят и не да виждали други отношения в живота си освен на порно филмите , където се няма любов , приятелство и взаимна подкрепа и истински як секс с чувства, да точно така с чувства - не познавам и не искам да познавам

Дияна си направи публично сепуко, от тук насетне за нея ролята е една - онази, която сее раздори с 5-годишно закъснение. Много, много глупава постъпка.

Чакай , брат , не бързай с квалификациите . От далече си личи , че мАж

Да не би да не е прав/а? Отсега нататък никой няма да иска да работи с токсична истеричка от страх да не се сдобие изведнъж с фалшиви обвинения в насилие.

Санчо, сестро, ела да ти покажа жена ли съм. :)))

Това трябва да говори, че жената не лъже и Вергов я е ритал. Няма човек с ума се, който да си направи публично сепуко просто от кеф, нали?

Освен ако не си тъпа патка, която си мисли, че целият свят ще ти се върже на фалшивите обвинения само защото си жена, нали?

Само тя и нейните приятелки (общо 2-3) са "добри и коректни", а цялата гилдия са зли, женомразци, защитници на насилници. Интересна презумпция.

Е че каква толкова гилдия - и те са мижитурки като целия български народ . Треперят да не си загубят смотаните ролички в някое сериалче и театърчето. В момента сме свидетели на лизане на аналното отверстие на Юлиян

Целият български народ включва и женските.

Не е работа не Жените да вдигат въстание ,- мъжете - мижитурки да се крият под техните поли от страх . Мъжете правят възстания , мъжете трябва да не са мижитурки . Жената, ако премълчи истината не я прави мижитурка , а мъдра , защото е по- слабата по природа . Гардеробиерката не д мижитурка , милата , кой знае как са я сплашили и ако има деца и разчита на тази заплата , това ме не казва истината - не я прави мижитурка . Мижитурки са кликата около Вергов - приятели на пиячка - Милошев и там всички , които са били свидетели и нито един Мъж не имал топки или истински Член да стане и да озапти Вергов и да защити Дияна . Не ги знам кои са , но трябва да ги срам , че носят панталони

За какви въстания дърдориш?

“ Възстание “ в момента е някой да тръгне срешу 30 души лъжци и гилдията и да каже истината , че Юлиян Вергов лъже и че е пребил Жена

И защо реши, че цялата гилдия лъже, пък Димитрова не лъже?

Как пък не се обадиха други някакви свидетели, тя да не е денувала и нощувала на снимачната площадка? Защо се чака да се обадят само колегите, други не са ли я виждали? Или... всичко минава с един памук с дегримьор? Като плюете по кинаджиите и целия български народ, задайте си поне елементарни въпроси!

В тази гилдия има и доста жени. Те какво нямат, яйчници ли?

когато наричате жените “ урви”, “женски “, “ кучки” и “ уруспии” вашите чревца в гащите стават още по -малки. А от порното и мастурбацията пък неработещи . Хем имате миньончета , хем не ставащи . И от там ви избива на злоба, мизогиния и физическа агресия.

А като се държат като ей тази от статията, как да наричат женските?

Дами , просто дами. Защото и дори да е курва, продтитутка или наркоманка - всеки един от тук озлобените и осветители мъже мизогини са излезли и са получили живот от Жена . Уважавайте Жените и не причинявайте обида, болка или разочарование , зашото жената има по природа 30 пъти по- силна психическа енергия от мъжа и е достатъчно , дори без я насочва към мъжа, който я обидил , дори подсъзнателно да го мрази и този мъж бял ден да не види В крайна сметка ние даваме живот и ние сме с вас мъжете, когато сте болни , с проблеми или стари . Така че плюещите по жените тука Малкопиш.овци знам къде ще завършат без жени , импотентни, без пари и на улицата фалирали , зашото нито един мъж не е направил пари без подкрепата на психическата енергия на Жената ( пък ако ще й да е уруспия )

"Дама" е социален статус на жена, а не означава жена. Когато женските почнат да наричат мъжете "джентълмени", може и да получат същото. По въпроса за това как всеки бил "получил живот" от жена, първо, за тази работа трябва и мъж, и второ, циганките и женските плъхове също раждат. Тази функция на женската биология не е по-голям повод за уважение от, да кажем, факта, че мъжете са способни да извършват дейности, които женските не са в състояние. По въпроса за това как никой мъж не бил направил пари, без безскрупулната и пресметлива женска психическа енергия, мога само да се изсмея.

Господине, писах Жена с главна буква защото това не е пол , а титла . Второ , жал ми е , че нито един мъж около вас - било то баща, брат или дядо е бил сам в старостта си . Причини много - огорчените жени си тръгват и предават мъжа , точно когато той има нужда не нея. Но поради кофти неша - незачитане на жената , изневери или физическа агресия тази жена отдавна го е намразила. Няма как той да очаква тя даьсе грижи за него , когато е болен или да го подкрепи , когато има финансови проблеми , ако се е държал като “задник “ дълги години с нея и тя е търпяла заради потомството или финансова зависимост . Относно , че нито един мъж не може да направи пари , говоря за големи пари без психическата , морална и любовна подкрепа на Жената( отново с главна буква) само мога да кажа , да не съм лош пророк, но Вие пари нямате и ако не си промените отношението към Жените , няма и да имате ;)

Щом като "жена" било титла, значи и мъж е титла, и следва женските да се отнасяте с нужното уважение. За моя баща, че беше сам в старостта си, мога само да съм благодарен, защото майка ми беше озлобена алкохоличка, за която ми трябваха години да го убедя да я разкара, вместо да продължава да я търпи, да ѝ дава пари, и да чисти подире ѝ. Относно как никой мъж не можел да направи пари без "подкрепата" на женска, я ми дай два-три примера.

Така и предполагах - Мизогинията винаги има един корен -омразата към Майката. Съчувствам Ви, че е била алкохоличка, но ако не се преработи тази омраза -травма - всички Жени за Вас ще бъдат все “ кучки”, уруспии, , курви и т.н А повярвайте ми Света е пълен с Жени- Ангели. Но за да ги срещне Мъжа - трябва сериозно да се потруди над психиката , неправилните си възприятия, мизогинията си, душата си и интелекта си. Да и Мъжа е с главна буква . Ин и Ян ( мъжкото и женското начало ) света не може и без мъжката и без женската енергия

Пет пари не давам за съжалението ти. Цял живот докато порастна бях обграден от други жени, които ми набиваха в главата как мама била най-добрата, най-милата, най-много ме обичала, какво съм щял да ѝ подаря за осми март и как трябвало да я обичам много, защото ми била майка, въпреки целия тормоз, който понасях, но аз не бях наясно, че това изобщо е тормоз. Женските умеят да си избират безпомощни жертви, затова са толкова много случаите на насилие над деца от жени. Като вземете женските да имате взаимоотношения с жени и да ви стане ясно през какво минават мъжете, тогава ела да ми даваш акъл какви "ангели" сте. Не видях примери за мъже, които са направили пари благодарение на жените си (сводниците не се броят).

Е как бе, тя убита от бой и ебан... пък нямало следа.

Проверете дали не се е снимала във филми за възрастни, онези там къде ги връзват и бият и еват.

А защо едно признание трябва да разваля нечия кариера?Егати и средата,в която живеем.Всички наредени свои хора като свински черва,а колко други кадърни има,които само защото нямакой даги подпре не се реализират....

Лъжливо джубре е тази млада ромка! Натискала се е, за да просперира и да се покаже с по-известен от нея, после пича изтрезнял и я отрязал. Тя почнала да прави мизерии, писала на детето му и т.н. Изяла два шамара (малко и са), ревнала, снимала се и зачакала момент да си направи реклама и да направи проблеми. Не и се получи. Сега да прави като вентилатора и толкова.

От самото начало беше ясно, че тая история, разказана в 5-6 варианта, няма как да е истина. А ДД е глупава и безотговорна жена, която систематично и с голямо усърдие опропастява смислена кауза като борбата с насилието срещу жени.

А ти си комплексар :))))

Защо реши така?

Опитайте се за момент да обмислите възможността, не всички жени, които не вярват на ДД да са зависливи грозотии и не всички мъже, които също не й вярват да са комплексирани насилници. А, и не всички актьори, които не искат да бъдат с ДД са латентна или явни хомосексуалисти. Просто опитайте, знам, че ще ви е трудно.

Владо, ти ли си?

Докато не ми бъде доказано (ако въобще ми бъде доказано, де) по безспорен начин, че Диди лъже, освен това майсторски е излъгала медиците от ВМА (олеле, каква факирка ще да е!), аз съм безспорно на найна страна! При това все повече - защото започвам да се чувствам лъгана и манипулирана от Вергов, което съответно постига обратния ефект - в началото поне малко го уважавах, сега установявам, че освен безмозъчен побойник, май просто е едно леке. Пак не успях да прочета цялото словоизлияние, но имам още 1-2 въпроса: 1. Ако това, което пише в изявлението е истина, защо чак сега го казвате? 2. Оказван ли ви е натиск от някого, примерно Вергов, да го направите? 3. Въпреки че формално не сме в съда и не сте под клетва (нали формално това е процедурата?), понеже и вие, както и аз, не сме юристи, знаете ли какво означава думичката "лъжесвидетелстване" и каква е санкцията за това в НК ли беше или НПК, или където и ще да е?

Да ти припомня, че в тази държава има презумпция за невинност, а не за виновност. Думата на една женска, неподкрепена с никакви доказателства, изобщо не променя това.

Ходи си го припомняй на някой друг

Истината боли, а?

“ Женска “е термин в устата на мизогин , който прехвръля омразата към майка си на целия женски свят наоколо. За това мизогините, като повечето списващи тук , са насилници физически ( и сексуални) защото са импотентни и им става само при и от насилие. Малеее що импотентен и злобен мъж се е навъдил в БГ . Нормално - наркотиците , алкохола и постоянната мастурбация на порно - водят до това липса на връзки и щастливи любовни отношения

Какво е това "мизогин"? И ти как определяш индивид от женски пол, "мъжка" ли? И защо отклони темата натам, истината боли, а? По въпроса за наркотиците, алкохола и мастурбацията на порно не мога да кажа нищо, така че ще се доверя на твоя опит.

1. Защото за 500 лева във ВМА можете да си купите всякакви неща като документ. Може и по-евтино да е, може и по-скъпо - според зависи :) 2. Защото Вергов води дело и има умни адвокати, които са му казали, да не се обяснява излишно, което да доведе до ответни дела - нещо, което Диана се опита да направи и веднага след изявлението му - обяви, че завежда дело за клевета. И то за текст, където няма нито една персонална квалификация. Ако е завела такова, значи ще плати още разноски за адвокати :) 3. А замисляли ли сте се, че всички са наясно с лъжесвидетелстването, всъщност, и точно затова са се подписали под това, което са са написали? :) Не взимайте хора с образование и интелект, каквито безспорно има у сценаристи или режисьори, за обикновено стадо :)

Юлиан "падна жертва" не нещо много просто - малко хора знаят какво представляват актьорите зад кадър. В 99% от случаите това са едни суетни, неуверени и доста често вдетинени хора, буквално пораснали деца. Хората си представят, че Захари Бахаров е непременно Иво Андонов и в живота - ходи като орангутан, обикаля с кюседмицата и говори кой ще смаже и кой не. Или че Юлиан е навъсен студен мъжкар, който говори с равен психопатски тон и всеки момент може да скочи да те заколи, докато те гледа влюбено. Не. в 99% от случаите това са едни лигльовци с претенции и голямо его и само 1% се научават, че между другото от егото, това е и работа и тя се бачка. И за да си добър, трябва да бачкаш много и да работиш усърдно, за да се развиваш. Юлиан е добър актьор. Работи много, старателно и е професионалист. Държи си на думата и уговорките. Диана сигурно е добра художничка, но не е блестяща актриса. Ту художничка, ту актриса, ту книжки пише. Не става така. Определи се къде и какво искаш да си, къде искаш да се разиваш, и работи. Кариерата на Юлиан не е дадена даром, тя е изработена. И затова той ще продължи да има роли, да работи и да го търсят. За Диана - не знам. Другаде се проблемите.

Това беше най-голямата простотия писана от трол :)))))

Диди, и ние те обичаме :)

Стига сте я дъвкали тая бе. Тя само търси внимание заради слабата й актьорска игра. Междудругото всичките й героини са досущ като нея и пак не може да ги изиграе. Ако наистина е имала някакви намерения към дъщерята на Вергов, малко й е бил боя, ако въобще е имало бой, защото не ми се вярва. Веднъж съм виждала Вергов и за мен той е изключително сдържан и интелигентен човек и голям Актьор!

Дияно, на лъжата краката са къси В Кайнарджа не сте ли я учили тази приказка?

Седяла кротко Диянчето, плела чорапки за дъщеря му, и той дошъл и я набил

Долно Нанагорнище, бас държа, че никога не е пипвала кука през живота си (освен кожена, разбира се, но отсега нататък това все по-рядко ще ѝ се случва...)!

Тая казва , че е бита! Обаче не казва защо

Има експертиза от ВМА, не е само да казва!

Която казва, че е имало наранявания, леки. Нито е описано от какво са получени, нито в експертизата пише (или може да пише), че са от Вергов, а не, да кажем, от самонараняване или съвсем друг източник, като например да си е дръннала главата във вратата на колата си.

Тия ви разиграват някакви евтини постановки за насилие. Истанбулската конвенция ли, що ли, но вече ми намирисва на постановка! Действията са нелогични!

Бъхтената уруспия , се оказва че само е ебана , без да е бита . Ама тя си иска садо- мазо . Така си се родила , значи . Чака си и си иска боя след ебането . Харесва й . Иска си го . А , кото го няма боя , реве ,за това , че не е бита . Иска и се бой и си го фантазира . Явно при тая секса върви с бой , иначе и е скучно и не и харесва . Извратена откачалка.

Тея всичките от екипа и приятелският кръг от некадърници на Вергов действат като ОПГ- организирано изведнъж излязога да го защитават.А той защо лъже,че били приятели след като са си го слагали.Това,че екипът не видял,не значи че нещо не се е случило.Милошев уж да не си разваля кариерата я е накарал да мълчи(не защото му пука за нея,а за да не се шуми около тъпия сериал) и затова снимките са продължили.....

Лек намек към тази, че никой няма да свидетелства в нейна полза!

Имаше нелоша роля на д-р Огнянова в сериала,ама сега с тая лигава история....заличи добрите впечатления,търси евтина слава.. ДОСАДНА НА ВСИЧКИ СТАНА !!

Пълно е с комплексирани и импотентни мъже, които не могат да получат ерекция. Пълно е с мъже, които налитат на бой, защото не могат да си въздържат нервите. А що за индивид пише вулгарни думи във форум? Това е най-пропадналия комплексар. Който е съгласен да цъка минуси. Така ще му нарасне мъжкото минюнче.

Браво Николинче , като наричат жените “ урви”, “женски “, “ кучки” и “ уруспии” миньончетата им стават още по -малки А от порното и мастурбацията пък неработещи . Хем миньончета , хем не ставащи И от там ги избива на злоба, мизогиния и физическа агресия

Пълно е с женски, готови да лъжат на живот и смърт, за да спечелят.

Е какво и колко ще спечели Дияна, И да го осъди колко пари мислиш , че й даде . Те за убийство осъждат максимум 100 Хил лева , а за лека телесна повреда , каквато ще изкарат нейната едва ли ще вземе повече от 3000 лв Нейното е лека телесна повреда , но унижението , срама и хорската ненавист няма как да й се платят

Питай Амбър Хърд.

Айде, айде, стига сте писали глупости. Тая опорка "а те дали ще работят после там, ако кажат" е толкова малоумна, че няма накъде. Първо, не си мислете, че заплатите в тоя сектор са огромни. Ако бяха такива, децата ви щеха да се натискат да стават асистенти, статисти, гримьори, актьори, актриси, монтажисти, редактори, сценаристи и т.н., а не програмисти. Второ, "ако някой пропее" и го махнат, след 2 минути си е намерил работа като нещо друго, щото безработицата у нас е такава, че не можеш да си намериш дори читав човек, който да ти напише един имейл без правописни грешки. Да не говорим, че на Халваджияните не им пука дали си се карал с конкурента-продуцент, ако се чуди как и той да намери читав човек за Капките, някой сериал или просто за проект за някой корпоративен клиент. Дори няма да отварям дума за рекламния бранш какъв глад е за читави хора. Правете разлика - актьорите могат да мрънкат, че са им ниски заплатите в театъра, щото са големи звезди, но зад кадър читави хора се намират много трудно. Това, че Юлиан не си го е държал в гащите е едно. Ама тия пипнатите на фотошоп снимки на Диана - съвсем друго. Въобще, затваряйте я тая тема и да не се дъвчи повече, че цялата гилдия е наясно със случая и няма какво толкова да се говори. Дано Диана да е изкарала някой лев от НПО-тата и това да й помогне за напред в кариерата, но съм скептичен. Тоя "скандал", който сама започна ще й седи като петно до дълги години.

Защо чака 5 години, Дияна? Сега процъфтя ли кариерата ти, след 5 г. мълчание в нейно име? Играеш ли някъде или припечелваш само с рисуване?

Юли къде ги намери тези нискотарифни тролове толкова ли нямаше лев за нещо по-добро?

Аз пък си мисля, че са играли шамари, но колегите си пазят работата, затова отричат. А Вергов явно си е платил на алчните и мързеливи прокурори.

Естествено, че е така. И тролещите го знаят добре.

А дали ще имат работа после, ако не подпишат това? На всички, които плюят Диана пожелавам същата участ и да видя каква песен ще пеят. Обществото ни е такова смрадливо - ако жертвите са по-ниско в стълбицата си траят, охулват го, че си е потърсил прават, а те не са посмели и си затварят очите. Никаква подкрепа за Вергов и всички негови подлоги.

Викаш, дай да не се разделяме на русофили и русофоби, а на Дианофили и Дианофоби... . Ахахахахахахахахаахах! Квииик, квиииик, квичкай си още! На тая й личи, че никой нищо не й е направил, а дори и да й е, не беше нужно да надува главите на хората с малпумщините си. Има си съд за тая работа. Сега ще си сърба попарата.

Каква точно участ пожелаваш? Да се опитат да обвинят някого със скалъпена история, за да извлекат я внимание, я пари ли?

снимките с грайфера са фалшиви,както тиа на Боко и пачките, казах

Някакви артистчета са се понатаковали, после кой откъде е, ама момата нещо не била щастлива и затова сега цяла България трябва да следи една доста нечистоплътна драма... Аман! Вземете направете някой хубав филм поне!

Убеден съм на 100%, че Вергов не е единственият на когото тази жена се е опитала да сътвори мизерия! Човек не става такъв за един ден. Просто си е родена като боклук. И сега е момента да излязат на светло хора, които тази е окепазявала.

SirBob

Абсолютно точно. Руспия, която се опитва да изкара едни лесни пари. Мръсно и недостойно.

Че ти кво очакваш да иде да продава краставици на пазара ли. Никоя кифла не ще да бачка вече всеки гледа мекото.

Шоуто приключи. Време е да се плаща сметката. А тя май няма да е символична. Набеждаване на човек в престъпление, лъжесвидетлстване през разследващи органи, неимуществни обещетения за Вергов и не само. Този човек има родител, семейство, дете. Е, Димитрова, наигра се! Дано ти е останала някоя нивица за продаване в Кайнарджа, че сметката пристига.

и що не се хвана с даскал по математика да те уважава. Търсите алкохолици, наркомани извратеняци и после се сещате след години че нещо не ви е харесало тогава преди 100 години

само ше кажа едно:НЯМА ЧЕРЕН ПР… ТАЗИ ЖЕНА ИСКА ПР… ЕТО ТИ.,,, НЯКАКЪВ ПР.. ГОВОРИ СЕ ЗА НЕЯ…И ТЯ Е ХЕПИ… НО НА ГЪРБА НА ТОЗИ АКТЬОР НЕ Е ЧЕСТНО

Може да е хепи в момента от цялото внимание, което получи, ама после като не може да си намери никъде роли, защото всеки ще го е страх да не цъфне с фалшиво обвинение, набързо ще спре да бъде хепи.

Интересно, че тая не го обвини директно

А още по-интересното е, че прокуратурата сама прекрати случая, след като разбра за какво става дума.

Пак неолиберстки глупости. И тая решила MeToo в България да прави. Като всичко друго и MeToo-то ни е фалшиментос. Само ненормалници, братче. За 2 клика повече са готови на всичко.

Нека направим експеримент! Някой да нарита здраво с мъжка обувка в окото 10 жени , и да видим как ще се изправят, отърсят и ще почнат да снимат веднага. Много съм любопитен