17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази е украинска шафрантия , какъв го дири там?

Мухи ли лапате? КС реши Киро Харварда е ЛЪЖЕЦ!

Дири тебе, да те опъне с голямото черно дилдо.

А бе,пишете я ,че е умряла от ковид и няма какво повече да се разправяте. Хем ще уплашите американцити със смъртоносния вирус.

лека ѝ пръст: оставила полусираче едно дете ,нима некой може да различи зареден с истински от такъв с халосни патрони пистолет ?!! ... да се забрани ползване на всякакви огнестрелни оръжия на която и да е снимачна площадка, като вместо тях бъде ползвана компют. анимация, живи и здрави

_stankow

Въртяно, сукано, само и само да не се каже същността - че на Болдуин му е повдигнато обвинение. "... подготвила наказателни обвинения. В документите пишело, че звездата Алек Болдуин е насочвал пистолет към камерата по време на репетиция на снимачната площадка на Санта Фе на филма "Rust". Тогава е произвел изстрел, убивайки оператора Халина Хътчинс и ранявайки режисьора Джоел Соуза."

Хм. Да не е било нещо двоен-троен-петорен агент тази Халина? Тя е емигрантка там, неспа? И да са го постановили красиво.

Щом нечие двойното гражданство е по-голям проблем от липсващите 2 МИЛИАРДА лева суха пара откраднати от Герб - значи в България има нещо адски сбъркано. А, Дянков и неговото двойно гражданство?! КС?

... връчен му е пистолет, казано му е, че не е зареден, понякога наемали хора, които не са напълно квалифицирани ... Правите на идиоти всички, които четат това. Алек Балдуин е бил ДИРЕКТОР на продукцията, не е бил някакъв актъор там да пушка с пищови. Той винаги е знаел, че има истински патрони в екипа му, знаел е какво се прави с тях - стреля се по бирени кутии за прекарване на времето, знаел е КОЙ стреля, гледал е и слушал всеки ден стрелби по бирени кутии. Алек Балдуин е троен убиец - пряк извършител, косвен извършител като ДИРЕКТОР на продукция, морален като привърженик на регулацията на оръжията в САЩ.

Някой ще го отнесе много сериозно,следиме развитието на процеса.Жалко за младата жена,толкова рано да си отиде!

Понеже имаше много коментари жената Халина ли или по славянски Галина, поста на нейния приятел на руски ясно показва как е родното и име Галина.

Снимки са от различни места,когато е зад камерата е в модерна стая с вентилационна уредба и окачен таван. В църквата не е зад камерата. А самата продукция е снимана много евтино.