Елен Колева и Александър се разделили

Елен Колева се е раздила с 26 години по-възрастния от нея бизнесмен Александър Найденов, твърдят от "Story".

Обратно в новината

Коментари - Елен Колева и Александър се разделили | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо много ви е яд на дъртите мъже. Защо ли? Вашите ли са такива и не ви сеферят, или завиждате на младите, че не можете да се уредите? Ами натирете дъртаците бре, защо ги търпите? Или ви е страх, че после ще е по-зле? Явно страдате от НДК (НеДоКлец) синдром!!!

Сашо сигурно е по малък от бащата на Елен,но с пари всичко се постига.

Поредната златотърсачка, на която и харесваше "тати" да я дундури като бебе и да и задоволява капризите. Но както всяко нещо и хобитата търпят промени или едни дават приоритет на други. След като вече има някаква слава (каква точно не може да се определи) му е дала червен картон. Тя - дърта хитрица, той - глупак!

Като вземете да се пените срещу някой по-зрял мъж и особено срещу връзката му с по-млада жена, направо не мога да разбера за какво става дума! Какво ви пречи! И защо именно разликата във възрастта да е причина за раздялата, сякаш не се разделят всеки ден млади хора! Харесваш някой човек и консумираш връзката си с него, пък докъдето ви стигнат чувствата, не е ли така в живота! Бре-бре-бре, големи моралисти сте, бе! И не е вярно, че не са интересни възрастните мъже, това просто не е вярно! Стига сте мислили само за парите на хората!

След 40 мъжът почва да става заядлив чичка а на 50 хептем. Винаги съм се чудила на младите момичета. Само жените им ги знаят какви боклуци са. И ги действат както трябва.

Вярно е ти няма как да знаеш. То вибраторът мъж ли е

ква професия има че не разбрах.

Тя, ако не е намерила друг "благодетел", как така се отказва от този?? Или има друг (друга за него), или скоро ще има малко панаири в стил "Тоца" и после ще се вземат и обебят.

Сашо, батка, стана за смях с това младо гадже. Що ти трябваше да си зарязваш семейството. Както е казал древният гръцки поет : " Пичи косъм кораб тегли". Удари едно чело пред бившата жена, а тя Еленка ще "обича" някой друг "майонезаджия" много скоро.

,,,точно и просто!

Като го гледам тоя и да е червив с пари не бих го консумирала!!

Не разбрах на този за какво са му деца?!

Ми сега? Като няма да може да папка майонеза вече, наш Еленка ще трябва да се върне в читалищната дупка откъдето изпълзя. Няма да може да я гледаме в тъпи сериали и шоу програми спонсорирани от нейният чичко. Какво ще правим без нея?

Елена, откога ви чакам! Не искам дете от вас -обадете ми се да обсъдим другите ми желания! ;)

Сега може да се пробва при Ицо Сираков.

Точно написано.Или при някой от братята Диневи.

Провинциалното гювендийче си мислеше, че е хванала........ Няма даденост и качества за нещо по различно от Олинезата. Пък и той с тая провинциална златотърсачка стана за смях. Ум царува.......

Понеже много често чета грозни подиграваки и обиди към жени над 40 които искат да родят дете, тая новина много ме изкефи!! Обикновенно жените са наричани "дърти", "баби" и т.н., та искам да попитам какъв е сега тоя "бизнесмен"? На 50 и кусур? Не е ли "деде изкуфяло"? Или за мъжете може и на 80? Да, ама не! Браво на Елен че го е изритала! Недейте да си мислите че с възрастта ставате по-готини, драги мъже! Разликата е че на някой ви стават по-дебели портофейлите, а вие си мислите че е нещо друго....

тва истинско мнение ли е страшно е ако е така

Страшното е, че ти не схващаш колко истина има в написаното.

Поне последните 2 изречения са на 99% истина

Страшно ми хареса написаното от Вас! Някой трябва да им каже на мъжете, колко са зле след 50-те, макар и да изглеждат добре, предимствата им бързо се изчерпват във времето, а жената е загубла ценно време. Никакви пари не оправдават това. Имала съм връзки и в трите вариянта. Най-добре е да сте връсници. Да не забравяме, че жените са по държеливи. Мъже гледайте си сигурното, младо до време, после сте жалки.....

Елен като го развеждаше незнаеше ли колко е по-дърт от нея? Или си направи сметката да го изцица за 1-2 г. и после айде следващия. Така, че немога да я аплодирам, въпреки, че с част от написаното от теб съм съгласна.

така е... всичко с времето си и дали мъжът ще е по -стар или жената едно и също е 26 години са си 26 години..

Luna0102

Какво ще прави сега сърнето? Май ще трябва да потърси друг пенсиониран ловец с повечко свободно време и за предпочитане с няколко инфаркта.

Ех момичеее, що ти требваше да го дърпаш този, той си имаше жена която го търпеше. Както виждаш само пари не са достатъчни.........искат се и други работи

Правилно решение е взела! Нито й е на възрастта, нито изглежда добре! Единственото дето е чичко-паричко, но има и други.......

Мистър Олинеза ще си намери друга златотърсачка, която може да се съгласи да роди. Грешката му с Елен беше, че и купи водещото място и естествено е тя да поиска не да ражда, а да прави кариера!

Трагедия! И що така? Да не му свършиха парите на чичко-паричко? По-скоро дядко, ама няма рима

На тия години пича трябва да гледа внуци, а мацката да престане да разчита на визията си /щото иначе е доста ограничена/. Ама ако и двамата не са го осъзнали, то няма причина взаимно да се тормозят. Тя си отива отнова на пиацата за клиент, а той пак там, ама за "мръвка". Та какво толкова се е случило?

Еленче, крайно време беше да се разделиш с този чичко, та той е толкова стар и сбръчкан, какво очакваш освен поемане на някои разноски. Я си живей младостта и да знаеш, че щастието с пари не се купува.

Е това не е новина-то си беше ясно още от началото.26 години са едно цяло поколение.Има възрастова несъвместимост.

че кой ще я търпи такава глезена

Младото си е младо :)))