Елизабет ІІ лиши сина си принц Андрю от военните и кралските му титли и повинности

Това става, защото той трябва да се яви в граждански съд в САЩ по обвинения в сексуално посегателство срещу малолетна, които принцът отрича

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а от кинтитИ лиши ли го?

Тука мирише на малолетни проститутки. Кой ще събере някакви случайни и ще ги закара при милиардери и принцове. Всичките са били или разни фотомодели или момичета събрани от бедните квартали. Явно са им плащали, те са правили каквото искат и сега са решили да изкарат още кинти. С 10 милиарда долара Епщайн и компания са могли да купят който искат. Що се отнася до принца, явно си е падал курвар и е попаднал на неподходящо място. Също така не е сигурно, че тази с която е сниман не се е снимала, точно за да го изнудва. Новобогаташите си търсят такива приятели, за да си вдигат реномето

Извинявайте, но как да не вземеш в случая страната на този иначе рептил? Нещо си я е станало, я не преди цели 21 г. И ако е станало я е било така, я еди как си. Доказателства? Ами обосновано предположение в най- добрия случай. И нечии твъдения - също евентуално, че май дори и такива няма. Тея там на запад вече съвсем изтрещяха.

Непълнолетна, не малолетна

Открай време си се кецат помежду си - братовчеди, лели, братя, сестри о т.н.

Този сега така ще го помъкнат по американските съдилища, че свят ще му се завие. Това не е Англия мама да плати и да заметат проблема под килима. Ама така е когато мама е плащала да се покрие всяка грешка на синчето.

Този се подкрепя от изнасилвачи или жени.

Добре бе. Тая само Андрю ли и е бил клиент? Доколкото знам не е той да й е сцепил бандерола. И други е имало след него. Тях кога ще ги съди? Плащаш един път, че евеш, и после лихвите.

Айдеее, още една се сети...

Мериканците изперкаха с този секшуъл хорасмънт, всички проститутки съдят богаташи за изнасилване, след като са се ебали за пари.

На всеки “може да се случи” ама моля ви не ни го продавайте като някакво изключително кралско семейство . И баткото дето затри с помоща на майка си :жената си за да се “вземе” с любовницата ?!? Изобщо какво кралско има в това от безделие да се чудиш къде да си го сложиш ? Но щом ингилизите си ги харесват : нека си ги издържат и “се хранят” от сеирите им !!!

Жената си знае стоката и бърза да ограничи щетите

Бабата съвсем полудя.

не ме е грижа за еребичастите ингелизи

Сериозен резил за бившия принц, тъжна песен за достопочтената и на достолепна възраст кралица. Не я пожалиха децата и никак, жалко.

И тя не пожали снаха си. Направо я уби ! Най-хладнокръвно, ама ! Извършиха убийството МИ-6, а френските власти ги прикриха.

Това обвинение е саморазправа на хомосексуалните с принца. Първо тази какво е правила в публичен дом първия път? Да е закарана насила, не е. Ама три пъти да го прави с принца- това си е връзка и не може да се говори за изнасилване. Пък и сега се сетила!!

На 17 год.наште имат по 2-3 чавета.И сега ко? Сичкото Сиганин у затвора???

Аз живея извън България от доста години, та ползвайки различни езици седя и си мисля: - какво би накарало преводача да използва "повинност" ? - "преустановява" ?! Това дума ли е? И какво означава ? Благодаря

Един речник може да помогне.

Ето с такива новини мога да се отдам на Морфей. Всеки сънародник оскуба всички видове косми от безсъние. благодаря за безценната новина

Принц Андрю, отишъл в публичен дом, след развода, поръчал си ''парче месо'', за вечерта, платил е и си е тръгнал.. Сега, тая, Джофра, ми кажете, щеше ли да подскача толкова, ако у нея се беше отъркал бай Пешо-тракториста, като е платил, цялата си заплата да я ... Не, нали?! И защо не е повдигнато обвинение към персонала на публичния дом, а към клиент?! Никой не отива в публичен дом, да ги пита, дали са си написали домашното, за утре... Отива, плаща за услуга и си отива... И като е била непълнолетна, къде са били тези родители, нямало ли е никакъв ''парентал контрол'' (родителски контрол), ... От журналистите, никой не пита тоя парцал, какво е дирила сама, на остров, до който е летяла с частен самолет, ... Родителите й одобрявали ли са?! Да не е мислела - че отива да си играе с тях на смърфове, милата ''смърфиетка'' (спермоедка)?! Или целта е по-дълбока?! В някои американски среди, кралското семейство е недолюбвано и са си намерили изкупителна жертва. Този и принц Хари, дето го ожениха за маймундето, са ярки примери, как американците се опитват да катурнат британската корона по нанадолнището... И какво общо има посещението на публичен дом, с титлите, които са наследствени?! Те, кралете, в продължение на векове са имали каквото и когато поискат, ... Погледнете назад, към историята! Хенри VIII колко съпруги и любовници е имал, а колко е и изтрепал. .. А, и събитието, забележете, не е станало вчера, мин. месец, или мин година, ... Станало е, ... Абе, всички, освен Джофра, са забравили ... Свършила е парите от първата уговорка с Епстейн, да си трае и сега, пак лае за пари. Трябва да има давност, на тези ''случай на изнасилване'', ... До 5 години, ако не се е оплакала жертвата, да не се приемат подобни искове, ... Епстейн го ''самоубиха'', да не изпее и други важни ''гости'' на публичния дом. Такива гнусни шаврантии, като тая, ще живеят от изнудване, цял живот, закона трябва да се промени.

Прокобата да част от 'кралското семейство'

Също като у Бг-то.Само за недоказано съмнение те разжалват. Не дай си боже снимки по гащи и спалнята да имаше с някое кюлче у шкафа :)

Те не истината наследници. Свестните се оттеглиха, другите ги осъдиха

Неприятно,грозно,извратено семейство...

Аха, това му се полагало на неприятно, грозно и подло човечество, особено на това, което те гледа от български телевизии и медии: Кюзелич, Трифонов и селяндурите му, Дикофф, Костофф, Дюган, ментата, първанката, баш шефа и дългогодишен шеф на лукойл не го споменават никъде, защото е откраднал повече от всички, но този миризлив комуняга ви е откраднал повече от всеки друг, съсед е на бай тошката в правец и името му е валентин златев, само Господ знае колко кръв има и по неговите ръце.

Този е жив буна к. Заедно с цялото му семейство.

Що не се видиш първо себе си?

Видях се. По-красива съм. Сега каво ще правим

Е що бе, дъщерите му са готини по характер.

Горката жертва - чета, че според съдебния иск принцът я оправил веднъж в Лондон, после след месец в Ню Йорк, след още известно и на трето място... и се сещам за оня виц: - Муцка, преди няколко дена минах в една тъмна уличка и ме изнасилиха.! Снощи пак минах оттам и пак ме изнасилиха! - Въй, и какво мислиш да правиш? - Нищо, тази вечер пак мисля да ходя.

съблазнила го -съблазила , или той нея я ре омаял, приласкал,прилъгал, всеки сам командва чарковете на собственото си тяло = носи неотменно пълна отговорност, може би ще отърве пандиза еле докаже че е бил с двойничка/близначка на момичето ама е опетнил репутация на родното му кралство което едва ли някога ще му бъде простено, просто всеки с акъла си &да не си въобразява че щом е паралия всичко му е позволено, че ще мине метър, прочее: има си глава между раменете и да ползва овреме ума в нея, живи & здрави

Момичетата на Гизлейн Максуел (мадам и партнерка на Джефри Ъпстейн, дъщеря на Робърт Максуел) са били робини - деца без родители и без закрила, събрани с цел сексуална експлоатация. Не са имали къде да живеят, какво да ядат, бедни , изоставени деца. Гизлейн Максуел им осигурява подслон и препитание, купува самолетни билети, плаща лукс и ги разпраща по направление където са поръчани. Те няма къде да избягат. Могат само да изпълняват поръчка. Наказанието за съпротива е било невъзможно или осакатяване и смърт - случайна. Присъдите за Джефри Ъпстейн и Гизлейн Максуел не са ей така от въздуха. Не го жалета и Андрю- син на Елизабет с кралската корона.

Медиативна сделка: Всеки ваксиниран да даде по 10 цента в полза на ищцата, тя да се откаже от иска, а на нас да ни прекратят ковида.

И Цар Борис три

Мен не ми викат ваше височество.Гадно е

дира, дайте си баковата сметка да ви метне всеки по едно левче, че барем си купите текстови редактор

Имат, ама не знаят как да го ползват . Трябват пари за квалификационни курсове . Мъкааааа

Според адвокатите на Андрю става въпрос за едни 5 милиона долара... към онези 9 които преди време "пеперудката" е взела от Епстайн;)

Е какво гражданско дело, като е обвинен в престъпление? Делото се разглежда в граждански (а не военен) съд, но по същество е наказателно, т.е. криминално по американските стандарти. И щом майка му го е лишила от титли и звания защо още го наричате принц и херцог?! Няма такова животно да ти отнемат титлите само за пред съда. P.S: Ако още някоя забележка напиша ще трябва да си начисля хонорар и да ви пратя фактура да ми го платите.

Делото е в граждански съд и не се нарича наказателно,защото вината не е доказана и той е невинен до доказване на обратното.Когато и ако вината се докаже има жури,което казва дали той е виновен и в каква степе и тогава вече съдията произнася присъда след определен период от време.Ако той е оневинен,делото се прекратява и не може да се поднови по същите обвинения.Делото не е и криминално,защото той не е арестуван от полиция в следствие на доказана криминална дейност,няма 100% доказателства срещу него и затова делото се води гражданско.Един гражданин съди друг въз основа на твърдения все още.Работата на съда е да разгледа доказателства представени от двете страни и да реши кой е прав.Ако се докаже,че Андрю е виновен,тогава чак може да имаме криминално дело,но може да се разберат и срещу заплащане без да има криминална присъда.

Егати съдебната система. Инквизицията е работила на по-хуманен принцип. После се чудим що осъждат по тлехове и недоказани обвинения. Също като Харви, нагона му го подведе и curvy-те го затриха.

Прати адрес и кмета на Симитли ще то донесе хонорара.

Абе скейтърче, сексът с 17 годишна в Англия е законен. Съди го единствено че е съдействал за трафика на въпросната, което не знам как ше се докаже, при положение че Гислейн Максуел до последно отричаше че Андрю е замесен. Ако има дело, което още не се знае , ще в федерално, няма да има журналист , а каката ще намаже 10-20 милиона долара. Това е .

Аба гой секса е законен, ама малко трудно се доказва дали е бил доброволен И изобщо Common law e пълен батак.

Британски боклуци.

Ти, нормален ли си?! Познаваш ли ги лично?!

го тоя как гледа, все едно някой му е срал в устата.

Тиквочев, като превърна цяла резиденция в публичен дом!!!!! Кой!! Кой!! Кой ще каже нещоооо! Беновска пита+ курветина дърта Разврат на правителствено ниво Пърделников къде си!!!! Чекмеджето, а Кой ще разследва

Този за които пишеш е разведен и не е водил непълнолетни

Е, да де, но той е платен трол и не се вълнува от подобности като Истина и Логика. Не че не знае какво са. Просто му плащат да си затваря очите и да хвърля кал. Проблемът обаче не е в него, а в безкритичните глупаци, които ще вземат написаното за чиста монета.

що не казва коя е Мата Хари, да не го е срам от това как изглежда,а?!

Би го било срам, ако беше майка ти. Или сестра ти. Но случаят едва ли е такъв - все пак дори един български Министър-прадседател има някакви критерии при избор на сексуален партньор...

явно критериите му хич ги няма... вместо с моите прекрасни роднини да спи точно с тази дето изкара кюлчетата му на показ-) А може просто Мат Хари се е почуствувала прекарана... както всички други, и да си го връща, ама това пък показва характера на Бойко;)

Борисов го познавам от 1996. Едва ли е обърнал резиденцията на публичен дом. И едва ли негова партньорка е направила снимките, ако са достоверни. А пък е абсолютно изключено да е бил с малолетна. А иначе за развода му, някой друг път може да напиша нещо .

А на Тиквочев кой ще му вземе генералските пагони, дадени му от комарджията Сакскобургготски срещу $400,000 . И двамата в затвора Гевреци долни

Колко си прост

Schilo

Андрейчо май яко е загазил. Че така да не могат да заметат случая...

Въпрос на кинти.

Ако беше в БГ сигурно щяха да му подарят Бъкингам и удостоен с много медали и почести.

Нищо не разбираш рупай ди чесънът на село и не давай акъл

Сложили са те на място, но селянин на селин не вика. Айде по-скромно

Ей, я по спокойно г-н Голямо Добро Утро!

Лицемерие, снобария, носът в тавана- в гъза жезъл. Ето това им е Монархията.

Това е твърде опростено и схематчно представяне на нещата. Освен това е генерализиращо, което автоматично означава НЕВЯРНО. Тази монархия се състои от много хора и не всеки от тях е насилвал непълнолетни.

Могат само да обират ползите бившата империя, караща по инерция. Гордеят се с институцията Монархия- обяснена схематично ( принц Чатлз с любовницата си, лейди Даяна с любовника си, доста преди това Кралицата-баба, още като малко момиченце я учат на хитлеристкия поздрав.... https://www.theguardian.com/uk-news/2015/jul/20/queens-nazi-salute-a-sign-of-ignorance-shared-by-many-in-scary-times и те така и те така

Uncle Sam е сериозна работа

СА ПЕДОФИЛИ И ИЗВРАТЕНЯЦИ ! ОТ НЯМА И КЪДЕ ДРУГО КАКВО ДА ПРАВЯТ, ОТ ПРЕЗАДОВОЛЕНОСТ ВЪВ ВСИЧКИ СФЕРИ НА ЖИВОТА, ТИЯ ОТКАЧЕНЯЦИ ГИ ИЗБИВА КЪМ ВСЕ ПО-ГОЛЯМИ И ПО-ГОЛЕМИ ПЕРВЕРЗИИ!

толкова си тъп, че вероятно си плод на кръвосмешение!

Това се казва правова държава, справедлива монархия.... поне в последните 70 години. Затова има уважение и към държавата и към монархията им.

Монархията няма общо, делото ще се гледа в САЩ.

Не става дума за делото, а за това , че му свалят всички титли и го пускат на лъвовете

Интересно щеше да е ако това не се беше случило в САЩ, а в Ирландия или Шотландия.

А, то вероятно се е случвало…

В САЩ един се самообеси в строго охранявана килия. И делата спряха до него, нито един висш сановник или олигарх не беше даже привикат за разговор.

Ето това е достойна постъпка, а сега си представете селяндурите Бай Тошо и останалите болшевишки отпадъци дали губят нещо като изнасялят или унижат някого. Онези боклуци ни затриха

Махат му титлите, че вече не е от тяхното котило уж. Поза, снобарщина, лицемерие.

като се размирише нетърпимо... и вмирисаните ги лишаваха от длъжности и титли;)

И кралицата се отказва от сина си значи нещата са сериозни.. Андрю продал и шатото си в Швейцария...ще плаща яко ако иска да отърве затвор.

Той няма никога да се яви на дело в Щатите даже и да е призован . Ще има извънсъдебни споразумение или процесът ще е федерален за да няма журналисти .

Ако иска да се явява.. Само че осъдителна присъда в САЩ значи екстрадиция. UK и САЩ имат споразумения. Това не ви е Дубай или Русия.

Че делото не е наказателно , а е гражданск. Тоестсъдят го за да плати едни пари, за нанесени щети на ищцата ,а не за да влиза в затвора щото е спал с нея преди да стане пълнолетна, така ,че няма да го екстрадират споко, най-много да му запорират сметките , тези за които знаят :))

Той не подлежи на екстрадиция. За да бъде екстрадиран , трябва британски съд да разреши, за да разреши , ще се запознаят с материалите . Във Великобритания, 17 години е легална възраст. Така че нищо няма да стане. Пак повтарям , и да е спал с нея , не е незаконно. Не е морално или етично, но това е отделен въпрос .

Е, и оптиката е лоша, и нали трябва да спасяват монархията след като Елизабет си замине… но няма да има екстрадиция , споко .

ше ядете дядовия много скоро

Те юдовете идват от вашия болшевишки рай на мирните и бедни работници непризнаващи държава

первий пошел товарищи да се готвят те си знаят

Дрът козел, млада върба лющеше. Е как така вече дъртата госпойца се сеща 20г след инцидента, разбирай евАнето? Га е яла киФтетата не е рИвала. Аман от кОври.

Кой знае какви гнусни деяния има, това че е бил с някаква проститутка е най малкото

Смятайте този какъв боклук е щом не са могли да му заметат престъпленията след скандала с Максуел.