17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Превенцията е проста - джендърите да спрат да копулират хомо и готово На жаргон джендър означава бутиков педераст, тъй че ... да спрат да се джендръсат и да промотират гей браковете

който така да се каже стана лице на новия повей в семейните отношения? кой знае колко народ се е вдъхновил от примера му.

Хора, кой ще помогне? Кой ще им подаде ръка и облекчи тяхното страдание или са важни само онези от парадите, паразити, които с нищо не допринасят за обществото, живеят за партита, секс срещу издръжка от по- възрастни от тях извратеняци и накрая трябва да ги съжаляваме, когато лепнат СПИН във вихъра на партито....

оценявам високото музикално майсторство на Елтън Джон, но това изказване ЖЕСТОКО ме подразни:(

страните от Източна Европа да ги обвиняват? Днеска вървя по една от уличките в центъра към Графа и на прозореца - знаме с цветовете на дъгата. Нито един трибагреник не видях. Така че ние явно сме си ок вече, щом ЛГТП знаме се вее в центъра. и прайдове си провеждаме. е, да, в Русия не провеждат - там е цялата работа. смятат, че не е правилно това да се показва пред малолетни. иначе на руските ЛГТП никой не им пречи да се тестват и да се лекуват, лекуват ги, понеже са най-рисковата група. Елтън е заприличал на шопар - по-добре да се заеме със спорт и да намали плюскането. Че ако неговата се огледа в друг, може и той да пропищи.

В какво точно ще ги инвестират тези пари и как ще спрат една категория душевно болни индивиди да се дрогират и да се пердашат без презерватив? В общия случай те много добре знаят, че не бива да го правят, както и защо не бива. Като има раздадат спринцовки за еднократна употреба и презервативи ли? За съответната впечатляваща сума?

коя е тази лелка дето се прегръща с харито?

Абе тия двамата... нещо... да не са другарчета?...

Ще им зашиват "половите органи"?

И Харито ли е вече с "мъжете" ?

Закъса го империята... Първо ромска булка, сега нежни мъжленца-баби гушкат наследниците...

Дъртия педи много се изложи, като реве, че му пречим на педеро-джендърските натрапници. Повече няма да го слушам, да си пее за педалите.