Коментари - Елтън Джон избухна срещу Владимир Путин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Умен е Путин, мисли за поколенията

Учудвам се на хомофобията в коментарите. Не сте съгласни с някого - добре. Но да обиждате тези хора не е редно. Нищо не са ви направили в крайна сметка! Елтън има право - цензурата в Русия е неоснователна и има други мерки, които могат да се вземат. Фактът, че почти цялото население на Русия, е настроено против гейовете (и лесбийките предполагам), се дължи на държавна пропаганда и внушения на правителството. Реално на много места по света се гледа с по-добро око на тези малцинства, но там хората им позволяват да си изградят сами мнение, а не да слушат някакви големци. :/ Гейовете нито вредят, нито правят проблеми. Незачитането им е престъпление, това е равно на незачитането на друга раса или народ. Това е естествено и хората, които не го разбират, могат да си го наврат някъде, ако искат!

Митко....или Димитринке, ти по-полека със слагането !! Пипайте се, ближете се и си слагайте каквото и където намерете за добре! Но, умната и без циркове ,че ще ще ви прочетем "Престъпление и наказание !!!

ква е разликата между гей и просто прост педал?

Горките деца от Русия, няма да им бъде позволено да познаят западните либерални ценности!

кой в лице мерен, кой в дупе мерен, въпрос на мъжка чест.

Кой каквото и да си бръщолеви, правото е на мнозинството.

Не съм му фен на Путин, но е казал нещата абсолютно точно както са си!

Защо трябва да се ПОПУЛЯРИЗИРА хомосексуализма сред подрстващите??? Чак пък да се популяризира!!!

горките деца. те ще са богати, но с ограбено детство! жон не може да отглежда деца, той си ги купува!

след като получи медала на легиона от макрон и жон стана смел... но спря да пее. a като гледам и деца си е народил...

От думите на истинските мъже кой да се възмути, ако не някой Елтън и останалите Елтъновци. Защо този човек не си прави музиката и да си държи информацията за дупката за себе си - това е единствения смислен извод от писанията му.

И какво от това това, че един педи бил против това, че не искали да му рекламират педерастията! Като певец си е супер и си слушам неговите песни. Но как и с кого се такова си е негова работа и ако обича да не прави реклама на извращения!

пеенето там и да не се занимава с неща, от които нищо не разбира... Щото, както е видно, е с много промит мозък и лесно манипулируем...

Елтън Джон има страхотен талант и уникален МЪЖКИ ГЛАС, а не гейски или третополов или друг някакъв глас. На какви страсти се отдава и на кои разрушителни сили си е продал популярността, това е друга тема.

Иска да го..посъветва, значи Володя го е загазил яко отсекъде.

Елтане , Джоне ??? Всички знаеме че ако искаш да си уборотен трябва да яхаш и имигранските права , а дали имигрантите обичат педераси като теб ? Теб само те интерисува сексуална разнородности и нищо повиче . Келеш Такъв

ко рече....

Кой е този , че ще казва Путин какъв е кой е този иьмет

Либерализма е нещо с много по дълбоки корени та чак до Рим и по назад но когато гледам руините на римската империя виждам какви са последствията му така че края му за нашата епоха е започнал!?

Всяка жаба да си знае гьола, педали, лезбийки и ЛГБТ също!

Е ЗАЩО ПЕДАЛИТЕ ТАКА СЕ ЗАСЯГАТ ????????????

Да говори за морал човек който набеждава собствения си баща в хомофобия е доста по-тежко лицемерие

Добър певец, но амбриаж, т.е. долен ляв педал!

По-точно може би е отличен певец и човек,ноо...педал,за съжаление.

Стар и позабравен педелвайс се изказва за да се сети някой за него. Няма значение че се изказва неподготвен. Никой не е длъжен да харесва ненормалното и никой не може да задължава някой да го харесва.

В Европа няма дебат за джендъри, пендели, бели, черни и т.н., хората приеват различните и ценят способностите им. Тази либералност е риск за тотаритарните държави, поради което мътят главите на хората от балканските им колонии с пълни глупости. Ако не беше тази гейска Европа, да сме фалирали и да сърбате борж на някой курорт в Сочи. Каквито и етикети да лепят на Европа, това си остава най-доброто място за живеене. Лумпените да гледат на изток, образованите и перспективните знаят къде да градят бъдещето на децата си.

Хвани се на работа, остави пишките на жените.

Че какво му е на Сочи, ние град с такъв стандарт нямаме?

Истината кой диктатор какъв е мъжкар, излизат след десетилетия... В реалността се градят фалшиви образи и користни цели. Чест прави на Елтън Джон, че открито заявява какъв е. В Русия има не по-малко пендели от където и да е другаде, но средата ги принуждава да се крият, щото е пълно с "мъжкари и патрЕоти". В същото време тези хора успяват и биват манипулирани и зависими, поради различната си секс.ориентация. За пример, в Софийски районен съд и сред магисгротите има доста изнежени личности, дали се чувстват независими !?

И какво общо има това с терзанията на застарелия Елтън Джон???

Истината кой диктатор какъв е мъжкар, излизат след десетилетия... В реалността се градят фалшиви образи и користни цели. Чест прави на Елтън Джон, че открито заявява какъв е. В Русия ива не по-марко пендели от където и да е другоде,

Много си забавен – това целия свят го знае от миналия век, той открито го е заявил още през 1988 г.

Май ще ходим да живеем в Русия. Само там ке останат нормални хора.

Няма да ходим. Май няма да има нужда.

е изключителен комплимент и ясен сигнал за здравите хора, че Путин е пич.

... тъпанаринооооооо..., кадрите на КГБ до един са педераси бе...!!!!!! Какъв ПИЧ е Путин, като и името му нпамирисва на ПУТКА бе приятелиииии...!?!?!?

Като не знаеш какво е, не коментирай!

Няма нищо лошо човек да изкаже мнение. Направил го е Путин след като са го попитали, сега го прави и Елтън Джон като е чул или прочел мнението на президента. Дир ни информира, но реално до дебат между двамата надали ще се стигне. Може Путин даже и въобще да не е прочел написаното от сър-а. И какво следва от всичко това? Ами нищо. Всеки си има свое собствено убеждение за това какво е правилно, естествено или редно и надали някой от тези двама герои ще го промени в една или друга посока.

Я тоя курбел да дойде да каже това на 23 годишното девойче дето го е изнасилил авганистанеца днес. Тя ще го разбере. Предполагам баща и и гаджето и ще го изслушат с интерес.

Стига сте правили пропаганда на декадентни бездарни педерюги!

И аз съм дийпли ъпсет от щуротиите Ви. Ама нали сте блондинка, простено да Ви е! За едно/няколко голи оръжия затривате цял континент със славно минало.

Суматохата около педерастията и джендъризма е съвременна форма на фашизъм. Западът за сетен път доказа, че е люлка на всякакви фашистки насилствени изг*зици.

станаха нагли

Педераст

Кой от двамата?

Ти.

на елтън джон, ама този път съм на страната на опонента му..............

Както винаги, всяка дума на Путин е точна и на място. Реакцията на "съра" го доказва.

ми пеуалите са избухливи и глупави. За сравнение, Путин деликатно си го е преместил в другия крачол.

даааа. явно и ти си го усетил в кой крачол му е на Путих

С какво е известен Елтън Джон,с това,че е певец,или че е гей.аз познавам гейове,но те никак не са известни,за разлика от Ерос Рамацоти,например.и ако Елтън носи титлата сър,трябва ли да получат такава всички гейове и не знам кой е по извратен,този които определя за пазител на царската корона един обратен,или обществото,което приема обратен да пази честта на кралицата

които са наистина свестни, ненатрапващи се и непарадиращи хора, но точно те май го отнасят заради разни самовлюбени и непрекъснато рекламиращи се като Елтън Джон или бръмчащи по прайдове. от гей до гей има голяма разлика.

Елтън Джон може да избухва, колкото си иска, но либералния модел наистина изтича в канализацията като доказано несъстоятелен... Факт!

Между либералния и диктаторския модели ( на Путьо) има и други, нали се сещаш?

Винаги съм хареавал този музикант...талантлив е. Щом се е изказал срещу путьо, харесвам го десеторно!

хм, пеераска ви работа. харесвай си го колкото си искаш.

Русоробскитя тролов веднага ти е нацъкали минусчета с Tor ))

Цвъкаме ти минуси защото си педал, а минусите приличат на хуйове и ще се зарадваш !

Реплика към "ddk": За разлика от другите съфорумници, които псуват, обиждат, изпълнени с омраза и агресия, без да привеждат никакви аргументи, ти си отделил все пак малко повече време и си вложил труд да ми отговориш. Благодаря! За съжаление обаче повтаряш и потретваш до болка познатите ни опорни точки! "Аргументите" ти са манипулативни, смехотворни, та дори детински! Ти си този, който измества акцентите! 1. Цитат: "Пътуването на българите в ЕС не е затова,защото им харесва,а защото са принудени,за да не умрат от глад и простотия в милата ни родина." Контра: Да се смееш ли, да плачеш ли? Не можа ли да измислиш малко по-сериозен довод? Българинът пътува, за да опознава, да работи, да почива ! (Гърция, Испания, Турция са по-евтини дестинации от БЪлгария"). Единствено парите, дадени за пътуване, са печалба. :) Пътуването и СВОБОДАТА са с еднакъв знак - знак на равенство. Нужно ли е да ти припомням, че по време на комунизма вегетирахме като в един затвор, без да имаме дори право на посещение в "капиталистическа държава"? Сам знаеш каква борба, усилия и години вложихме, за да пътуваме по света свободно и достойно! 2. "Тъжното е ,че всички пътуват на запад,понеже нямат друг избор." Контра: По-смешно твърдение не бях чувал. А и кой си ти да обобщаваш и да говориш от името на всички като последна инстанция? :) Българинът пътува по БЕЗБРОЙНИ причини, които няма да изброявам тук. 3. "Ако Русия отвори граници,бъди сигурен,че голяма част от сънародниците ни ще се засилят натам": Контра: Още по-абсурдно твърдение!!! От една страна казваш, че ние сме ограничили пътуването в Русия и българите пътували на Запад, защото, видите ли, нямали друг избор, а от друга припяваш, ако Русия отворела границите??? Моля те, малко по-сериозно! Противоречиш си. Между другото аз си направих труда да разгледам на страницата на министерството на външите работи как се издават визи за Русия! Много улеснена процедура! И тук манипулираш. Всеки, който желае да я посети или да работи там, може да получи много лесно виза без никакви усложнения! Но, приятелю, никой не се е "засилил" натам, малко хора желаят да живеят и работят в тоталитарна страна с авторитарен тип управление срещу мизерна заплата. Освен всичко, там няма никаква сигурност! Ако не си привърженик на режима, можеш да изчезнеш набързо и никой да не знае какво е станало с теб! Още по-смешно и нелепо е изречението ти: "Адски тъпо е да затваряш граници и после да крещиш,че никой не ходи натам." 4. Цитат: "живейте си,содомствайте си тихо-на никого не сте нужни,но да крещите по улиците,да имате претенции да отглеждате и възпитавате деца,да се намесвате в училищните програми." Контра: Кой си ти да определяш кои групи хора трябва да се крият и да живеят полунелегално заради мизерното закостеняло мислене, опростаченото поведение и фалшивия морал на някакви си ограничени индивиди? Ако провеждащият се един път в годината (!!!) гей-прайд е "крещене по улиците и содомстване", как могат да се нарекат тогава ежедневната проява във всички области на живота ни крещящата простотия, грубост, агресия. псувни, безогледни убийства по улиците, кражби, корупция? Прочети само коментарите под тази статия, за да ти стане ясно какво значи крещене, викане, псувни, обиди, простотия, фалшив морал, андрешковщина, байганьовщина, духовна тъпотия, свещена глупост, незнание, невежество, необразованост..... 5. Цитираш едно от многото философски размишления на Кант, като, най-вероятно поради незнание, премълчаваш много други!: "Няма нищо по-ценно от звездното небе над нас и нравствения закон в самите нас". Освен това Кант не е изразил съждението си по отношение на хомосексуалните!!! Контра: Това не е никакъв "основополагащ" човешки закон - отново ме разсмиваш! Това е негова мисъл, която вадиш от контекста и услужливо пригаждаш като "аргумент" към нелепите ти обяснения. :) Не съм сигурен дали знаеш, че Кант е казал също и следното: "Всеки е длъжен да признава човешкото достойнство на всеки човек." "Добродетелта е победа на волята над природата." "Дългът е уважението на правото на другия." "Всичко, което се нарича благопристойност, не е нищо повече от красива външност," "Геният е талант да се създава нещо, за което няма определени правила." "Ако загине справедливостта, човешкият живот няма да има вече никаква стойност." И последно: Дъгата е на всички нас!!! Не се принизявай до манипулациите и опорните точки на страхливците! Помисли върху тези неща. Приятен ден от мен и много здраве!

сложих минус. да речем по тази причина, че твърде много политика и икономика се съдържа в написаното от теб. Става дума за нещата от живота. За личния живот: Би ми било да коментираш този довод. направи ми впечатление тази новина, която илюстрира либерализма, който не приемам. нека да е назадничаво и ретроградно. Това е новина от Великобритания, така че по някакъв начин е свързана с човека, който е направил нещото революция за ЛГТП общността. Да, те са били дискриминирани. Да грубостта и останалите неща са ги озлобили. И ето - една звезда е сред първите, които отстраняват пречки, дават самочувствие и на различните (по повод различните - ние останалите също сме различни, имаме друга парадигма - те имат свояята, различна парадигма). "От сега нататък, момчетата не бива да мечтаядт да станат пилоти, а момичетата - балерини. В противен случай ще последват санкции. Във всеки случай, срещу тези компании, които ще се опитат да пуснат рекламен клип с такъв сюжет в Обединеното кралство. Официалният британски регулатор на рекламния пазар, Advertising Standards Authority (АСК) въвежда нови правила, категорично забраняващи "половите (джендър) стереотипи" в рекламата. Поне тези, които причиняват вреда или нараняват нечии нежни чувства. Това нововъведение е високо оценено от либералната преса по целия свят и е прието с аплаузи. В различни страни звучат призиви да бъде възприет и дори разширен този прогресивен опит. ----------------------------------------------- Не възприемам този вид крайност и си оставам изостанала личност, това е. след дъгата се отива към трансформиране на мечтите - че и към забрани. Така че очаквайте скоро такива забрани навсякъде. това ли е свободата, толерантността и либерализма? вече има хора, които бягат от либералните страни, за да не принуждават децата им да изучават някои дисциплини още от първи клас задължително. предполагам знаеш.

И все пак, я се прочети какво си написал: "Контра: Кой си ти да определяш кои групи хора трябва да се крият и да живеят полунелегално заради мизерното закостеняло мислене, опростаченото поведение и фалшивия морал на някакви си ограничени индивиди? Ако провеждащият се един път в годината (!!!) гей-прайд е "крещене по улиците и содомстване", как могат да се нарекат тогава ежедневната проява във всички области на живота ни крещящата простотия, грубост, агресия. псувни, безогледни убийства по улиците, кражби, корупция? Прочети само коментарите под тази статия, за да ти стане ясно какво значи крещене, викане, псувни, обиди, простотия, фалшив морал, андрешковщина, байганьовщина, духовна тъпотия, свещена глупост, незнание, невежество, необразованост..... ----------------------------------------------- за каква полунелегалност говорим? след като знам за двойки, които си живеят съвсем спокойна - но не бият тъпаните и никой не ги закача? за какви криещи се говорим, като в автобуса се натискат и целуват юноши бледни гимназисти и всички извръщат поглед, никой не им прави забележки, а те се смеят високо и си гукат? фалшив морал - що е то? щом не е твоя - значи е фалшив? като си толкова интелигентен, защо ми налагаш твоя? Ако провеждащият се един път в годината (!!!) гей-прайд е "крещене по улиците и содомстване", как могат да се нарекат тогава ежедневната проява във всички области на живота ни крещящата простотия, грубост, агресия. псувни, безогледни убийства по улиците, кражби, корупция? я прочети отново темата и виж простотията на някои опоненти на очевидно ненавиждания от от тебе Путин, понеже си въобразяваш, че лгтп общността там е потискана от режима на мордор? По тоя повод ще ти кажа, че точно за тях това е супер яка помощ да заминат на запад със статута на потиснати и унижени. айде на не продължавам, че си имам хубава книга за четене - апропо, на пазара у нас има доста книги вече с лгтп персонажи, и по тази линия сме много ларж. а това, че си вадиш изводите от писаниците в интернет - ами в реалния свят интелигентните хора общуват нормално, нищо че имат различни парадигми. със здраве.

90 % от българите ходят в чужбина за да бачкат. Но вие дето не сте работили и един ден през живота си няма как да го разберете.

извинявам се за грешката.

Мореееее, пуста тояга ! Само на сър и само на долен ляв педал ще ми станеш !!!

За Путьо ли говориш?

За теб говори

Добре пееш ,но иначе си долен педераст и отвратеняк!!

Кой е булката или се менкат, както дойде? Гадни ПЕДЕРУНГЕЛИ! Пък и деца осиновили...

ЧичО Елтън, сравнение с Путин си си чист педеруга!!!

А относно думите на Путин за либерализма има сега статия: "Алжирец изнасили и ограби млада жена в Борисовата градина" Това по повод думите на Путин: "Либералните идеи предполагат, че не трябва нищо да се прави. Мигрантите могат да убиват, да грабят, да изнасилват безнаказано, защото имат права като мигранти. Какви права са това? Всяко престъпление трябва да бъде наказвано" На които се възмущават. И филма за Елтън Джон не е спрян в Русия, а са изрезани части с хомосексуални прояви. Запада сам режеше неприлични части. Например във филма Леон, Натали Портман е малка и част от кадрите са сметнати за неприлични за това и изрезани. Пък и за "Лека нощ деца" не се пуска порно. След като става дума за сексуалност, не трябваше да разрешават тук и гей парадите. Порното май бе разрешено мужду 0-5 часа през ноща по телевизии. Сега не знам. Само сега освинаха навсякъде филмите с гейска пропаганда.

си мисли, че на всичко е фърст. Нема лошо, нека си верва.

Диан

ЕС-изместваш акцентите,приятелю.Типично "либерастен"отговор.Пътуването на българите в ЕС не е затова,защото им харесва,а защото са принудени,за да не умрат от глад и простотия в милата ни родина.Пътуват до Испания и Гърция,защото "либерастните" ви правила въведоха визови режими и ограничения към всички страни,оспорващи статуквото ви,като водещи и единствени тълкуватели на Истината.Тъжното е ,че всички пътуват на запад,понеже нямат друг избор.Ако Русия отвори граници,бъди сигурен,че голяма част от сънародниците ни ще се засилят натам,кой от жив интерес,кой поради сантименти. Адски тъпо е да затваряш граници и после да крещиш,че никой не ходи натам. Що се отнася до хомосексуализма-живейте си,содомствайте си тихо-на никого не сте нужни,но да крещите по улиците,да имате претенции да отглеждате и възпитавате деца,да се намесвате в училищните програми-тук съм убеден,че много хора подкрепят Путин и поради тези причини. И бих искал да завърша с думите на един Европейски и световен мислител,творил на територията на съвременна Русия,каква ирония-Имануил Кант-Кьонигсберг,сегашен Калининград. "Няма нищо по-ценно от звездното небе над нас и нравствения закон в самите нас" Ето този основополагащ човешки закон се потъпква от любимата ви либерална демокрация.И ви остава само звездното небе,пардон седмоцветната дъга.Но звездите и небето са вечни,а дъгата - мимолетна. Мислете....

И аз мисля същото, но не мога да го кажа толкова хубаво като Вас. Браво! Бих се радвал да познавам лично хора като вас!

такъв лъжец и лицемер като този влюбен в Путин