Коментари - Елтън Джон избухна срещу Владимир Путин | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този ли съединител е тръгнал да прави забележки на големият човек.Да пикая на западните ценности.

И аз се разстройх от думите на певеца...Отивам до тоалетната бързо...

Свободията харесва само на педитата . Повече емигранти от Азия по голям избор някой да ги изплющи.

Ами, педерасти, сър!

То за бай Елтън е добре, щото ще си намери мигранти да го мандръсат на приемливи цени!

Много важно що е рекъл Елтън.Какъв критерий ми е той ,че да ме интересува?Като гледам народът не си прави труда дори да го коментира..

Гея си е гей.

ама за такива си трябва големата гега през гъзерете да не разпространяват изродствата си

Педалът си е педал, ама защо иска и останалите да са като него? Особено от малки да поемат по трънливия път на педерастията...

НИКОЙ и НИКЪДЕ в цивилизования свят няма ПРАВО да убива, граби и насилва. Ако това са думи на г-н Путин, значи са си манипулация. Право на всеки е да е такъв, какъвто го е създала природата - умен, тъп, цветен или обратен. Нека има еднополови бракове - това урежда законово отношенията им, но какъв е смисълът в отглеждането на деца там?

Елтън Джон ''ибухнал''?! Ха ха ха , как? Анално ли? ма Макрон е сладур бе, я как го държеше за ръчичка.

Да де, ама точно официалната статистика на либералните правителства показват огромен скок на изнасилванията и убийствата след масовото влизане на "бременни майки с деца от Сирия" (дето приличат на мъже от Мали до Афганистан ама айде сега подробности). Е примерно кмета на Лондон го подпукаха на официални изказвания като му изкараха статистиките, дето оня вика как било по-добре от преди.

Тръмп: Путин е прекрасен чове

Природата обратни НЕ СЪЗДАВА , единствено разни странни мутации като хермафродит и подобни са изключение ,но те винаги са били медицински феномен и дори и при тях има преобладаване на Х или У хромозома и само някой много заблуден неадекватния може да твърди друго

Няма как един педал -Елтън Джон да се изказва срещу мъжкар като Путин!Срам за еволюцията на човешкият пол!

Кефи ме тоя Путин! Казал си им го е "право куме в очи". Истината май не им харесва!

пази халката Ели!

Няма да е жив тоя хомосексуалист да види какви парцали ще бъдат децата, дето той е възпитал в хомосексуални ценности. Ням нито едно дете на хомосексуални двойки на известни дето да е читаво и да е дожяло поне 35г.

Браво на Путин! На пе@алите няма място в Русия.

Мамицатааа ти педетаст грозен.

Я поразгледай колко велики мъже и жени има обратни - всички ли са плод на грешно възпитание? И Чайковски ли или Парцалев? Но дори и така да е - децата не са имали избор. И цял живот да се гърчат и крият ли? Защо?

Я, сър младоженката се изказала... По добре да ходи да си купи нови очила. Мисленето не и се отдава.

И като избухна какво се случи, оцапа си гащите с кафяво? :))) Кой скача най-много срещу думите на Путин? А ми тези, които най-добре си живеят при тази либерална деРмокрация - бюрократи от ЕС, разни пенде*уги и тем подобна непотребна на обикновените хора паплач! Браво на Путин , каза това, което хората говорят , но нямат достъп до медиите!

"Всяко престъпление трябва да бъде наказвано", казва в интервюто Владимир Путин. Ха-ха - в Русия наказват ли се престъпленията на режима ?

какво ново, свикнали сме педалите да са гневни на Путин, колкото по-педал - толкова по-гневен :)

Много добър певец! А за останалото - що си пъха гъ...гата в неща, за които е по добре да си трае! Така например - хубава семейна снимка под статията, ама се обърках кой е бащата и кой - майката на дечицата на това щастливо семейство?

Какви прекрасни дечица! Кой от двамата пeдeраси на снимката ги роди? Или с отвращение прибягнаха до услугите на другия пол?

Ами нормално е да се разстрои.Времето е горещо и храните бързо втасват.Хубаво е да вземе нещо затягащо.Ще му мине.

ти ли бе, розова карикатуро на карлсон, дето сума ти време - до 1988 - кри ориентацията си като мишка, и направи къммнг аут чак на 41 годишна възраст, след като направи кариера и сключи нормален брак, ще дрънкаш за лицемерие?

На кой режим бе, пудел? Путин е демократияно избран на избори признати за честни от всичките тъпи ЕСесовски държави заедно със сащ. Аман от азиатски бг тъпанари!

Че един от най известните гейове и защитник на правата на хомосексуалистите е сам Владимир Ленин. Съветска Русия е първата страна в света, която е декриминализирала любовта между мъже. Сред видните руски комунисти има много хомосексуалисти. Световното гей движение е изключително задължено на Русия, която взе присърце правата на гейовете и даде пролетарската си подкрепа за разширяване и укрепване на общността на хомосексуалистите по света

го имаш за престъпление, така ли? или че не се разрешават еднополови бракове и осиновяване от небракувани еднополови на деца?

При толкова несъгласни коментари с изявлението на Путин, това си е отрова в мозъка на т.н. лшиберали. А Елтън може да пее общо взето сносно, но педала си е педал

Либералните идеи предполагат, че не трябва нищо да се прави. Мигрантите могат да убиват, да грабят, да изнасилват безнаказано, защото имат права като мигранти. Какви права са това? Всяко престъпление трябва да бъде наказвано", казва в интервюто Владимир Путин....ТОВА Е ИСТИНАТА! ЗАЩОТО ЛИБЕРАСТИЯТА ТОЛЕРАСТИЯТА И ПЕДЕРАСТИЯТА ЗАКОПАВАТ ЕВРОПА!! А ТОВА ЧЕ НЯКАКЪВ ДЪРТ ПЕДАЛ СЕ ОПИТВА ДА КАЖЕ НА БЯЛОТО ЧЕРНО И ОБРАТНОТО, СИ Е ПРОБЛЕМ НА ЕВРОПЕДИТАТА!!! НО НОРМАЛНИТЕ ХОРА В ИЗТОЧНА ЕВРОПА А ВЕЧЕ И В ЗАПАДНА МНОГО ДОБРЕ ВИДЯХА ДО КАКВО ДОВЕДЕ ЕВРОПА ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ЦЕННОСТИ НА КРАВАРНИКА И ПЕДАЛСЪЮЗА!

Защо са тръгнали да налагат хомосекуализма? По света има хиляди много по-големи проблеми. Сигурнпо са повече слепите, глухите, инвалидите. Има страни в които жените са вещ. Детски труд, като деца шиещи обувки на големите марки. Такива умиращи от глад оставяне на лешояди. Крадат се деца. Педофилия и какво ли не. Защо за нищо от това не полагат дори 0.001% от пропагандата за хомосексуалистите? Кой иска да ги наложи? Освен това това не носи ползи, а вреди. Стимулирането на сексуални отклонение води и до други такива, кото педофилията. Много от организациите им съдържат такива. А част от жертвите на педофили биват и убивани. Защо не казват колко пъти повече са педофили сред хомосексуалистите? Чувал съм за 13 пъти, но ми се струваше малко. Защо сексуалните престъпления срещу малки мочета са почти колкото срещу малки момичета? Защо крият истината и се възмущават като лекар ги съветва да се проверяват за СПИН? Че то при гейове е над 1000 пъти по-вероятно. Дори преди години за тук министерство на здравеопазването обяви, че 42% от регистрираните болни са гейове ("мъже") - трябва да ги проследяват, за да намират дали партньорите им също са заразени. Че то мъжете са по-малко от жените и трябваше да са под 50%, ако няма няещо друго определящо. А то само гейове 42%. Където не знам колко са в България, но трябва да са супер малко. Въпреки че влиае зле външната пропаганда и че ходят в чужбина и могат да попаднат на извратена среда. Децата също имат права и точно заради това не трябва да им ги дават. С какво са виновни децата, че да ги пъхнат в ръцете на такива? Ако преди 150 години всички бяха обратни, сега нямаше да има човечество. Нямаше да има ЕС. Нямаше да има Великобритания. Нямаше да има Елтън Джон. Нямаше да има либерали. Всичко това го има, защото нормално е нещо друго. А сексуалните изкривявания за природата са неполезна мутация. Те нямат деца и не предават гени.

за да защитавате тоя педерас бе педерас сороски,нали педерасията масово е краварско изобретение което натрапиха на света ба мамицата ти педераска

педераси, сър...

Лъжеш точно като обратен

Ти откъде знаеш? Да не те е таковал самия Ленин?

Да си чувал нещо за древния Рим, или Гърция? Май че интелекта ти е по-нисък и от този на едно теле.

Е ти какво подскачаш нали редовно няколко негъра те онождат сутрин и вечер? Излизай на гей парада и им покажи какъв мачо си. Поемаш по три черни наведнъж и дори не охваш :)

Вместо коментар: Какъв е този шум на улицата, Джон? - Гей парад, сър. - И какво искат? - Еднополова любов, сър. - И кой им забранява, Джон? - Никой, сър. - Тогава защо крещят? - Ами педерасти сър...

абе, бабет, къде си тръгнала на война? щом си баба - имаш внуци. Ако децата ти бяха като тия на снимката - нямаше да ги имаш, бабет. щяха да ти осиновят - много щеше да ти е кеф, нали?

Както и на свободните хора, нали

Добре сте го нахранили елтъна, и аз няма да го ругая сега!!! Лек ден на всички нормални хора!

Честно казано, подразни ме един израз на Елтън Джон в публикувания в статията оригинал от Инстаграм: "... Аз съм горд, да живея в една част от света, където нашите правителства са се развили да признаят ВЪРХОВНОТО ЧОВЕШКО ПРАВО ДА ОБИЧАМЕ КОГОТО СИ ИСКАМЕ..." Може да е велик музикант, но явно някои неща му идват в повече. Що напр. в повечето европейски страни инцестът не е узаконен. Да, наиститна, Елтън и подобни се борят и с тези забрани. Други пък напр. искат свобода на педофилията, в някои страни зоофилията е разрешена. Но у нас дали ще бъде приета? Елтън явно не схваща една основно положение - ние, хората живеем в общества, обществени създания сме. А във всяко общество мнозинството определея битието и правилата в това общество. В някои общества ЛГБТ-тата могат да встъпят в брак и да осиновяват деца, в други - хвърлят ги от покривите или ги убиват с камъни. И не е въпросът в "правителствата". Щото още от 80-те години на миналия век в социалистическа България бяха премахнати всички законови положения за преследване (третиране) по няакъв начин на ЛГБТ-тата. Не ги толерираха, но не ги и гонеха. Във Великобритания, последният закон криминализиращ хомосексуализма е приет по времето на Маргарет Тачър. Въпросът е, какво преобладаващата част от обществото счита за полезно за собственото му оцеляване и бъдещо възпроизвеждане.

Горкият Путин! Пак няма да спи! След Тереза, сега го налази и Елтън! Горкия човек! Съдба!

Да, ама липсва една буква да е съвсем прекрасен.

тоя бавно и сигурно върви към непродаваемост. поне у нас.

Остани си там