Коментари - Ема Уотсън замени Брандън Грийн с преуспяващ бизнесмен | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Та тоя очилатия с къси гащи ли е интелигентния, който си избрала? Изглежда като дебил

Както казваше един съученик преди време, ако ходиш брадясал и с раздърпани дрехи всеки си мисли какъв убитак си, но ако в същия вид си се облегнал на ферарито си - тогава си просто небрежен.

И тая иска яко челастрене и търси поредния, който бачка добре с оная си работа, не съм съгласен че е заради парите...Принципно жените това ги интересува повече, не парите както някои си въобразяват, ама се правят на ощипани булки...

Това момиче обича чепа повече от хляба

Абе гледай как стават тия работи дейба. По улиците сигурно има стотици умни и интелигентни мъже обаче видиш ли тя намерила такъв дето бил милионер. Брех, че случайност, брех че среща се е получила. "Съдбъ" както казват в провинцията. :)

Е па ти кво искаш бре, момичето да се фане с некой ЕнтелЕгентен лентяй и да го издържа с нейните милиони , докато той й развива неомарксиски или еко екстремистки трактати против капитализма ли ? То па и нема къде да срещне такъв какъвто ти предагаш, щото в каквито среди движиш с такива се срещаш. Що не питаш що Лео Дикаприо се известни манекенки пори и разнася по коктейли и червени килимчета, а не сервитьорката от старбъкс , оти като им махнеш кита, дрънкулките и парцалките на тия манекенки нема разлика с повечето сервитьорки , особено па в Ел Ей., където сяка втора е я модел , а актриса, дето "временно" работи сервитьорка.

Попитали Ема Уотсън какъв размер е чашката на сутиена и, а тя отговорила: Ами то мойто е чинийка!

Много обичам, когато жени се жертват за милиардери в името на любовта… толкова е романтично!

И язе така , много обичам коги мастити шкембелиии с дебели портфейли се жертват за натопорчни златотърсачки...Ма то в интрес на истината тая момичка Ема и она не със скъсна ксия - 90 млн нетно имане има завалията към момента..па и се е пръкнала от богато семйство на мастити адвокати, така ,че и да цвилим тука и да не цвилим кой от кеф кой , че има трън у глутекса - пари при пари отиват.

КАкво че правят бившите Еб....... Рон Уизли и Хари Потър ?! .................

Натрътляла изглежда.

"Англичаните са много добре сложени. Обличат се много добре и са възпитани."! Е това ми хареса най-много.

Поредният сополив нос си сменя кърпичката...............нищо ново.....

Защо не си е хванала някой от БАН, там са само академици и професори. Тези приказки да ги разправя на друг, парата е важна.

Момата си иска чегарене, не лигаваене.

И кинти брат кинтите са му мамата

Тя, защото си няма....

Naroda si go e kazal pari pri pari otivat :)