Едни предпочитат мускули, а други мозък. Ема Уотсън е от вторите. Актрисата от "Хари Потър", която наскоро се раздели с Брандън Грийн, се наслаждава на времето си с американския бизнесмен Райън Уолш.

Двойката бе забелязана на разходка във Венеция и да вечеря с приятели в италианския град, информира "The Sun". Източник пред изданието дори сподели, че Уотсън е влюбена в него, тъй като е също толкова интелигентен, колкото е и тя.

"Тя е много умна жена и гаджетата ѝ винаги са били много умни", казва той. "Райън е много интелигентен мъж и изглежда, че Ема с удоволствие прекарва време с него", допълва. По думите на близкият до Ема, двамата се познават от известно време.

Райън е заемал редица длъжности в света на технологиите, а преди три години основава фирма за технологични консултации в Лос Анджелис. Ема пък е учила английска литература в университета "Браун" в САЩ и е изкарала една година в колежа "Уорчестър" в Оксфорд. Тази година тя отново има план да се завърне към лекциите, като запише магистратура по творческо писане.

Уви, всички британски студенти, които се надяват на среща, вероятно няма да имат този късмет, тъй като тя заяви, че предпочита американските мъже, защото те са по-открити.

"Англичаните са много добре сложени. Обличат се много добре и са възпитани. Но също така са много сдържани", споделя тя в интервю. Според Ема американците са доста по-прями и веднага заявяват, когато харесат някого, без недомлъвки.