Емануела нападна Радина Кърджилова

Обидена на Радина за реакцията й по време на сватбата на Емануела, певицата номинира Кърджилова за изгонване от шоуто.

Обратно в новината

Коментари - Емануела нападна Радина Кърджилова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чалга ТВ 7, в сутрешния си блок, посветен на лалугерите от "Къртицата", беше събрала трима "видни" адвокати на чалгарката Еманула, които, съвсем в чалгарския дух на т.нар. преход и жалкия ни живот, яростно защитиха чалгарката Еманула. "Стойностни" събеседници и чалгарски коментари пред водещата- бивша танцьорка от Господарите на ефира. Българийо мила, потъваща в простотия, по волята на олигархията и подчинените й медийни слуги и мутри.

Леле, то голям скандал стана, че Радина си е казала мнението и то не на всеослушание, а на Деян. Ако така наречената певица не беше излязла, така нямаше и да разбере за този разговор. Радина нито е развалила настроението, нито нищо. Да, реакцията й не беше адекватна, но не мога да я обвинявам. А и на всяка сватба има хора дето ревът, дето се сещат за някви драми. Аз не успях да разбера къде е целия проблем. Това, че едната си харесвала стила..., щото и е толкова акъла, а другата се извинява три пъти, докато първата с половин уста приеме извинението, че към младоженците, че към всички дето слушат такава музика, че към всички в базата. Ето това си беше унижение и си беше търсене на внимание от страна на Емануела. Била горда, че пее песни от сорта на таралежа, в мойте гащи... Ако това вече е култура, започвам да се замислям кое е култура и стил... Напълно подкрепям Радина

Едната реве, че я щипат, другата реве, че малко я щипат.Такъв е животът на къртичките.

бе момичето си хълцаше споделяше със близкият си човек беее. що за натрапване в личното пространство и интриги в това предаване

само с близкия си човек и цяла България, разбира се...

Аз, Муньо и Тото Котуньо, мислим че ЕмаНУЛА е "Перуанският славей" на родната чалга.

Едната-пее пълни простотии,прави псевдо изкуство с мирис на кебапчета,върти очи и дупе за пари със самочувствие до небето и без много мозък. Другата-предава си важност, все едно е с 2 Оскара, театралничи в лошият смисъл на думата,реве и хълца все едно е 8 клас, прави се на голяма интелектуалка.Като "не е твойто" ,защо си там по дяволите!Пълна глезла! Защо не показвате наистина ценни хора! Ама най съм зле аз,дето ги гледам.Ще поправя тази грешка!

Ми,защото по такива места и по такива идиотски предавания, не ходят стойностните хора.

то накрая излиза че стойностните хора в миши дупки треа да се крият па тея диви арогантни селяни са новите и стил и хайлайф икони на страната ...ми че те само панаири и камери търсят селяндурите му със селяндури :))) на Николета пък Жането и била крива :))) тииуф аман звезди :)

Мила Радина, не падаи на нивото на тази чалгажиика. Тази змиорка,достатъчно се изложи със простотиите си .Вижда се със просто око, как невежите, необразованите, които със телата си само са припечелили по нещо и се смятат за някакви "звезди".Каквато е и Жени. Те се заниват само със клюки и наглостта им е голяма да те вкарват в тази глупава интрига.Радина, твоето очарование идва от твоя интелект, образованост ,които се допълват от твоята красота.Не им се врузваи, тяхната сила е интригата. Радина, не те познавам, по-възрастна съм от теб , желаиа ти успех .Траябва да победим чалгата,работете със Деян за това!

Не я познавате, но визирате образованост и интелект?!? Къде точно, в голите й кадри, които заляха нета или в бездарните й роли?? Хайде да не подменяме нещата! Радина стана известна точно по същия начин, по който и чалга-певиците - с голото си тяло. Така че сверявайте часовниците, преди да пишете! И ако някой е прав за нещо фрагментарно, това не го прави моментално над другите! Както и обратното - един кофти човек, може в дадена ситуация да е прав. Което е рядкост и изключение, но не е невъзможно. В случая и двете са кухи лейки. Но право има Радина, без да е по-различна от другата.

Правото е на страната на ЕмаНУЛА! Никва Радина.

Добре, че мина под мене за да те видят на екран! Ама не се вземай много на сериозно, не си нещо особено; стока за масова употреба! Славейчето Слави!

1-во ще кажа, че НЕ слушам чалга, и дори съм в другата крайност. Но тази Радина май има някакви психологически проблеми - реве без причина, докато танцува започва да се заяжда, да се прави на обидена, после започва да реве неутешимо, а след това истерично да се кара... лекувайте го това момиче! Не знам на колко години е, но в лицето е ужасно слаба и все едно е на над 35 :/ и що си мислят нашите псевдозвездни актьори, че да играеш в някакъв тъп филм, сериал или в мизерен театър те прави интелектуалец, който е над всички останали и чиито предпочитания са правилни?! пак казвам, не слушам чалга, поп фолк или там квото е, но Емануела и е по-известна и е по-красива най-малкото ;)

Емануела -президент! Азис - Премиер!

Що не, щом аз бях депутат в Италианския парламент, хем само със секса да бях известна.....

Нашта Илонка Сталер си имаше кауза, която защитаваше, имаше предизборна платформа, а тея, двамцата, си нямат даже мозък.

Стандарт съобщава, че депутатите от следващото НС ще заседават в нова ултрамодерна зала в бившия Партиен дом. По красота била равна само на Райхстага и Валонския парламент в Брюксел. Покривът щял да е от специално стъкло, което да предпазва депутатите от жега и шум и ще им разкрива небесна гледка, докато спорят и гласуват. И тогава от Космоса, освен Пентагона и Великата китайска стена, ще се вижда и Искра Фидосова

Ясно е, че актрисата и приятеля й , когато се карат са пияни. Онази бивша манекенка и тя пеяна заляна.Касво се занимавате и губите време с такива? А за чалгарката думите са излишни

Не знам защо Радина се извинява, това все пак е нейното мнение. Всеки има право на мнение. А тази невъзпитана и плиткоумна чалгарка трябва да си знае мястото. Съжалявам за момчето, дано скоро се освести и да се отърве от нея. Майка му е много права.

Каква е тая Емануала?Аз съм чувал за една, стана известна с еротичните филми, наскоро почина, ама тая селска свинкя не я знам?

ха ха супер. разсмя ме. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хора, ако имате нужда от редактори, кажете! Но ми омръзна да чета статии с грешно сложени запетаи и липса на пълен член.

Трудно се поддържа пълен член.

Хора, ДОКОГА В ТАЗИ ДЪРЖАВА НОРМАЛНИТЕ, ОБРАЗОВАНИ, ВЪЗПИТАНИ И КУЛТУРНИ ХОРА, ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧУСТВАТ ВИНОВНИ ЗА ТОВА, ЧЕ СА ТАКИВА И ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ НА ВСЯКАКВИ ТЪПАЦИ, ЧЕ ИМ ДИШАТ ВЪЗДУХА. Като Еманула...

Подкрепих мнението ти, без да симпатизирам на Радина и без да я припознавам в казаното от теб. Но по принцип си прав/а! И то много.

Тая Радина, откакто е влязла играе ролята "многострадална Геновева"- само мрънка и реве. Това момиче постоянно е напрегнато и с вид на мъченица.

То с такъв като Донков...няма каква друга да е

Най-хубавата е ЕмаНУЛА!

Но много прста, зла и с огромно самочувствие. Без никакво възпитание. Ужасно неприятна жена

не харесвам чалга, но в случая ми е ясен ядът на емануела - не бих искала на моята сватба да чуя обиди за мен или за гостите ми...друг е въпросът, че тоя тип предавания са замислени точно с идеята да опъват нервите на участниците и да стават зрелища...

Като е тръгнала да се омъжва в обществена медия, ще си носи последиците - невъзможно е всички да я харесват! Плюс това казаното е на любимия човек, не пред някой друг. "Потършевшата" да преглътне, не е нейна работа какво си говорят една двойка помежду си.

Направи си сватба на гювеч за сметка на предаването,което показва каква дребна душа е,но хората казват,че не е луд тоя който яде баницата,а...........!

Обожавам чалгата. Обаче съм лишен от възможността да я слушам. Причината е, че щом чуе подобна музика, кучето ми се мушка под дивана и започва да вие на умряло. Може би, причината е че родословното му дърво е на две страници в паспорта, докато ние, чалгоманите, още ползваме цървулите да дядовците си за домашни пантофи.

На тая силиконова к...ва липсват не първите седем години а първите седем часа.И що за държава сме ,щом подобни безмозъчни лиготии имат самочувствие на богоизбрани и си позволяват да правят курвенските си фасони на хора,на които дори да се качат на айфеловата кула, ще могат да им гледат стъпалата и то някаде в далечината.

АБЕ НЕ МОГА ДА РА3БЕРА ДОКОГА НОРМАЛНИТЕ, ОБРАЗОВАНИ, ВЪЗПИТАНИ И КУЛТУРНИ ХОРА В ТАЯ ДЪРЖАВА ЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧУСТВАТ ВИНОВНИ ЗА ТОВА, ЧЕ СА ТАКИВА И ДА СЕ ИЗВИНЯВАТ НА ВСЯКАКВИ ТЪПАЦИ, ЧЕ ИМ ДИШАТ ВЪЗДУХА.

ВИНАГИ ЩЕ Е ТАКА, ПОНЕ ДОКАТО СМЕ ЖИВИ...

първо радина наистина не слуша чалга, и второ няма какво да се извинява на тая дето освен да друго не може. обаче леко сe съмнявам че радина ще стане добра актриса щом не може да си владее емоциите и си изпуска нервите.

ТАЗИ ПЕВАЧКА ИСКА ИЗВИНЕНИЕ ЗА ТОВА ЧЕ НЯКОЙ ХАРЕСВА РАЗЛИЧНИ НЕЩА ОТ НЕЙНИЯТ ОГРАНИЧЕН СВЯТ.АМИ АЗ СЪМ МНОГО ОБИДЕНА ЧЕ НИКОЙ НЕ СПОМЕНА АНДРЕА БОЧЕЛИ НАПРИМЕР ...АБЕ КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ ОТ ЕДНА ЖЕНА КОЯТО НЕ СПОМЕНАВА ТОВА ЧЕ ИМА ГОЛЯМ СИН И СЕ ПРЕВЪЗНАСЯ КАТО ТИНЕЙДЖЪРКА КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА КАЖЕ ДВЕ УМНИ ДУМИ...ГОРКОТО МОМЧЕ - МЛАДОЖЕНЕЦ - ГОРКАТА МУ МАЙКА ...СЪЧУВСВАМ И НАПЪЛНО...

Баба Ема да си стои на плетения стол полуразхвърляна и да си плете чорапи. Нерде Ямбол, нерде Стамбол......

Тая не беше ли младоженка бе джанъм . Не е ли на меден месец. Малеииии , тая като сега е такава оса ква ли ще е сетне. Горкото момче, дето му се висна на врата

чело 2 пръста виждам, друго не виждам.

Не харесвам чалгата и чалга-манталитета, но в случая Радина се държа лигаво.Вчера гледах предаването - извинението и звучеше неискрено и злобно.И аз бих се обидила на подобно държание, последвано от подобно извинение.Тъпа, остра - Емануела поне звучеше по-искрено.

Всички интелектуалци и Хай нарочени персони пълнят чалга-заведенията и концертите,друсат як кючек.Ама в тв репортажи и коментари все срещу чалгата.Ама всичко е поза !

Даааа,бе! Точно интелектуалците пълнят тия заведения,а по театри и опери ходят простаците...За такъв цървул,като тебе интелектуалец означава само жена със слънчеви очила и мъж с пура в уста...Абееее, земи се скрии некъде,глупчо....

Емануела, може да се определи като супер проста и нахална чалгарка. И по - скоро считам, че спечели негативи като взе да се прави на важна.

тази емануела е бесна сел..ка! ужасссссс

и ква средата на "актристката", нали партньорчето участва в чалга клипове. Радинчето да си изгледа записите, да се види каква е гледка, приличаща на наркоманка, как плюешще всички. Извинете, "интелектуалци", но да напусне шоуто, както й каза емануела. А вие мразещите чалка, като седнете на маса и се накъркате, люшкате гьобеци до безсъзнание. Иначе всички мразите изпълнителите. И при тошо слушахте сръбско, ма то не било чалга

Абе мухльо, ти си поредния , който бълва това изтъркано клише, че едва ли не всички слушали чалга ! Набий си в тъпата кратуна, че не всички харесват тая простотия ! Писна ми от такива боклуци като тебе .....

Ами Ганьо...не всичко сръбско е чалга, не всичко гръцко е чалга. Както и не всяка бг музика се нарича чалга

тази емануела каква просташка физиономия има... какво бърчи това чело. не е трябвало да и се извинява радина, всеки си има мнение и дали ще стои в къртицата си е нейна работа.

Ти пък си една красавица без бръчки, мани ,мани.Щом на красива жена намираш кусури ,то тогава си голяма работа! Не говоря за кариерата на Емануела и глезотията и.

Каква красота, тя е изцяло изкуствена?!

да ти прата снимка ли искаш, та да ме видиш каква красавица съм? нямам бръчки все още но и да имам не вярвам да мога да си нагърча така челото като тази. не я намирам за красива жена изобщо даже! излъчването и е пошло и си е изтънила носа прекалено много.

Божееееееее! Колко простотия има на телевизионния екран!

Ех,Емануела пак едно нормално изречение неможа да сглобиш. Не я харесвам Радина,но и ти надмина себе си.

Странен е българският народ.Подкрепят едно явно неуважение, само защото е спрямо певица, която изпълнява песни от не харесван жанр!!!Същите обясняват, колко е жалко да се пее чалга, как трябва да се забрани и само простите хора слушат тази музика!!!Какъв парадокс!

Rosemary

Подкрепям.

къртицата е динката донков 1000 процента

Аз пак казвам, че ще ги шляпам с голямо удоволствие и двете по потните задници.

Нищо не съм гледал от това предаване...но се учудвам как кълвете на кот ви пуснат на кукичката...като шаранчета сте

Ма ти къде се буташ на всяка манджа мерудия?

Не съм сигурна, че това държание се дължи на алкохола, всеизвестно е че Радина се друса, така че емоционалното й състояние ще е това

НАЛИ КАТО ГОСТ ЩЕ ВЗЕМЕ ХОНОРАР ОТ 25 000ЛВ.

Браво на Еми, постави я на мястото й тази глезла. Аз ако бях на мястото на Деян такъв шамар щях да й лепна, и да я изхвърля при майка й. Като не ти харесва нещо не го показвай по този начин, голямата моралистка не харесвала такива хора. Какво правиш тогава вътре, случайно твоя да не си хване нова и да те захвърли ли. Точно това заслужаваш. А и никаква актриса не си.

Разбирам я Радина. И аз такава простотия наречена "сватба " не бих изтърпяла . И чак Радина и се извинява ,а чалгаджийката не приемала извинения . Трябва тя да им се извини ,че ги накара да търпят тази простотия

ми да си бие камшика, правилно й казаха - никой не я е вързал насила

абе,хора защо никой не смее да каже истината такав каквато е а именно-и радина кърджилова и жени калканджиева бяха кьоркютук пияни....толкова ли не можаха да се въздържат от обичайните си пиянски изцепки поне докато не са в ефир.....какво сучете и мажете...ПИЯНИ...мразя чалга....но истината е че емануела не беше.....

МНОГО ОПУЛЕНА АМА МНОГО ОПУЛЕНА Е МАНУЕЛА ЧИСТА ЦИГАНКА ! ДА ПАЗИ БОЖЕ ! И С ТЕЗИ ВЕЖДИ ИЧЕЛО - НАПРАВО ШОК И УЖАС !

Напълно подкрепям - очите й са лоши и урочасващи.

ЕМАНУЕЛА ВЪЗХИЩАВАМ СЕ НА ТВОЯТА СМЕЛОСТ ДА СЕ ИЗПРАВИШ ОЧИ В ОЧИ СРЕЩУ ТАЗИ НИСКО РАЗРЯДНА АКТРИСА,ПОКАЗА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ЧЕ СИ ЗВЕЗДА ОТ СВЕТОВНА КЛАСА,УБИ Я С ИНТЕЛЕКТ И ИЗЛЪЧВАНЕ ВЕЛИКА СИ,НЯМА ДА ЗАБРАВЯ КАК ЗИМАТА БЕШЕ НА УЧАСТИЕ В НАШЕТО МАЛКО И КОКИТНО СЕЛО КАЛУГЕРОВО ИЗНЕСЕ БЛЕСТЯЩ КОНЦЕРТ В КУЛТУРНИЯ ДОМ ,ЧИТАЛИЩЕТО СЕ ПРЪСКАШЕ ПО ШЕВОВЕТЕ ,НАКРАЯ НЕ ОТКАЗА НА НИКОГО АВТОГРАФ И СНИМКА ДЪРЖА СЕ АДСКИ ЗЕМНО,ДОРИ СЕДЯХМЕ НА ЕДНА МАСА НА 2 3 МЕТРА ЕДИН ОТ ДРУГ ДОКАТО РЕЖЕШЕ ТОРТАТА .НАИСТИНА ИМАШ ДОБРОТА В СЪРЦЕТО СИ,ПРЕДИ ДА СИ ТРЪГНЕ ТЯ ДОРИ СЕ РЪКУВА С НЯКОИ ОТ НАС БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНИ ОТ БЛИЗОСТТА НИ ДЪРЖА СЕ КАТО ОБИКНОВЕН ЧОВЕК А НЕ КАТО ЗВЕЗДА ПРИЗНАТА В ЦЯЛА ЕВРОПА ПОКЛОН ЕМАНУЕЛА ,А НА ХЕЙТЪРИТЕ ИМ ЗАТВОРИ УСТИТЕ ГОЛЯМА СИ

преди няколко дена писа същото за деян и радина, само че за друго село.

ти си се побуркал бе мисир

дам, и аз го четох предишния коментар за другото село :))) и двата са писани от един и същ човек, то няма нужда от специалист за потвърждение.. еднакво неграмотно, поне да измисли нещо ново, някой град, пък и от селски тип..

Чудя се, как след концерта, тортата и автографите не сте я избрали за кмет. Груба грешка. Покрай "световната класа" на кметицата, "кокитното" Калугерово гарантирано щеше да придобие световна известност и слава.

тя пък Емануела нали е високоразрядна певица...чудя се как още не е взела Грами!