17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лекичък е сериалът. Отначало бях скептичен и го гледах заради моята приятелка, но сега го гледам с удоволствие :)

филм эа тийнеджърки и момичета

Доста сексистко изказване. Учудвам се, че е от жена. Във всяко едно произведение на изкуството, всеки може да намери по нещо. Лимитирането само за определени групи идва от хора закоравели в обществените роли.

Доста българи ще посетят Париж заради сериала :)

Французите се дразнят, че Париж е представен доста стерилен- без бедняци и просяци, само красиво облечени хора, без тълпи и задръстване… но все пак това е само филм

Представен е през всичките клишета, да. Но чак пък да се дразнят...

Сериалът и актьорската игра на главните герои са пълна боза. Гледайте го обаче заради някои великолепни френски актьори и заради Париж. Към жените- парижанките въобще, ама въобще не се обличат така- сигурно това е американската идея за парижки вкус :)

Мите, ае сега пък и произведение на изкуството чак пък да е един сериал ...

Скучен сериал , не ми харесва . Все пак на фона на всички нови филми , които са изключително мрачни , пълни с убийства, извънземни и психари този може да се гледа ако няма какво друго да правиш.Героинята е облечена безумно !

Точно така, още една американска подсладена визия на Париж… Просто е леко сериалче, само да знаете ако идвате ( за да не сте разочаровани): Париж е прекрасен град, но има задръствания, мишки, боклуци по улиците ( в някои квартали повече от други), съседите не идват да ти кажат “ здрасти” като се преместиш някъде… Хората не се обличат така, протестират, викат, недоволстват… и в това всъщност е чара на реалността. Има от всичко история , мода, блясък , но и не чак толкова блясък …, просто да знаете . Au revoir