Емилия: Дженифър Лопес не впечатлява с глас

Емилия твърди, че световноизвестната певица Дженифър Лопес не може да впечатли с гласови данни. Според нея, успехът на латино дивата се дължи на силната харизма, с която завладява публиката.

Обратно в новината

Коментари - Емилия: Дженифър Лопес не впечатлява с глас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не пуснахте предишния ми коментар, но не се отказвам. И дано Емилия ги чете за да види колко и дали изобщо има ум в главата си. Тъпа, по- тъпа, най-тъпа, Емилия. Явно Джей Ло има доста силна харизма, като успява да пълни доста големи стадиони, каквито вие от вашата гилдия може само да си мечтаете. Може и да е над 60кг., но е 100% жена. И когато ти изглеждаш на нейните години така без намеса на пластичните хирурзи и имаш нейната слава можеш да си позволиш подобни изказвания. Дотогава мълчи и не се излагай повече с глупави изказвания.

Ако бях на Коко Динев така да ме излага половинката ми, веднага щях да я натиря.

Уникални красива жена, въпреки, че е над 60кг???Да, а ти си уникално грозна, въпреки че си под 60кг.Кифли.

С Панайот от ББ хем са градски и хем много си приличат. Много тъпи, нагли, неприятни, грозни, с огромно самочувствие диви селяни.

Вярно, бе.Амам как не се сетих.Ами тя Джей Ло дошла в Бг-то за да вземе някой друг урок по пеене от Емилия.

интересно с какво впечатлява тая сас заешката уста, о, господи какво нахалство и простотия и нещастие тая куха леика поредната елитарна про...тутка родила от оня бизон направо да ти се доповраща от тия силиконови сащества на тях и акала им е силиконов много ще тичате след джеи ло за да я стигнете и ако това тапо сащество не говореше глупости може би ще е по добре

jlo съм я виждал, а коя е жената на снимката ?

Марк Антъни не плаща клипове като Коко Динев :)

Кифла

Емилия и Панайот на изборите!!! А Гълъбово столица на България!!!

тази емилия от гълъбово ли е?OMG!

Когато Емилия напълни зала или стадион някъде по света тогава може да коментира....Колко ли е най-големият концерт 200-300 човека:)))

За да бъдеш Дженифър Лопес не е необходим само глас, вижте как танцува тази певица, погледнете шоуто , което прави на сцената, гледайте нейните клипове и ще разберете защо Емилия не може да комнетира каквото и да е по въпроса. Единствено може да си говори през вестниците с Анелия или другите бивши и бъдещи жени на хубавеца Коко Д. Всичко останало е СЕЛЯНИЯ.............

жло казала, че е дошла в бг да научи нещо от нашите чалга-певачки. верваите! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Емилия каза това,което всички меломани знаят,но както обикновено се коментира кой,а не какво казва.А ако го беше казал Елтън Джон?Е той не би го направил от колегиалност,но вероятно и той мисли същото!

то за това има една приказка присмял се хърбел на щърбел, т.е. ако един неграмотен каже на друг неграмотен, че е такъв. за това и реагират коментиращите така. ако емилия блестеше с глас защо не го демонстрира в чужбина да видим какъв успех ще пожъне. да потанцува и т.н.

има една приказка: зимно време, едно премръзнало птиче паднало в снега на земята умирайки, минала една крава, израла се на него, птичето се стоплило,съживило се, показало си главицата и започнало да чурулика. чула го една котка, дошла и го изяла. 1. извод: който те затрупва с лайото не винаги ти мисли злото. 2. извод: който те вади от лай*ото не винаги ти мисли доброто и 3. извод: като си посран не чуруликай.

То има една снимка, която стана достояние и до чужди медии...там където Емилията, заедно с другите две гарги-колежки, пееха като средната беше хванала микрофона наобратно! Значи тооо пеенето неее като оная работа!

... Никога няма да ги достигнем .... Да, вие чалгарите никога няма да ги достигнете, понеже сте пошло, евтино, прозноглаво, елементарно, малокултурно, ориентализирано и пр. племе. Затова е и редно да си седите в локвите, а не да давате интервюта.

СПОМНЯМ СИ ТЕ КОГАТО ВЕНЕТКА ВЗИМАШЕ ИНТЕРВЮ ОТ ТЕБ СЛЕД РАЖДАНЕТО ТИ. ПОД МИШНИЦИТЕ СИ ИМАШЕ ОГРОМНИ КРЪГОВЕ ПОТ, ЗА СМРАД ДА НЕ ГОВОРИМ. И ТИ СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ГОВОРИШ ЗА СВЕТОВНО ИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТТИ.ЕМИЛИО, ХОРАТА СА КАЗАЛИ,ЧЕ МОЖЕШ ЗА ИЗЛЕЗЕШ ОТ СЕЛО, НО СЕЛОТО ОТ ТЕБ НИКОГА. ЦЪРВУЛА МУКАСИН НЕ СТАВА.

Тъй като не слушам Емилии, Марии и сие някой да каже с колко октави е гласът на Емимилия та си позволява да критикува този на Дж.Лопес? Да беше Селин Дион направила това изказване-да, а то....!

хихи емилия критикува гласа на други изпълнители виж само с кви мъже се обвързва лопес и с кви мъже се обвързваш ти и прецени сама кой по какъв начин е успял :)))

Кого визираш гнома Марк Антъни или танцьорчето, което сега си дондурка? :-)

Е Коко Динев да не е по-добре????

защо таз не се огледа да види мутрата си плоска като пепелянка е между очите с този нос....кои ли я е излъгал да дава мнение за гласове на световни певици и то без силикон!!!!забележете!!! емче емче скрии се с таз дефектна устаааа...засрами сееее караш ме да се срамувам!!!!

МАРШ! Веднага да отиваш на село да пееш в хоремага!

"Генерална репетиция" ... жалко само, че българските "певици" дори до тази репетиция не стигат, а разчитат на плейбек-а. 60кг - на чалгарките само силиконът им тежи толкова. Емилия, няма да ги достигнете не защото ви липсват средства, качества. Всеки път щом попадна на такава статия се убеждавам, че в България завистта, простотията и повърхността са безкрайни...

Брей тази Емилия...Сигурно наистина е блондинка! Дженифър Лопес е на 43г (род.24.07.1969г)!! И тази ми заприлича по интелект на Черната Златка...Поне като не знаеш не се изказвай иначе положението става трагикомично... Джей Ло има екип и незнам колко тира с техника... Всичко друго е шоу и вътрешен усет за нещата. Смешници, брей.... Всички ли в този бранш са такива...

ЕМИЛИЯ -НАЙКРАСИВАТА И МОЖЕЩА ! НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ,А НАПИШЕТЕ В VBOX7 "Емилия - Грешница", -ВИЖТЕ , ЧУЙТЕ И ЩЕ ЗАПЛАЧИТЕ ....!!!

Ами днес ни ми се плачИ

То аз вече заплаках, ако е вярно това, което е казала.

тва произведение трябваше да ни впечатли ли :))) безлична ку* с крива физиономия и без никакъв глас :)))

Взеха че си направих труда да чуя песента. Наивен, сълзлив и елементарен български текст, пришит към оригиналната гръцка мелодия. Нищо ново!

Абе, вие от Гълъбово, само бисери ръсите!Беше тя и да може да пее Дженифър Лопес !- глупости, нали не е завършила училището в Широка Лъка! Имала 250 млн долара - голяма работа! Коко ще ги превърти за нула време през черното тото! Била (Дженифър Лопес) номер 1 на стоте най- влиятелни знаменитости...! Еми пък е номер 1 сред знаменитостите на Коко! Списъкът с награди на Джей Ло е 15 старници, но пък липсват престижните Тракия фолк, Пирин фолк и Планета ТВ. Що за певица е Дженифър? - прави ми дует с някакво куче Питбул, а я нашия радневско/гълъбовски/димитровградски славей- с Нидал Кайсар! Е, права е Емилия!

ТОВА НАРОЧНО ГО ПРЕПИСВАТЕ ОТ САЙТ В САЙТ ДА Я ВИДЯТ ПОВЕЧЕ ХОРА КОЛКО Е ПРОСТА. САМО ТАКА - ДАВАЙТЕ.

Толкова е смешна и жалка Емилия, никога няма да успее да постигне успехите на Джей Ло, тъй като няма капацитет, а относно гласовите възможности на Джей Ло смятам, че всички които бяхме на концерта много добре сме си направили извода защо е световно известна звезда, каквато уви тази чалгарка никога няма да бъде!

Какво може да каже една самозабравила се проститутка,нормално.Те си живеят в някакъв техен свят.

Нещо не ми стана ясно какво като е 60 кг. Или както се изказа една не толкова популярна водеща за облеклото и не било на ниво. Научете се да бъдете положителни .

Емилия , Емилия.... не е нужно човек да изглежда като вас за да успее , дори и в шоу бизнеса. Навсякъде по света само манекенките и фотомоделите имат определени мерки и теглилки. Не знам дали до мозъка ти може да достигне информацията ,че за да си певица не е задължително да си с огромни силиконови гърди , умряла от глад и с екстеншъни, нужно е глас , харизма , талант , трудолюбие. Сигурно никога не си си представяла , че има качествени мъже които държат на половинките си дори и с няколко кг. отгоре и че не кг. са от значение дали един качествен мъж ще те отсвири.

Да , но впечатлява с гъз

Гроздето е кисело!-казала ликицата! Народна приказка, която поне нея да я беше прочела кака ти Емилия и нямаше да дрънка врели некипели!

А коя е тази Емилия ?

НАЙ КРАСИВАТА !!!

хахаха..че какво като е над 60 кила? да не би да е забранено? танцува, пее, добра хореографя на шоуто. а нашия куоляк само с интриги се занимава и с шлиокавици.

Тъпа селянка?Джей била над 60 години...........Втакъв случай нейните са над 90

То и Меси няма физика ама ...

ама лопес има физика и то добра. тва е въпроса, че не е анорексична.

Тази понеже има "ангелски" глас и визия

Е това вече ако не е наглост, некадърник от всички страни,Емилия мъжемелачката, да критикува световна певица!!! тя не може два тона на кръст да изпее, ако не се продават, пайнера ще го гледа през крив макарон

Намерил кой да прави характеристика за певица от ранга на Дженифър Лопес. Когато това недоразумение напълни зала Арена, тогава да се изказва. Просто злобно парче.

единственото нещо което мразя е чалгата :)))) цялата в л*а а се смее на другите...

"Пази Боже сляпо да прогледне."

чалгарката едва ли има представа от гласови данни и музика, но е права - J Lo става да играе прислужница в блудкави бози, която се жени за богат бизнесмен.

Май не сте гледали 'Ангелски очи', за да 'хвърляте' оценки точно като Емилия. Ами опитайте, много често го повтарят по DIVA /бившата Hallmark.

точно така е джей во е една певачка с посредствен глас ами в какво се беше облякла - гащеризона беше отврат ,знам,че почето от вас няма да се съгласят с мен ама много ми пука

Ха-ха!

Това определено ме разсмя и ми оправи настроението....хахахаха, колко ли мозък трябва да имаш да стигнеш до такова гениално заключение...

С кокошия си мозък тази чалгарка не може да разбере ,че Лопес е оргинален"продукт",а тя е производство на конвейр по тип просташко-мутренски,с ориенталско виене и циганско кълчавене и разголване.

Егати злобната!

Поне не трябва да прави дете на Коко Динев за да си осигури съществуването.

Вижте сега, първо на първо - емилия си е напълно права - Джейло не струва, и второ на второ, тя избщо не е давала такова интервю. Това не са нейни думи!!!

А, Аз се чудех, коя беше тази лелка с кантарчето пред Арена Армеец, то било наша Емилия!

Хахахаха, гениален си!!!!