Коментари - Емилия публикува първи кадър от сватбата с Жорж (снимка) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Селяндурката щяла да закъснее за сватбата защото .пяла на три пияници в Обзор. Направо ще повърна . На всичките си мъже разправяше че са единствени в живота й. Май най-глупав ще се окаже последния

Не е никак уважително, та това е детето ти. ...Как може да мислиш за брак толкова скоро след смъртта му. ...изобщо за мен е извратено това. Да, живота продължава. Ок. Но толкова бързо ли се съвзе баща му, та чак да сключва брак. А Емилия. ....тя е същата като новия й мъж! Как може изобщо да мислят за това

Това са бащите. И аз имам такива приятели, които забравиха своите деца и се грижат за чужди. Даже на своите не разрешават да излизат в чужбина.Но има БОГ!

Някакъв глупак написал по-надолу: " Какво толкова .Хората просто са подписали"? А толкова ли е било належащо да подписват? Какво ги гони? Не си ли живеят и сега като женени? Откога в средите на фолкпевиците трябва да си омъжена, за да спиш с някого. Глупости на тракалета на глупав човек. А за тая ку ка няма съжаление , няма жал.

Ами, от когато им дойде акъла в главата - от тогава! И знаете ли - става въпрос за отношение, най-малкото, за уважание! А вие си мислете каквото искате! И да си посипе косата с пепел и каквото и да направи, това няма да му върне сина, това е болка за цял живот!

До тука беше траура и жалбата на тая въртиопашка. Тяхна си работа, но просто не е прилично. А толкова уж го жалеше. Загинал е заради ЕМИЛИЯ - да карат гууулемата певица на участие. А пък от арабина какво да искаш - същия морално кастриран човек като емилия.

Добре че идват разни чужденци и ги взимат, които не са запознати с "кариерата" на тия...

Много им е било наложително да се оженят явно....Очевидно, е че бг звездите за нищо го нямат брака - сватба - развод - сватба.....важното е да ги пише в медиите. Тъжно и жалко.

Може да е бременна. Дано да са щастливи! Този поне е почтен и се ожени за нея, при това са се и венчали, значи е християнин, нищо че е сириец. Изпатили хора! Когато човек иска нещо, често не знае какво иска и каква цена трябва да плати за това.

и щастие желая на това семейство! Относно злобни коментари само ще кажа: Има ли някой на този свят, който не е оплют от българите? Затова се затривате като нацията.

В ситуацията без значение цигани ли са, българи или американци. По никой морален закон не е човешко да заровиш дете и да вдигаш сватба върху гроба му на 40-тия ден. Разбра ли, скъпа Емилия. Нямаш морал, ти и този до теб.

Минаха 40 дни. Бог да го прости момчето! Но животът продължава. И едва ли му е до празнуване на бащата, вероятно става дума за нещо замислено, платено и организирано, далеч преди фаталния инцидент. Просто Емилия не е трябвало да скандализира, като публикува този кадър, но пък явно у нея е надделяло желанието да натрие носа на Коко Динев.

Хората просто са подписали, едва ли са играли хора и са пели песни. Защо да не започне ново начало в техния живот ?! Нека бъдат щастливи !

Булчинска рокля, цветя и рози - по-грозно е отколкото да тропаха хоро. Отвратотелно.

Ай стига се втилясвай, ма ! Погледни в душата си и виж колко грозота си натрупала. Цветята и розите са си на място.

Еййй, голяма злоба се лее тук...Прекрасна двойка са и им желая само щастие и неугасваща любов! Това, че са сключили брак (а не сватба в истинския смисъл на думата) не означава, че са забравили Федка! Той би искал да ги вижда щастливи.

Животът им е чалга.Алчност,пари,натрапчивост,позьорство.Какво значи тук някакъв си Федка-нека се върти в гроба 19 годишното момче."Важно" е баща му да не изпусне силиконовата 'урва.

Божеееее! И ако нея до някъде се мъча да разбера, то за неговите действие обяснение нямам - синът му си отишъл толкова скоро а той свадба вдига, май съвсем е изкукал!!!

И един коментар им е много колеги, нито са красиви, нито са щастливи, нито будят уважение. Пускайте ги да публикуват във фб простотии и не се занимавайте :)

Тез хубавици изглежда се влияят от мястото, на което живеят - идват само на хубава къща, скъпа кола и уреден живот, един път не се хванаха с водопроводчик в Обеля. Изглежда някакви лъчения ги привличат към скъпото, излъчвания на земята ли, магнитни влияния на слънцето ли, паранормални явления ли са... Но никой не си мисли, че са за пари, абсурд...

Да, така е. В техния случай е точно така. Но примерът не е съвсем уместен по отношение на всички жени и не е редно да се търси първопричина в парите. Например една жена, която е лекар или юрист, също е малко вероятно да се хване с водопроводчик. И не защото изкарва малко, а защото няма какво да си каже с него. Също толкова малка вероятността е да се хване с богат син на някой бизнесмен, който има пари, но освен да ходи на фитнес и по ресторанти друго не знае. Жените се впечатляват от умните и успели мъже не заради парите им, а заради постиженията им

Водопроводчик от Обеля в общия случай не може и не би плащал за клипове. Писал съм и друг път - навсякъде обществото се разделя на касти, според интересите, произхода, социалния статут. Момчетата и момичетата, ангажирани в шоу-бизнеса са от най-нискте касти. По правило не се особено образовани, нито родителите им са образовани и състоятелни и няма как по друг начин да изкарват прехраната си, освен като забавляват дами и господа от по-високите касти, т.е. хората, ангажирани с по-сериозни занимания. В рамките на всяка каста има повече и по-малко успешни индивиди - има долнопробни проститутки - магистралки, например, има и свръхбогати куртизанки, каквито са да кажем "ангелите" на секретите на Виктория. И с певиците е така - има такива, коит пеят в по-долнопробни кръчми и такива които пеят в "по-елитни" заведения, различават се по сценичото облекло, по тунинга и т.н. Емилия е успешна в този смисъл. Изглежда премерено, корекциите й са премерени, не си е направила устните на втори полов орган, не се забърква в скандали с футболисти, не скандализира прекалено, умее да пее, особено добре пее фолколор. Че е правила грешки, правила е, то кой не е?! Подозирам, че именно в името на кариерата си, заряза първия си мъж и си продаде ней-хубавите години на оплодителя на Пайнер. Само тя си знае каква цена е платила за това. Дано да е помъдряла, дано вторият й съпруг се окаже стойностен човек, види се и той е препатил и той е имал буйна младост, дано пък да са щастливи заедно, какво?! На всички го пожелавам, какво по-хубаво от повече доволни и щастливи хора?!

ще бърза момето да се жени та как иначе. С предишния Коко две деца му роди, а той не пожела, а сега тъкмо го намериала на момента, мисля че не е бил на себе си - все пак баща е. Но за един сватба - за друг брадва.

има разлика между сватбите на Плевнелиев и този, впрочем той какъв е - турчин ли или друг? Въпреки, че не оправдавам Плевнелиев - все пак минаха година и нещо от смъртта на сина му, а и той не е млад, а и пази Боже да не отмъкне някои синоптичката ха-ха. Тя и преди се хвалеше по медиите, че бащата на детето ѝ бил мъжът на живота ѝ. Но не може един президент пък бил той и български да се показва по медиите с новата си като фолкзвезда - падна ми в очите.

Мерси Ямбол мерси станбул. Тая новина тук е друга а ти коментираш съвсем друга тъпооооо

да загине преди два месеца големия ти син, а ти да се жениш с всички талимати! Та тая курветина не можеше ли да почака поне още два-три месеца, дори и да е бременна, което не е. Повръща ми се.

Дори и да е бременна, няма значение. А и едва ли точно това я притеснява, на Коко Динев роди две деца без брак и така и не се ожениха за толкова години

Човекът си взима нещо изпробвано, многократно, барабар с рогата......

Едва ли Жорж е прежалил детето си и едва ли някога ще го направи. Но животът трябва да продължи. Желая им на първо място мир в сърцата, а след време, когато болката се пристъпи, и щастие.

Но животът трябва да продължи с МОРАЛ. Дай да се зачука строят върху пресния гроб на момчето направо като пресни младоженци, та нали живота продължава според теб...

Хората са се венчали, не са вдигали гюрултия до зори, не са правили диви купони. Това, че във вашите представи сватбата е купон до зори, три дни яли пили и се веселили, не означава, че за двама препатили души, очукани до немай и къде от живота, е същото. Нито той, нито тя са първа младост, нито парадират със събитието. Само те си знаят какво им е, на никого не пожелавам такава сватба!

Това ли им е най-важното точно сега... синът му загина преди по-малко от два месеца и то пред очите им, те сватба вдигат.. че нещо ще върне момчето, животът трябва някак да продължи, но все пак... едва ли точно това точно сега е начинът да се опиташ да продължиш напред? А как ли се чувстват майката и годеницата на момчето от тази щастлива новина? Просто не си представям Емилия как има очи да направи това нещо, а и да му дава публичност?

Четири сватби и едно погребение.....

Чакайте да ви светна в нещо.От много сигурен източник знам, че момиченцето на Емилия е от Жоржи, а не от Коко!

Стига бе?! Сериозно ли? Не ми се вярва

Самият Жоржи се е похвалил!Те са заедно от много години.Поне аз знам от 8.Бяхме на едно събиране с Барбукови и Емито беше там с Жорж.Прегръщаха се, държаха се за ръка през цялото време.

Потресена съм!Как може човек да прежали за два месеца чедото си?Какво е това сърце?Какви са тези ледени хора?Поне 6 месеца да бяха минали.Ужас!

Днеска сватба утре брадва

Да им е честито, но това са мъжете, мъката остава за майката на Феди, Бащата може би се надява Емилия да му роди друг син /справка Плевнелиев/.

Майката рускиня пък беше публикувала клипче как плува в луксозен басейн, но се усети и го изтри.

Недей така, защото аз като баща в такава ситуация, не за 2 месеца, а за 20 години няма да мога да преодолея такава загуба.Ако изобщо я ПРЕЖИВЕЯ(физически).Хората сме различни.Тези не бих ги нарекъл точно хора...