Коментари - Емилия публикува първи кадър от сватбата с Жорж (снимка) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да им е честито, но това са мъжете, мъката остава за майката на Феди, Бащата може би се надява Емилия да му роди друг син /справка Плевнелиев/.

Днеска сватба утре брадва

Потресена съм!Как може човек да прежали за два месеца чедото си?Какво е това сърце?Какви са тези ледени хора?Поне 6 месеца да бяха минали.Ужас!

Чакайте да ви светна в нещо.От много сигурен източник знам, че момиченцето на Емилия е от Жоржи, а не от Коко!

Стига бе?! Сериозно ли? Не ми се вярва

Четири сватби и едно погребение.....

Това ли им е най-важното точно сега... синът му загина преди по-малко от два месеца и то пред очите им, те сватба вдигат.. че нещо ще върне момчето, животът трябва някак да продължи, но все пак... едва ли точно това точно сега е начинът да се опиташ да продължиш напред? А как ли се чувстват майката и годеницата на момчето от тази щастлива новина? Просто не си представям Емилия как има очи да направи това нещо, а и да му дава публичност?

Едва ли Жорж е прежалил детето си и едва ли някога ще го направи. Но животът трябва да продължи. Желая им на първо място мир в сърцата, а след време, когато болката се пристъпи, и щастие.

Човекът си взима нещо изпробвано, многократно, барабар с рогата......

да загине преди два месеца големия ти син, а ти да се жениш с всички талимати! Та тая курветина не можеше ли да почака поне още два-три месеца, дори и да е бременна, което не е. Повръща ми се.

има разлика между сватбите на Плевнелиев и този, впрочем той какъв е - турчин ли или друг? Въпреки, че не оправдавам Плевнелиев - все пак минаха година и нещо от смъртта на сина му, а и той не е млад, а и пази Боже да не отмъкне някои синоптичката ха-ха. Тя и преди се хвалеше по медиите, че бащата на детето ѝ бил мъжът на живота ѝ. Но не може един президент пък бил той и български да се показва по медиите с новата си като фолкзвезда - падна ми в очите.

Дори и да е бременна, няма значение. А и едва ли точно това я притеснява, на Коко Динев роди две деца без брак и така и не се ожениха за толкова години

ще бърза момето да се жени та как иначе. С предишния Коко две деца му роди, а той не пожела, а сега тъкмо го намериала на момента, мисля че не е бил на себе си - все пак баща е. Но за един сватба - за друг брадва.

Самият Жоржи се е похвалил!Те са заедно от много години.Поне аз знам от 8.Бяхме на едно събиране с Барбукови и Емито беше там с Жорж.Прегръщаха се, държаха се за ръка през цялото време.

Тез хубавици изглежда се влияят от мястото, на което живеят - идват само на хубава къща, скъпа кола и уреден живот, един път не се хванаха с водопроводчик в Обеля. Изглежда някакви лъчения ги привличат към скъпото, излъчвания на земята ли, магнитни влияния на слънцето ли, паранормални явления ли са... Но никой не си мисли, че са за пари, абсурд...

И един коментар им е много колеги, нито са красиви, нито са щастливи, нито будят уважение. Пускайте ги да публикуват във фб простотии и не се занимавайте :)

А защо го крият? Защо казват, че детето е на Коко, а и той не отрича? Много странна история :)

Да, така е. В техния случай е точно така. Но примерът не е съвсем уместен по отношение на всички жени и не е редно да се търси първопричина в парите. Например една жена, която е лекар или юрист, също е малко вероятно да се хване с водопроводчик. И не защото изкарва малко, а защото няма какво да си каже с него. Също толкова малка вероятността е да се хване с богат син на някой бизнесмен, който има пари, но освен да ходи на фитнес и по ресторанти друго не знае. Жените се впечатляват от умните и успели мъже не заради парите им, а заради постиженията им

Мерси Ямбол мерси станбул. Тая новина тук е друга а ти коментираш съвсем друга тъпооооо

Майката рускиня пък беше публикувала клипче как плува в луксозен басейн, но се усети и го изтри.

Божеееее! И ако нея до някъде се мъча да разбера, то за неговите действие обяснение нямам - синът му си отишъл толкова скоро а той свадба вдига, май съвсем е изкукал!!!

Животът им е чалга.Алчност,пари,натрапчивост,позьорство.Какво значи тук някакъв си Федка-нека се върти в гроба 19 годишното момче."Важно" е баща му да не изпусне силиконовата 'урва.

Еййй, голяма злоба се лее тук...Прекрасна двойка са и им желая само щастие и неугасваща любов! Това, че са сключили брак (а не сватба в истинския смисъл на думата) не означава, че са забравили Федка! Той би искал да ги вижда щастливи.

Хората просто са подписали, едва ли са играли хора и са пели песни. Защо да не започне ново начало в техния живот ?! Нека бъдат щастливи !

Недей така, защото аз като баща в такава ситуация, не за 2 месеца, а за 20 години няма да мога да преодолея такава загуба.Ако изобщо я ПРЕЖИВЕЯ(физически).Хората сме различни.Тези не бих ги нарекъл точно хора...

и щастие желая на това семейство! Относно злобни коментари само ще кажа: Има ли някой на този свят, който не е оплют от българите? Затова се затривате като нацията.

В ситуацията без значение цигани ли са, българи или американци. По никой морален закон не е човешко да заровиш дете и да вдигаш сватба върху гроба му на 40-тия ден. Разбра ли, скъпа Емилия. Нямаш морал, ти и този до теб.

Булчинска рокля, цветя и рози - по-грозно е отколкото да тропаха хоро. Отвратотелно.

Но животът трябва да продължи с МОРАЛ. Дай да се зачука строят върху пресния гроб на момчето направо като пресни младоженци, та нали живота продължава според теб...

Много им е било наложително да се оженят явно....Очевидно, е че бг звездите за нищо го нямат брака - сватба - развод - сватба.....важното е да ги пише в медиите. Тъжно и жалко.

Добре че идват разни чужденци и ги взимат, които не са запознати с "кариерата" на тия...

Може да е бременна. Дано да са щастливи! Този поне е почтен и се ожени за нея, при това са се и венчали, значи е християнин, нищо че е сириец. Изпатили хора! Когато човек иска нещо, често не знае какво иска и каква цена трябва да плати за това.

Ай стига се втилясвай, ма ! Погледни в душата си и виж колко грозота си натрупала. Цветята и розите са си на място.

Минаха 40 дни. Бог да го прости момчето! Но животът продължава. И едва ли му е до празнуване на бащата, вероятно става дума за нещо замислено, платено и организирано, далеч преди фаталния инцидент. Просто Емилия не е трябвало да скандализира, като публикува този кадър, но пък явно у нея е надделяло желанието да натрие носа на Коко Динев.

До тука беше траура и жалбата на тая въртиопашка. Тяхна си работа, но просто не е прилично. А толкова уж го жалеше. Загинал е заради ЕМИЛИЯ - да карат гууулемата певица на участие. А пък от арабина какво да искаш - същия морално кастриран човек като емилия.

Някакъв глупак написал по-надолу: " Какво толкова .Хората просто са подписали"? А толкова ли е било належащо да подписват? Какво ги гони? Не си ли живеят и сега като женени? Откога в средите на фолкпевиците трябва да си омъжена, за да спиш с някого. Глупости на тракалета на глупав човек. А за тая ку ка няма съжаление , няма жал.

Водопроводчик от Обеля в общия случай не може и не би плащал за клипове. Писал съм и друг път - навсякъде обществото се разделя на касти, според интересите, произхода, социалния статут. Момчетата и момичетата, ангажирани в шоу-бизнеса са от най-нискте касти. По правило не се особено образовани, нито родителите им са образовани и състоятелни и няма как по друг начин да изкарват прехраната си, освен като забавляват дами и господа от по-високите касти, т.е. хората, ангажирани с по-сериозни занимания. В рамките на всяка каста има повече и по-малко успешни индивиди - има долнопробни проститутки - магистралки, например, има и свръхбогати куртизанки, каквито са да кажем "ангелите" на секретите на Виктория. И с певиците е така - има такива, коит пеят в по-долнопробни кръчми и такива които пеят в "по-елитни" заведения, различават се по сценичото облекло, по тунинга и т.н. Емилия е успешна в този смисъл. Изглежда премерено, корекциите й са премерени, не си е направила устните на втори полов орган, не се забърква в скандали с футболисти, не скандализира прекалено, умее да пее, особено добре пее фолколор. Че е правила грешки, правила е, то кой не е?! Подозирам, че именно в името на кариерата си, заряза първия си мъж и си продаде ней-хубавите години на оплодителя на Пайнер. Само тя си знае каква цена е платила за това. Дано да е помъдряла, дано вторият й съпруг се окаже стойностен човек, види се и той е препатил и той е имал буйна младост, дано пък да са щастливи заедно, какво?! На всички го пожелавам, какво по-хубаво от повече доволни и щастливи хора?!

Ами, от когато им дойде акъла в главата - от тогава! И знаете ли - става въпрос за отношение, най-малкото, за уважание! А вие си мислете каквото искате! И да си посипе косата с пепел и каквото и да направи, това няма да му върне сина, това е болка за цял живот!

Хората са се венчали, не са вдигали гюрултия до зори, не са правили диви купони. Това, че във вашите представи сватбата е купон до зори, три дни яли пили и се веселили, не означава, че за двама препатили души, очукани до немай и къде от живота, е същото. Нито той, нито тя са първа младост, нито парадират със събитието. Само те си знаят какво им е, на никого не пожелавам такава сватба!

Това са бащите. И аз имам такива приятели, които забравиха своите деца и се грижат за чужди. Даже на своите не разрешават да излизат в чужбина.Но има БОГ!

Не е никак уважително, та това е детето ти. ...Как може да мислиш за брак толкова скоро след смъртта му. ...изобщо за мен е извратено това. Да, живота продължава. Ок. Но толкова бързо ли се съвзе баща му, та чак да сключва брак. А Емилия. ....тя е същата като новия й мъж! Как може изобщо да мислят за това

Селяндурката щяла да закъснее за сватбата защото .пяла на три пияници в Обзор. Направо ще повърна . На всичките си мъже разправяше че са единствени в живота й. Май най-глупав ще се окаже последния