17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко му е ок, само откъм коса не го докарва :)

Жалко, че не изпълни най-голямото желание на Курникова - да се види като булка и най-после да подпишат граждански брак. Иначе - изглеждат прекрасно, дано са щастливи така, както изглеждат и на снимките.

Чудесно семейство! Да са ни живи и здрави!!!

"...журналистката Изабел Прайслер". Каква журналистка е майка му, какви 5 лева! Професията на майка му е ловуване на известни. Да се чуди човек откъде измисляте всички глупости, които пишете!

...красива двойка са...видях ги на живо и от близко....Анна е по-восока от него,беше с невероятна коса ....до дупето...

Интересно. Според Уикипедия, тя е висока 1,73, а той-1,87. Да не е била с токчета? Не го казвам, за да се заяждам, чудя се доколко може да се вярва на уикито.

Ебах тез токчета, той е бил с 1-2 см обувки,, а тя , за да изглежда по-висока, требе с 20 см токчета да е била )))))))))

Е красив и изглежда твърде млад за годините си.

SOUPER!!!

Страхотен е! Успя да излезе от сянката на баща си и да изгради свой стил! Освен това не праавеше деца на път и под път и после да ги изоставя. И да, това че е син на известен певец определено му е помогнало, но Хулио има и други деца, които обаче не са достигнали славата на Енрике. Просто той си има своите чар, талант и харизма и заслужава да бъде това, което е. Песните му, особено испаноезичните, са много приятни за слушане, а той самият - за гледане. Жив и здрав да е!

Братята му идваха в НДК,но май си пропуснала.

Хулио Хосе е не по-малко известен.

За Испания ок, ама да ми кажеш някой негов световен хит? Аз не му знам нито една песен. Доколкото си спомням дойде в България с баща си,докато Енрике пълни зали и стадиони сам! Изобщо няма база за сравнение!

всички в тази зодия сме талантливи и красиви

Мууу

45 какво? Месеци, седмици или десетилетия?

Виждам много минуси, но правилното изразяване на български език изисква след числителното име да има съществително - например "хиляди хора се събраха на площада", а не "хиляди се събраха на площада".

Кой слуша такава лигава противна латино музика? А този се кълчи и се прави на дилър И изобщо защо ни занимавате с такива?

Днес е най-важното да имаш пари! Да имаш пари е най-големият талант и морално качество. Гнусен капиталистически свят.

Едни имат в излишък и се чудят какво да ги правят а други блъскат и нищо.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Прави си и ти пари. Кой ти пречи?! А така изглежда, че само завиждаш на способните, активните, умните и раболивите.

Защо тия УЖ така наричащи себе си мухи "щастливи, успели и богати" ни се натрапват и досаждат ежедневно до степен на тормоз....един нормален , макар и да е неизвестен , би ли се натрапвал така психарски на съседи, роднини, приятели....това прилича на тежко психическо отклонения,.....междудругото жена му е толкова грозна в мутрата, и това че той я е избрал и я понася да я гледа всеки ден, не прави длъжни 7 милиарда души да се потискат от грозотията й всеки ден , за кви се мислят тия идиоти, живеят в нЕкви техни ненормални филми....аз като го чуя тоя и сменям канала, толкоз ми е досаден, но това че не му го казват от благоприличие много хора, не значи е неотразим мачо

Ей,комплексар нещастен,от завист ще се пръснеш!Хахаха!

Всеки път когато го водеше по телевизията и се кълнеше,че ако един ден спре да реве ще почерпи целия квартал :-))))

Тъп си, като антична брадва

Кво ти е направила брадвата, що я обиждаш бре ???

Около 2002 година се чудехме с един приятел дали ще надмине славата на баща си е успя. Жив и здрав да е. А на хейтърите по долу винаги някой друг им е виновен че те не са успяли!!!

И не им трябват историите на чужди лайна за да си живеят живота и собственото щастие

+++++

Не бе ти и за хейтър не ставаш и за това нямаш акъл, човека днес има рожден ден и са пуснали ПОЗИТИВНА статия в негова чест ама нали вие знаете само да завиждате та трябва да си покажете простотията.

Ако баща му не се казваше Хулио, най-вероятно щеше да развива кариера като общак с почасова надница. Нищо особено като глас, просто едни гръмки шоута, в които няма талант, а единствено набита кинта и засвета екип. А "красивата" жена всички знаем коя е ;) - бившата най-голяма въртележка в тениса, но благодарение на дедо Хулио тя откри истинската любов....

Я кажи то кой си че нито баща ти знаем нито тебе?

+1

Забравяйте ,че се е родил при точните родители-известни,богати и т.н. Аз например нямам кариера и съм утрепка-ни жилище,само дългове и луди бедни родители. Едвам си плащах образованието,което изобщо не ми помогна за работа. Лъки уинър си, Енрике!

Защо винаги се натъртва, че жената е красива, а децата прекрасни? Ами ако са отвратителни като характер? Ако жената е красива, ама е зла вещица? Кво - няма красиви и лоши хора ли?

Ще те натъртя аз теб.

Няма лоши рускини. Аз ги харесвам МНОГО.