Енрике Иглесиас награби своя почитателка в Лас Вегас (видео)

Все още не е ясно какво мисли за случилото се половинката му Ана Курникова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тоя не беше ли обратен шпиндел?

ми кво мисли, тя пък награбила един с фи 40, кремиковска стомана, 22см

Егати статията, егати интродукцията. Едно и същ автор пише статии с увод два чаршафа, а новината е две изречения. Много досадно писане

Какво мисли Курникова ли? Ами мисли, че така се вдига рейтинг... Някой щеше ли да знае, че Енрике Иглесиас в Лас Вегас и прави нещо си там, ако не беше правил тая селянщина пред всички? Е, сигурно, най-големите му фенове да, щяха. Ама сега бройката хора, които са чули за него са поне 20 пъти повече.

Освен латиноси, никой не ходи на "концертите" му.

Един форхенд между краката с точилката

Другия е обратен. Тоя е прав. Вижда се и ясно.

Енрике е мощна секс машина!

Ако беше награбил някой голям негър горила за стърчащата му отпред очашка, май щеше всички да са във възторг. Особено гейовете щаха да го възхвалят до небесата. Жена му какво мислел че се целунал някаква готина мацка... Ами мисли си че мъжа и поне е нормален.

Този не беше ли хомосексуалист!Или иска да опита и от двете?

Имаше една Ана Сорокин, измамничка, лежала в затвора... Тая била роднина на онези крадци- Иванчева и Веска Меджидиева.. Ако имаш такива приятели като тая, НЕ ти трябват врагове... С тая може да те ОГРАБЯТ, или да стигнеш до ЗАТВОРА, или да те застрелят като онази измамничка митничарка- Шинка Манова...

изгоря. Отидоха 2-3 милиона. След някое време жената ще се почувства публично унизена, използвана, опит за изнасилване и прочие. Съд, анатема от няколко организации и извънсъдебно споразумение. Следват извинения по медиите, че изключително много уважава жените и се е подал на мимолетна слабост. Ще кажете, че оная го награби. Чакайте да види как ще плаче по телевизията и как ще го емнат феминистките.

""" след което дори се спускат по-надолу, преминавайки границата на благоприличието,"""Това пък какво значи. Чного ми прилича на неолиберално лицемерие.Даже и ние ,някога по време на " тъмният" социализъм , по време на купоните в иститута ,в който работех ,след определен момент, при тацуване на блус, това се случаваше ,както и колежката ,плътно се притискаше до партньора си.

"Почитателка награби Енрика" не е ли по правилното заглавие?

Това е подлия, подмолен план на гъшьо, който е платил на тази да се нахвърли като обезумял звяр на милота момче, да ги раздели с курниковата и тя да се върне при него. Ама ядец. :)

ТОЧНО

не само бих я награбил, ами и бих я засял!

Да чака дело за сексуален тормоз.

Че Енрикето чак изглежда ошашавен от тази струяща се страст. Горкия. Оправете си заглавието дира!

По скоро май фенката го награби..

Първо ша ме мбете или първо да ходиме да пиеме кафе ? А-ааа Е-те , е-те !

Тая му увисна кат стпиптизьорка на пилон. Награбил бил...постановка.

Не всички с български манталитет.

А ти защо мислиш, че всички по света споделят твоя и на голяма част от сънародниците ти манталитет? Може момичето наистина да е влюбена в него. Трябва да си с много интелект, за да напишеш такъв коментар. И не си истински българин, правиш се на такъв.