Макар с Америка ни дели един цял океан разстояние, несъмнено мнозина у нас са чували поне веднъж добре познатата по тамошните ширини поговорка, гласяща, че каквото се случи във Вегас, остава в плен на пределите му и никога не ги напуска... Естествено, за появата ѝ има съвсем основателна причина, тъй като надали повечето от озовалите се в Града на греха, както заслужено го наричат, се гордеят с постъпките в него. Напротив, те със сигурност биха сторили всичко по силите си да запазят в тайна неизбежните пороци, на които са се отдали по време на престоя си там.

Ето защо можем само да гадаем какъв е точния брой на тези, които са напуснали земята на изкушенията с празен портфейл, отчаяно чудещи се как ще успеят да върнат дълговете, натрупани за миг. Или пък на другите, тръгнали си с брачна халка на безимения пръст, опитващи се да си спомнят кога и как са се озовали в параклис на любовта, под чийто покрив са дали съгласието си някой от многото имитатори на Елвис Пресли да ги венчае за последния човек на този свят, с когото реално са искали да обвържат живота си.

Вижте снимки >>

И въпреки че по-голямата част от посетителите на Вегас разчитат на дискретността, превърнала се в неписан закон за мястото, тя невинаги съумява да опази всичките им неблагоразумни дела под секрет, особено когато става въпрос за тези на популярните личности, които ярките светлини на прожекторите по традиция преследват навсякъде. Може би точно поради тази причина Енрике Иглесиас взе решението пръв да сложи всички карти на масата, споделяйки лично в социалната мрежа провинението си спрямо Анна Курникова, случило малко преди концерта му в "Resorts World". По този начин той изпревари появилите се в пресата публикации, опитвайки се да покаже, че не отдава особено значение на станалото, за разлика от последователите му в социалната мрежа, които останаха шокирани от видяното.

И така, преди ден звездата публикува в платформата кратко видео, заснето в деня на изявата му в луксозния комплекс, на което се вижда как се отдава на интимност с непозната жена. От кадрите става ясно, че от множеството стоящи наоколо фенове, желаещи да стигнат до него, единствено тя е успяла да го стори. В клипа двамата си правят селфи, за което изпълнителят на "Bailando" я целува по бузата, докато в даден момент дамата не извърта рязко глава, впивайки страстно устни в неговите. Първоначално изглежда така, сякаш носителят на няколко награди "Грами" не може да се освободи от нея, тъй като ръцете ѝ се сключват зад врата му, но не след дълго си проличава, че по-скоро не иска да го направи.

Макар в началото действително да полага усилие да избегне интимния жест, което никой не може да отрече, впоследствие той изцяло му се отдава, като ръцете му на два пъти се озовават върху талията на почитателката му, след което дори се спускат по-надолу, преминавайки границата на благоприличието, както немалко от 17-те милиона последователи на Иглесиас във виртуалното пространство отбелязват в коментарите под поста. Много от тях искат да разберат какво мисли за сцената бившата тенисистка, дарила го с три деца през техния романс, продължаващ вече две десетилетия. Засега обаче тя пази пълно мълчание по темата, отказвайки да даде публичен коментар.

Както обаче редица чуждестранни медии уточняват, едно е повече от сигурно, а именно, че в момента безброй жени завиждат на жената от видеото, тъй като е превърнала в реалност техните собствени копнежи.