17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето на това аз казвам "звезди"Успешни,хубави,отговорни,хора за пример.

Сладурана!

Само рускиня може да изглежда като от журнал малко след раждането - перфектна кожа, грим, червило... Евалла! Да им е честито бебчето!

Блазе ѝ на Курникова - да бъде оплодена за пореден път от бога Енрике!

Рускините са опасни, докато се усетиш и са ти разказали играта. Навремето по Тошово време най-големия ужас на майките беше синът им който учи в Съюза да докара рускиня.

Пълни глупости, ако им видиш обикновените ще се уплашиш. А това е Курникова, тениситка и модел. Може да видиш как се представят германските модели след раждане.

Те рускините се изхитриха вече, не щат българи. Все западно европейци искат сега. В Европа в момента е пълно с такива, та се чудят как да си ги върнат като спряха полетите.

Освен, че прави по хубава и модерна музика от баща си (лично мнение), явно и като човек е по-читав. Няма плейбойски истории, не е правил деца на път и под път и после да се отрича от тях, гледа си своите... И като прибавим и физическата красота, за мен той е звездата в семейството.

Оо, много сладки, бееее!

Няма по-хубаво от семейството. Да намериш подходящия човек, да родиш и отгледаш дечица. Това е най-голямото щастие. А ако си и много добър в нещо, да допринесеш за човечеството е огромна добавка. Да се радваме на това, което имаме! Който го няма, успех желая да немери човека за себе си! И да, браво на Енрике и Ана за хубавото семейство! Децата са очарователни, каквито са и родителите им!

:-) Сладури. Позитивно семейство. Пример. Поводи за плюене лесно се дават, но за радости - това е по-трудното. Да са живи и здрави!

Малко сладко човече...прекрасно детенце резултат от съчетаването на хубави гени.

Руските гени, хубави гени??? Това някакъв майтап ли е?

Аз също го харесвам повече от Хулио. Талантлив, жизнен и земен. Бебетата са съчетание на гени от възможно най- красиви хора, да сложим покрай родителите и баба Изабел Прайслер -Мис Филипини. Винаги приятни за гледане и слушане.

повръща ми се от таи сладникава помия, дето са излели пишещите тук