Коментари - "Ергенът" и "Survivor" изместват "Шоуто на Цитиридис": Зрителите ще гледат комика веднъж седмично | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БТВ е да опростачва, да оскотява българите с тъпанарски шоута като това на Слави-плезещия се идиот, Спермата на опосумите Иван и Андрей, Ергена и проститутките му, Сървайвър- недоклатени уруспии и селски курвари…

Тази халтура още ли върви по дпс-тв? Жив да не бях!

Ще го глеаме тоа кога па му поникне тре...коса де! Ама виновно е пустото 32-ро, че го пуснаа да завърши, иначе сеа немаше да се мъчиме сите!

ергените чикчирик и слави маймуновски вече не са интересни, сега има професионалисти и професионалистки в ергенът и други оцелявания по курорти

А аз прочетох "Изявите на водещия пред камера ще се свият до една седмична боза..." , вместо "ще се свият до 1 на седмична база"

Абе истоната е че не става..

Аз се чудя как може хората още да си губят времето с тия кенефни канали. Има интернет, книги и други по-полезни занимания.

После могат да фо прекръстят на Дъ Шоуто и готово.

Чакам новия ерген. Дано нивото е по- високо от предишния сезон.

Не го гледайте бе! Що се уж изказвате? Дерзайте!

Абе и веднъж седмично му е много.

Това не го гледам. А и не вярвам да има кой знае какъв рейтинг. И да го спрат няма да загубят

Това момче да се върне към стенд ъп комедията, няма да липсва на екран нито той лично, нито овехтялото като концепция и безинтересно предаване.

Най великото шоу започва....Ергенът

Много е, ако може да го дават веднъж в месеца в теи сутринта. А двете гейово-курвенски предавания от четири.

Чудя се кое от тези две предавания е по- ВРЕДНО за България... Но, щом е вредно, значи, НЕ ни трябва НИТО едно от тия предавания - Сървайвър и Харемът( Ергенът). В Сървайвър, хората са поставени в изключителни условия, както имаше една детска приказка в която всичките животни в гората паднали в една дупка и се САМОИЗЯЛИ... В Сървайвър се подклажда Лъжата, Измамата, Лицемерието. Тези неща може да се правят САМО пред ВРАГОВЕ на България- араби, негри и китайци... Но за да РАСТЕ България и да живеят дбре хората , НЕ трявба да се подклаждат, насърчават такива лоши неща.. А В Ергенът, жените са сложени като в някакъв Харем на богат арабин- Ислямист, който всеки ден избира с коя от Робините си да бъде.. Имаше и разказ за една робиня Шехерезада, която разказвала приказки, за да щото богатия арабин искал да я убие. Или както в някакъв бардак с проститутки... Пак арабите са ги ИЗМИСЛИЛИ тия бардаци, за да ЗАВЗЕМАТ чужди държави с пари... Щото арабите, просто ги трепем от 1400 години.НЕ им даваме жени....

Епа по-добре к*рвета в ефир отколко тоя скучен плехар нема спор

Гледала съм survivor и the Bachelor а и the Bachelorette в Америка преди години. Хипер кухо комерсиално извращение. Не съм гледала форматите в БГ но очаквам да направят Фермата да изглежда почти интелигентно предаване в сравнение. Във фермата поне от време на време научаваш нещо за някой занаят или бг история. А николаос е комплексирано г...но. И 1 път в седмицата ще е предостатъчно

Свежарка е, но новите телевизионни реалности не предполагат шоу. Това беше времето от деветдесетте до 2010. Сега е времето на риалитито. И ако се има в предвид, че копираме всичко с 30 години назад от запада, просто да видим какво върви там в момента и спокойно да го очакваме.

току-виж се изтъпани в Евроком, шоуто му е дъно

Дълго обяснение за нещо толкова просто - шоуто не се гледа. Не му е виновен коронавирусът, сценаристите са калпави, интервютата скучни, смешките тъпи... По-добре да си развава талантът за stand up, поне там има шанс да каже нещо смешно.

Цитиридис ме кефи защото е сексуално надарен, но като водещ не е нещо особено.

Гърците имат малки макарони

На Додо му е огромен!

А заплатата 5 пъти по-ниска ли ще е или 2,5 пъти

Аз викам 0 нула пъти да го дават.

И ся тоя къф ша го дърви?

На тоя жалкар и веднъж седмично му е много да му дават муцуната в национален ефир.

"Ергенът", "Survivor", "Шоуто на Цитиридис" на кафе, без кафе, чай и т.н. са все едни и същи предавания с едни и същи гости, теми и т.н.

Най-краткият път към опростачването на матряла. А БТВ и Нова не спират да се надпреварват кой ще изцвъка възможно най-чалгарското предаване.

за умрелите или добро или нищо )))))))))))))