Официално: Ерос Рамацоти се развежда след 5-годишен брак

Италианската звезда потвърди официално слуховете раздялата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

бракът с тази безлична девойка не му се е отразил никак добре. много важно колко е по-млада. не ми допада той колко се е състарил покрай нея. страхотен тип е - който е гледал клипа с Тина Търнър ще ме разбере. много лош избор на снимки.

Безлична !??!

Уфффф Ако не беше с нея, щеше да се подмлади:::)))

и е безлична.

понякога се подмладява или не остарява чак толкова само за 5 години.

55 годишният Рамацоти има здравословни проблеми, а 30-годишната му съпруга е в апогея на силите и мерака си! Кой би предположил?!!

Усещам как някви лелки са се развихрили тука .."безлична , никоя" .. :))))

Зависи как я практикува тази любов. Тази, както изглежда жена с апетит и ще да му е пийнала сосовете на чичко. Престарала се в желанието си да му се хареса май-май! Трябва си умереност във всичко, разбирате ли ...

ти си чиче, което си пада по 30 годишни кифли. Рамацоти се ще си нмери някоя, че и по-млада, стига да не е досадница и да го прави щастлив.

а тая хубавичка 25-годишна досадница му е стъжнила живота - грешката си е негова. за мъж с неговите възможности и положение 55 години са нищо. стискам му палци - а кифлата нека си намери друг като него, ако може.

Епа чиче съм да не го крия :) На 30 годни не са кифлички , а са си вече милфчета, лелче ;) Е то оставаше и да остане на сухо ,.. П.С. По стари баби си падат само геронтофилите ;)

Лелче, ни положение , ни пари могат да те предпазят ако си изтеглил късата клечка със здравето ..

и без да го криеш. че си чичка. гледай клипа с Тина Търнър за да видиш Рамацоти щастлив. бая "геронтофили" са й били навити на Тина през годините.

Рода на Ванга , на Ностардамус ? Ти па гледай филма Дъмбо , да видиш слон как лети :)))

достатъчно си стар да помъдрееш все пак, поне малко. съвместното съжителство с партньори, които гледат само собствения си кеф (в случая си личи, че тая не умее да готви, Ерос е заприличал на скелет) е вредно за здравето.

или Нещата от живота се казва в клипа - при това Тина е на доста години там. и не ми се включвай повече - бях дотук с тебе.

мога само да съжалявам, че не се е развел по-рано и го поздравявам със свободата му. Поздравявам феновете му и тези на Тина Търнър с песента “Cose Della Vita”. Пожелавам му да си намери жената на неговия живот!

Хахахаха викаш ако беше ти да му завъртиш една мусака хахахах

"Не се включвай , повече " - трудно , освен ако не си админ. в дира Че аз и в Лудия Макс съм я гледал с Мел Гибсън и кво ? :))

И да добавя към пожеланията на лелята , да е поне на 50+ , да готви мусака и имамбаялдъ , а ако може да му изплете и едни терлици вече ще е пълен разкош :))

Ерос Рамацоти - през 1963 година. Значи е с 24 години по-голяма от него. Освен това е на 79 години в момента - значи много си свалил мизата - стана и на 60+, че и на 70+ - стига да е от класата на Тина. Сигурно ми описваш твоя идеал или жена ти, от която ти е писнало доста. Съчувствам ти, проблемът си е твой. Другият вариант е да не умее дори една мусака да ти спретне като хората. сбъркал си адреса, чиче. но се позабавлявх - а сега кой от къде е. за щастие с разведох навреме и знам какво е да се отървеш от един гаден брак.

Ама ти за Тина ли го сватосваш бре , хе хе сори че не те разбрах :)) Ааа аз нищо не описвам , само допълвам твоето описание лелче ;) П.С. Кой от къде е , с бившият ти мъж само :) П.С. 2 Нали се сещаш, че този брак е бил гаден и за двама ви

Поне честно му е признала. Колко мъже не подозират как се вихрят жените им с колегите в офиса. Позьорки-медалистки.

да не си баба Вангя? по-младите от теб мъже имат по-различно мислене, примири се. чао.

И Рамацоти и Клуни са много състарени за годините си.Изглеждат над 70.

има потенциала ( и финансовите възможности) да се вкара отново във форма. за Клуни не знам, но е факт, че имаш право. при него е по-скоро ген (може би), защото непрекъснато се пише колко бил щастлив в брака.

но явно го е ползвала като касичка. така че не е било съвсем честно.

Щот само лелки , намират младостта на жените за кусур ;) Всички мъже искат хрупкави ябълки от дървото , а не да събират гнилите от земята ( освен геронтофилите де ) :)

Ама си няма любяща леля , да го чака по пеньоар и с вкусна мусака на масата :)

няма нищо по неприятно от досаден трол пенсионер, заживял в интернет. потапяй се, хейтър.

Па супер ми е , пенсията голяма, и-нета бърз .. лельо :)

Па супер ми е , пенсията голяма , интеренета бърз ... лельо :)

в интернет-среда и изкарвам добри пари - харчи си пенсията със здраве. предпочитам свободната си добре платена професия. хем нямам шефове, хем ми се рентира, хем разполагам с времето си - дай Боже всекиму. приятна вечер - радвам се за теб.

Инфлуенсърка а ? хах

На 56 и 31 са