Коментари - Етичната комисия на PR-ите за кампанията на Иван и Андрей: Подвежаща и манипулативна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

К'во е туй дружество БДВО? Някаква индивидки, финансирани като НПО, разчитащи на женски проблеми? Нещо като онази лезбийка то САЩ, плюеща по Ален Делон, за да стане известна ...

"В мотивите си от БДВО изтъкват, че кампанията съдържа "изразни и визуални средства, които накърняват правата както на жените, така и на мъжете". Изниква нов въпрос:- Кой може да накърни правата както на жените, така и на мъжете?!

Тия от БДВО ще са от онези дето не могат да се размножават, но се увеличават :)

как би се произнесла уважаемата комисия по отказа да се търси наказателна отговорност на виновни държавни служители причинили с действия и бездействия сериозни щети на различни области от икономиката ни или тя се занимава само с ''важни'' и ''обществено значими ''въпроси?

Нищо лошо не виждам в това, жените да са репродуктиени, а не ялови. Нищо лошо не виждам в това и мъжете да са такива. Нищо лошо не виждам, че се обръща внимание на това, как природата ни е създала. И най-вече, защо...Да се възпроизвеждаме, а не да консумираме изкуствен интелект. На тия от БДВО, който никой не е чувал, ще им кажа, че са се объркали в желанието си да придобият социална известност.

А тези двамата кои са, че да могата да са от тъпотия на тъпотия а ние все да благоговеем? А да те са известни с това, че са известни! Е сега всичко има смисъл.

Ако искате да махнем всички манипулативни реклами от ефира... :) Няма проблем. Приходите на медиите ще паднат с 90%

Иван и Андрей както винаги са съвсем прави за всичко и както винаги никой не иска да ги чуе...

А какво да кажем за рекламите, в които не се чува и една българска дума? А реклами, които ни внушават че сме дебели, грозни и т. н.??? Реламите с порнографско звучене? Рекламите на вредни храни?

Представям се как се чувстват тези, които не могат да имат деца, докато четат тъпите призиви.. или тези, които са загубили деца. Това са лични неща и не се решават с масови кампании. Проява на лош вкус е..

Тези възмутените от кампанията имат висок морал - приравниха отглеждането на деца с миенето на чинии! Толкова за морала....

пречи кампанията? Реклама на създаването на деца в България, която от години страда от ниска раждаемост.. На мен ми изглежда напълно естествена такава кампания. Все пак то е популяризиране на имането на деца, но същевременно не задължава никого за нищо!

Комисията да си каже, че е жалка, подкупна и не си знае мястото. Защо за първи път чувам за такава комисия? Защото са мишки. Защо не се ограничат лъжите в рекламите? Защо бе хора? Защото тези компании са ви клиенти и защото най-често вие сте жалки, тъжни, безплодни и злобни кариеристки. Наистина, защо не родите по едно дете?

Е да, ама бабите си искат внуците, а не тиганите!

Опосумите и гадинките от това бдво си правят реклама един на друг, че едните се гласят пак за "фермата", пък другите да оправдаят грантовете си. Иначе, заедно пият "честно" спечелените пари.

Ами защото някой трябва да се грижи за това дете, да става нощем, да го носи и т.н. и т.н. , нещо което еманципираните нищоправячки не харесват!

"Пречи", с това, че заблуждава, че с реклама шъ съ упрайм.

Със закон трябва да се забрани, нищо писането на хора с титли като току що прочетеното.. Трябва да се въведе стандарт на публикуване ясен, точен, конкретен и разбираем, за всеки. Академичният език трябва да бъде разбираем. Иначе няма смисъл, от него. Андрей всеки може да го разбере, какво иска, за какво се бори, докато опонентите му "учени",са написали цял ферман, без да можеш да ги разбереш, какви са , какво искат и за какво се борят. Заработват , от името на някое НПО. Наскоро Унгария забрани НПО на територията на страната и въведе помощ, за всяко родено унгарче по 36 000 евро. това са два нови джипа Дачия със всички екстри. Унгария, това е държава, която, ще просъществува а ние не, защото НПО в Б-я храни ци.аните и е против всеки който се мъчи нещо да направи, за демографската катастрофа засягаща най-вече българите..

Ако кампания е скучна - защо е такава?! Ако е провокативна и се забелязва - защо се забелязва?! Мила родна действителност! Българите най-много разбират от чуждата работа и ги няма никакви в своята.

Кампанията е много тъпа. Двойките в Блгария не се решават да имат деца, не заради силикон, селфита, тигани и прочие простотии, а защото НЯМА С КАКВО ДА ГИ ИЗДЪРЖАТ! Смешно е, не жалко е. Не знам Иван и Андрей с колко тона кока и плеймейтки са решили да "рекламират бебеправене", но да имаш деца не е въпрос на мода, че да се рекламира. 30 процента по-високи доходи на младите и ще видите как ще се решат на дете.... Иван и Адрей колко деца направиха, че и отгледаха, та тръгнаха акъл да дават

на теб нали не ти пречи, ти си по-умен/умна от другите и нама да се заблудиш..

ми много си е окей рекламата

не са ми любимци Иван и Андрей, но истината е, че се опитват да направят проблема публичен, та дано се включат и по-отговорните фактори в държавата. Е не мисля, че ще стигнем гърците с техните 2000 EUR за бебе, но и 1000 EUR биха били стимул .

А бащите на тези деца къде са? Или тях това не ги засяга?

Трябва да се говори по тези въпроси ! КПЕ на практика се опитва да спре дискусията (при това с измислени аргументи), а това е вредно за България ....

Колко ли ще се изненадаш, ако разбереш, че има хора с други смисъли в живота!

ПРЕКРАСНА ИДЕЯ, ПРЕКРАСНА КАМПАНИЯ! ПОЗДРАВЛЕНИЯ! Е....ДРУГО СИ Е РЕКЛАМКА НА КРЕМ ПРОТИВ ЦЕЛУЛИТ "ЗА ВАШАТА ПЕРФЕКТНА ФИГУРА НА ПЛАЖА"! ХАХАХАХА - НЯКОИ ЗА ЕДНАТА ПЕРФЕКТНА ФИГУРА ЖИВЕЯТ.....

И това от хора, които си разбиха сами семействата.

В Унгария дават по 36 000 за унгарче. А тук тъпа неизвестна комисия "разъждава" по въпроса. Нивата иска мотика не говорене.

Този, който си позволява намера в личните дела на гражданите.

Друго си е да си ялова и някой ти каже, че едно внуче, което ти не можеш да родиш, ще зарадва майка ти повече от нов тиган.

Ами рекламите на дамски превръзки-накърняват самочувствието на жените в климакс.Пък тези на самобръсначки-накърняват самочувствието на лесбийките,нямат брада.Ами всички реклами на деца с температура-за тези,които нямат деца,а искат.Изцяло побъркана работа е това с всички тези права.Този свят полудя

В България всичко е толкова розово, че 80% от жените предпочитат да се мажат с антицелулитни кремове вместо да изпитат класиката от раждане в държавна болница... И използват парите за силиконов бюст... Какъв рай! (ирония)

СмисЪли колкото щеш....фрашкани сме със смисЪли....

Опосуми, Славуни, Сузанити, Папихансове ... Много сме зле. Наистина.

Мързеливи лели са обидени че някой им казва че е хубаво да се гледат деца..............

Аз съм възрастна жена и нищо чак толкова скандално, подвеждащо и манипулативно не виждам в кампанията! Къде, къде по-скандални, а да не говорим по-подвеждащи, манипулативни и пошли кампании и реклами има!

Мързеливи лели като теб са обидени че някой им казва че е хубаво да се гледат деца..............

За туй Унгария е начело по циганско население. Авантата размножава циганите само. Не трябва аванта и пари кеш а данъчни облекчения. И пари дават но са много по малко от 36 бона в евро. Това число го лаят руските тролове щото орбан им е съюзник и го рекламират. В пъти по малка е сумата и размножава само ромите

Марианче, ти колко деца имаш?

Бе вие нормални ли сте, бе?Аз бачкам за 800 лв.заплата, в скапания северозападнал град в който живея цените на панелките почват от 30000 евро.Какви деца да ви правя?Къде ще живеят тия деца?Аз се чудя кой край да хващам и къде да бягам от тая мизерия, те си мислят, че с реклама ще ме накарат да си овеся още деца на врата.Ей такъв съм - тъп, некадърен. неграмотен и не ставам за айтишник.Не ви трябват деца от мене, и аз не ви трябвам.Аз и на себе си не трябвам.Умните и красивите да правят деца, ако искат.Ако не искат - да не правят, чудо голямо като изчезнем.И без нас слънцето ще изгрее.

Истината е много проста винаги. Зад високопарни фрази и оправдания истината е че жените ги мързи.

ти как се предохраняваш? с анален секс ли?

Някои хора гледат деца с много по-малко от 800 лева. Ти си руски трол и пропагандираш да няма българчета.

Ми, пробвайте между вас си мъжете... може да стане

а ти каков направи. плюеш по цял ден из интернет като комунистическа чичка.

Има в маалата много гледат деца и с под 50лв

Преди само стотина години са жънели по полето и са гледали 7 деца. Сега всичко различно от това да дебелеете пред телевизора ви се струва много трудно и тежко..............

страхотна мисъл

ама друго си е два пора да ти обяснят колко не си прав и да приберат некой лев от това, нали...