Ето кои са претендентите за водещите категории на тазгодишните Оскари

Преди минути актьорите Риз Ахмед и Алисън Уилямс обявиха номинациите на американската Академия за кинематографично изкуство и наука

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо си особено протектиран за коментарите ти тук и директно не може да ти се каже, че си сволочь. Но си уплел представен, номиниран и избран. В тази статия се разглеждат НОМИНИРАНИТЕ, дур

До възмутените от дира, че в статията не споменали филма навални. Като не разбирате да ви кажа, че тази статия е превод на материал за представяне на кандидатите за оскари и ТАМ НАВАЛНИ, ГРОЗЕВ И БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ

Филма "Навални" е представен за Оскар. Дали ще бъде номиниран е въпрос на избор на "журито": негри и лесбийки или Източна Европа.

Май не си дочел статията. Ама драска е коментар чета.

Що рече

ТВ сериалите "Уелоустоун" и "Кралят на Тулза". За "Уелоустоун" Кевин костнър получи поне Златен глобус, но за Оскар едва ли ще бъде допуснат. Сталоун е различен и едновременно драматичен и ироничен в новият за него формат- ТВ сериал. Целият филм се крепи на талантът му.

Не се казва ,,УУУУелоустон,, а ЙЙЙелоустоун, от името на този прочут природен парк в сащ, където се случва

Казва се ,,претенденти ВЪВ водещите категории,,. И се казва МерИлин, а не МерЕлин. И в какви обувки влиза някий ... тъп американски израз. Стегнете се ,дир. Нивото ви е....

Про-руските медии dir.bg, vesti, ploshtad slaveikov днес удобно не споменат за българското участие във филма Navalny. Заслужихте си копейките!

Че то трябва да ни е срам, да участват в такъв.

рот закрой!

Те удобмо не го казвст ти ПЛАТЕНО го казваш

А защо не се споменава, че има и сериозно българско участие? За Мимито ни проглушиха ушите, но за Христо Грозев нито дума. А филмът "Navalny" нямаше как да стане без него.

Английският агент Христо Грозев да го следят нашите служби, да не се прояви и тук. Дето работи за "медия" финансирана от Ми5 и Ми6.

А тебе трябва да те следи Глупаториума.

Ванюшка дурачок привет друг. Навални поздравляет тебя

под кроватью проверил, блядь, за МИ6 агентами? Бий си ботокса и сънувай мокри сънища, вместе с Путя, бля.

както други другари споделиха и аз съм съгласен, ако не си мангал, лезбийка или джендър нямаш шанс. Да си го гледат тъй наречените ПраДюсъри...,.

Шило

Зеленски що го няма, бре?

Вакханалия на политическата целесъобразност, нива по-зле от всичко през ония пусти 45 години!

Тези от 5 години почти нищо не им гледам. Откакто почнаха с активния джендаризъм. Сега ще си запиша филмите номинирани за награди, та да не се излъжа да ходя на някой от тях и да си скъсам нервите! А и после ще ме е срам да кажа кой филм съм гледал, че ще ме скъсат от подигравки! :)))

Откакто оклепахаХоливуд взех че преоткрих българското кино. Дори наскоро гледам какво има по ТВ и се усещам как си мисля - "а този филм е френски, трябва да е поносим"

Колкото и да странно добрите сценаристи отидоха да пишат сценарии за сериали и има наистина много добри. Кинофилмите от Америка умряха и това вече повече от 10 години.

Докога ще ни занимават с тоя нелепо еврейски, холивудски кич. Дори самите актьори неглижират тая жалкарница,истинските актьори като сър Антъни Хокинс....разбира се...

а аз па гледах 'боговете на египет' на 5 водки. страшни ефекти има

Не съм гледал, поглеждал и нямам намерение да гледам, нито един от тези филми. Отдавна не си падам по холивудското кино. Иначе за препоръка, преди година излезе китайски сериал Reset 2022. Ако знаете английски може да си намерите при търсене с eng sub и да си го гледате. На коментари хората се късат да го хвалят. И не правете оценката си само по първият епизод. Може би хората тук не са подходящата аудитория да го кажа. Но при всички положения спрямо другите, е нещо изключително.

само като им видя мишите очички и ми се прикензва

аз гледах The Bad kids, криминална драма, много ми хареса, дава представа за живота в съвременен Китай, потърсих Reset, ще го гледам, мерси. от номинираните филми гледах "Баншите...", стойностен филм според мен, също и "Фейдълман", ще се опитам да гледам датския "Идиотски триъгълник"

Ана де Армас!! Браво на нея, филмът й беше стабилно оплют, но поне изпълнението й беше оценено.

Номинирани и награждавани са само негри, педали и евреи. Ако не си в тези категории, забрави за награди и за кино въобще.

Предната годита шамари, тази направо тупаници

Бургаското въшле не е ли номинирана за нещо? Имаше някаква рола на куче май?

Филмът още не е излязъл, а и за озвучаване не номинират за Оскар.

Тая година оскара отива в Зеленски за цялостно творчество.

Отдавна Оскарите се превърнаха в надграждаване на най-послушните. Който е напрвил филма с най-много негри, лесбийки, гейове и джендъри печели.

Без зеленски и усраина филм не се селектира

Меси от Банкя е най-великият актьор !

Ако няма педе-аси и нег-и ,и още поне 2 пола даже няма да бъде селектиран филма

20 лева че Зеленски ще спечели :)

по-скоро "Навални" филмите за войната в Украйна тепърва ще излизат...и няма да са руски, сещаш се?

Охо! Има и българско участие. "Навални" е номиниран!

В статията са го пропуснали :) При медиите, които залитат към Русия е нормално

Ако залитаха към Русия ти и подобните ти щяха да са изтрити