17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Значи така ставали децата.... като забрави да си го извади от мен.... Ехаа,ннаистима е голямо чудо бременността. . . . . .

Едно време се таковаше с едно приятелче от Сливен и момчето беше много доволно от нея.Винаги му изцеждаше дисагите на френска.

Почакай само да се родят в чудо ще се видиш с блиэнаци,няма да имаш време да пишеш поеми....

Коя е тая никому неизвестна особа?

А да откриеш топлата вода си е направо за Нобелова награда!...

Още по- големо чудо е като ти ревнат и двете хлапета посред нощ- та не можеш да спиш, а на другия ден не можеш да си го позволиш щото трябва да се върши домакинската работа и си нема ни една

Не знаех че може да прихванеш и от отзад...

Не е чудо, има си научно обяснение на молекулярно и клетъчно ниво “умнице”. И е далеч от съвършенство, стига с тези клишета и умиления.

Защо бременността да е чудо? Науката итдавна е разяснила как и защо се забременява, какво се случва и т.н.

Защо правите деца? Да се показвате ли? Аман от самовлюбени и нарцистични хора!

Добре, се лигавиш само ти си бременна ставаш нахална и умална. Разкажи и за бащата, женен, разведен или си заченала непорочно?

Иска й се Гала да я покани и да се похвали за бременността, ама що ли не я канят? Време е да осъзнае Ева,че най-доброто за нея, е да се грижи за семейството си, децата и да се насочи към някаква друга сфера на изява. Телевизията не е за нея. Дразнеше и се чудех как я търпяха от екипа.

Честито! Лека бременост!

като й е надул корема дъртият грък и ще ни я показват повече и от майката на Бран и лелята Саня със сестра й дето си пери оная работа в Дубай.

Не е голяма работа, голям праз е!

Драга селска моме, Един ден близнаците, които чакаш ще те питат защо си крила осеменителя. За това сещаш ли се, глуповато момиче?

Простовата перходролена селянка.

Евче,да се жива и здрава и да родиш дечицата си безпроблемно.Спри обаче да ни занимаваш със себе си.Явно си нямаш друга работа и по цял ден се снимаш и качваш снимките си,за да си на показ.Ами пращай ги на приятелите и на тези

Ева е напълно права в дълбокото си житейско прозрението. В наши дни, всичко, що е напълно естествено и натурално по женското тяло, си е истинско чудо и направо феномен за обичайното присъствие от дами в общественото пространство, и съответно заслужава порядъчно ахва-не и ихва-не от страна на медиите.

Хора коя тая че по цял ден говорят за нея

Като е толкова вълнуващо, чакаме поне още 3.

Как няма да е чудо: С един физиологичен акт си уреди живота.

Циганката Анчи между 13-то и 14-тото питала Манго: - Тия деца много мръсни. Ще ги къпем ли или ще правим ново?

Longines

пак ли тая пача?я кажете дир-ници,колко е тарифата,малко и за мен да попишете...!!!!!

кой напълни корема на ромката?