Телевизионната звезда Ева Веселинова в момента се намира е един от най-вълнуващите периоди в живота си - бременността и тя самата го определя като истинско чудо.

В своя официален профил в Инстаграм Ева публикува снимка на вече доста порасналия си корем, придружена от много трогателно послание.

Вижте кадъра >>

"Голямо чудо е бременността! Усещането как в теб израства живот и се развива стъпка по стъпка.

На теория е ясно за всички, но когато се случва в теб, е изумително. Наблюдаваш го и се чудиш как е възможно.

От една точица се превръща в човешко същество.

Расте и се оформя по най-съвършения начин.

Природа!

Изумително!

Колко е благословена жената, да отглежда в утробата си живот.

Късче от душата ѝ...от плът и кръв!

Съвършена материя, която ще има своя собствена душа и съдба.", написа Веселинова.

Красавицата от родния ефир сподели, че е бременна в началото на този месец с пост в социалната мрежа. Тогава стана ясно, че тя очаква близнаци.

"Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен бият ТРИ сърца. Най-хубавият подарък тази година - вече понаедрял и оформен. Животът ми винаги е бил много различен и необикновен. В него няма нищо случайно и излишно. Когато съм имала, съм имала всичко. Когато съм нямала, съм нямала нищо! Живот на крайностите. Не познавам "златната среда". Дори в ролята на майка не ми е отредено да съм обикновена, защото Бог ме благослови ДВОЙНО. Живот и здраве след няколко месеца ще имам близнаци! Душата ми е слънце", гласеше посланието на красивата Ева тогава.