Fab Mama: Как да се подготвим за раждането

Цвети Евтимова с ценни съвети за бъдещите майки

Обратно в новината

Коментари - Fab Mama: Как да се подготвим за раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много хубава майка! Поздравления!!! Винаги да се поддържа така! Страхотна!

Много красива жена! Страхотно тяло - ръце, гърди, бедра. Лъха нежност и съблазън

Браво. Това ще е полезно за жените. Нерезите да се разкарат, нямат думата.

която я пусна един "естет", който иначе много "уважава" жените, и е публична, защо я изтрихте? Тя си я е направила, когато е била пълнолетна. Човек не може да избяга от биографията си. Поне може да си затрае, обаче. https://webnews.bg/uploads/images/42/0742/60742/orig.jpg?_=1446859002

Страхотни гърди! Истински ли са?

Много яко, с тези силиконки ги е кърмила децата или как да го правят българките!

Аз не само ги уважавам, но и ги ОБОЖАВАМ :) Това че съм пуснал тази нейна снимка не е обида. Просто исках да покажа, че във всяка една жена се крие не само нежно коте, но и истинска тигрица :) Погрешно сте разчел посланието ми. Жената е важно да бъде не само домакиня и предана майка, но и любовница в леглото

О ти я промотираш, ясно.

Писна ми всеки който има връзки, бил е в чужбина, да ни учи и да получава пари. Ние не сме елементарен народ. Като че ли до сега нашите жени, баби, и т.н. не са раждали. Тази какво е завършила, че ще учи. Какво образование има. Да не е АГ лекар, акушерка. Тя ако не знае ние си имаме празници и специалисти. Тук има и консултации и то от лекари.

ЦВЕТА Е МИНДИЛ ОТ ДЕТЕ!!! ТОЛКОВА ПОЛУ-ГОЛИ КЛИПА ИМА ЗА КОЛУМБИЕЦА И МГЛАТА !!!(ИМАШЕ ЕДНИ РАПЪРИ ТАКИВА АМА СЕ РАЗПАДНАХА!) ОБИЧА ДА ПОЗИРА...А ЖЕНА КОЯТО ОБИЧА ДА ПОЗИРА Е....ДОСЕТЕТЕ СЕ!

Може да си прав за клиповете ѝ, всяка жена иска да бъде забелязана и заложено е от природата. Но фактът е, че Цвети си е разчела правилно усещанията си, или инстинкта, да го речем по засукано.И резултатите са доволно впечатляващи.Същото това правилно разчитане явно е имала и майка ѝ.Така че тука става дума за наследственост в предаване на инстинктите.Аз му казвам правилно разчитане на генната карта, която всеки от нас носи в себе си, но не всеки я разчита правилно.А на тази карта е записано кого да изберем за родител на децата ни.И после някои се чудятАма защо при мен се получи така???Защо децата ми страдат от еди що си??? А хубави, а и здрави деца се правят със страст, а не по план.Щото след 30 за жената, страстта вече е преминала, а и прозорецът за забременяване с първо дете започва да се затваря.А и нараства вероятността за проблеми, за майката и за бебето. Ако ви е направило впечатление, повечето на запад имат физиономии(да не говорим за психическите отклонения) на болни от Даун.Защото са зачевани късно, често по план, и след кариерата на жената, най-често след 30-33г и нагоре. А тази Цвети, тя излъчва любов и спокойствие, истинска наслада!Само да не е ревнива..., че това разваля всичко:-))

Да си го кажем честно по мъжки. На тая кой мъж и защо би й гледал влога, освен: За да удуши делфина. Да извие врата на пилето. Да лъсне дръвцето. Да хване едноокия смок. Да издялка със злобарка дърворезба. Да рукани валката. Да лъсне швепса. Да изчикибойства. И тя си го знае, де. Пускайте я всеки понеделник. Лошо няма.;-)

Хубава жена от долу до горе, приятен овал и меки линии на лицето, красиви ръце, стъпала и всичко останало!Просто перфектна!А и децата ѝ са хубави и дано да са умни!Да са живи и здрави и за много години!

Тая ще привлече бая мъже в сайта. И бая жени ще изгони. Ще отидат на бгмамата си да коментират злостно. И може би с право. В никакъв случай не е класически пример за родила три деца - във Франция е едно, у нас второ, в Африка трето.

Рече младо водорасло "Аз водата съм надрасло".

Luna0102

"Реших да започна от самото начало..." Е като така реши, що не започна? Никъде не прочетох за Адам и Ева, а и как ли е родила Ева, като не те е чела?!

Много е красива и има страхотно тяло. Рамене, гърди, бедра - чукдесна е!

Много красива жена. Сигурно е много приятно да се любиш с нея.

Така е. А смятай пък да се е`беш с нея колко приятно ще бъде... Или както казва Уди Алън: "Трябва ли секса да е мръсен? Само ако се прави както трябва." Какво я плюете влогЪрката. Очевидно, че е пусната в Дир-а, за да очарова мъжката аудитория, а мъжете да я дават за пример на жените си: "Ти гледаш ли я жената, м...а? Три деца родила и как изглежда! А т.....и?" пп: И сега гледай какво става от минуси...:)))

Гледам вече не пиште за биг брадър, а за тази, явно те сменили спонсора

Наколко ценни съвета от бая ви Ставри за да си живеете добре в България и да ис гледате лесно колкото си искате деца: 1. Родете се в семейство на крадци, известни на всички (освен на цацаратурата). 2. Тъщата/свекървата ви да има 5-6 апартамента за подаряване 3. Кръстника също е добре да е известен крадец и масон с излишни апартаменти в най-скъпите райони на столицата. Нататък е лесно, мисля че ще се справите.

Как не ви е срам, злобни мижави същества! Как може да оплювате една майка по този циничен и жалък начин ! Когато отгледате три деца така както ня ги е отгледала , тогава си коментирайте ! ЦВЕТИ СУПЕР СИ!

Цели три деца! Ц-ц-ц!

Той и Коко Динев е образцов баща, пак от същия сой. Викаш да взимаме пример от тях а?

И аз бих fab-нал таз Mama.

Недей, че ще хванеш целия букет...

На тази майка и въртя далаверки в министерството на културата и май има пари да плати детето да е известно. Поне в дир де.

С помощта на тази елитен курс ще родите за първи път в България! По новата, световно известна технология: "Бута-мята - Силистар едишън"! Запишете се и на 6-месечен курс при нашите осеменители - джендърите от черното братство за предварително безболезнено забременяване!

Много красива жена!

Е-е-е, тъкмо се надявах, че на филмчето дава личен примерн как се ражда в реално време... а то пак празни приказки!

че няма да питам майка ми и баба ми, а ще питам каката от Франция! Така е модерно сега.

Питайте циганките, дето имат по 10! а не примадоните, дето събират по 10 000 лв. за едно раждане и са убедени, че нямат средства за второ...

За да родите - първо трябва да забременеете.

трябва да си сложите една толкова неприятна и тежка социална маска, с помощта на която да изглеждате на мъжете като що-годе нормална жена за поне една вечер! Оттам-нататъка трябва да се молите точно тази вечер да е овулацията ви, и да прихванете! Следва оплакване в полицията за изнасилване, но не и преди бременноста да е достатъчно напреднала, за да не го махнат. След това - добър адвокат, за да издоите донора колкот се може повече.. И "Войла!" - вече можете да дебелеете и дебилеете колкото си искате!

Тая дето е раждана най-много нея питайте, не някаква кифла от Франция - една ромка на 25 знае повече :D и за социала ще ви каже повече

Защо българка от Франция, ще ни учи как да се ражда и отглежда деца. Тя къде е родена. тук нямаме ли си подходящите хора? Тази да си дойде в България и тогава да учи.

Туй днешните шматки все си мислят, че са открили топлата, сякаш само тя е раждала.. Нищоправещи отвсякъде, само акъл се дава за неща, които човекът прави от хиляди години... Всяко нещо се представя като невероятно постижение... Сал без нейното видео жените няма да знаят как да родят... Що сте такива мекици всички младежи не знам... Само приказки и офкане и до там...

Раждат по едно дете, щото не могат по половинка. И то пак щото някой англичанин ги е излъгал, че им обръща внимание...

Добре, миналата седмица попитах коя е тази и защо е на първа страница при новините... Явно "който плаща, той поръчва музиката" и всеки понеделник ще има такива "непоискани рекламни съобщения", хаха!

Явно поредната редакторка от екипа на ДИР-а е "глътнала кълбото" ….

Защо ни причинявате това???Цялата статия е като за олигофрени. Тук не влизат хора, които не знаят какво да правят. Идете в Столипиново да четете тези инфантилни помии.

демокрация!

Браво, Саше, снимките на цветето са бомба!

КАТО ЗА НАЧАЛО СИ ПОДГОТВИ 4-ЦИФРЕНА СУМА И ТОГАВА ТРЪГВАЙ И СЕ МОЛИ НА ГОСПОД ДА СЕ ПРИБЕРЕШ ПО ЖИВО ПО ЗДРАВО..

Браво за коментара!!!!

Че 17 хиляди чакат за трансплантации.

начи, пръво, требе да изпразните червата, преди раждането. да не настане една мацаница... после, всичко останало. раждането е лесно. когато си жена, разбира са...

И когато си бременна...