Феерия в жълто – Мелания прикова всички погледи

Госпожа Тръмп със смел тоалет на кампанията за преизбиране на съпруга си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

света за това как ще бъде след като тръмп нападне иран,тогава и тръмп ще е в жълто под кръста

Мелания всъщност откри кандидат президентската кампания на Тръмп за 2020. Излезе и говори точно една мунита - кратки, ясно и с източно европейски акцент. Сега либералните медии не смеят да обелят нито дума, защото хем ще обидят жена, хем мигрантка. Отново шах и мат за дедо Тръмпи!

И грозен и прост.

Красавица

Особено на фона на дядо си...

Стига с тая бе. Все едно сме й длъжни с нещо. Писна. Като започнете да дъвчете нещо, не знаете кога да го изплюете.

От ескорт момиче до Първа Дама ! Каква кариера само....

На черното бяло не можем да кажем - красива е Мелания. Дядо й обаче е зле.

Малко пресилено. Мелания Тръмп , западните медии определят като доста уморена, в не добра кондиция , със задължителните 1. 80 см. за всякка манекенка . Ръст създаващи проблеми на всяка жена на 49. . Визия променена, нищо общо от родната и, лицето с корекции на всеки 4 гдини , почти везъзможност за гримаси и усмивки. Дали е смешно да приемем, че даже това е друга личност според много медии.

Красива и величествена като кралица. Пукайте се от яд. -:)

Колкото и да се пънете и да злобеете, помияри, хубавото си е хубаво! А вие си се радвайте на визията на българската чалгаджийка с огромни джуки, просташко излъчване и дебелашки грим!

А и дядо и в сравнение с доста местни величия, е в пъти по-добре!

Се едно гледам наште кавали Дедо Мони-Пиян.цата и Маргарита-Умр.лата ... феерия на пластиките в хирургията ... страаашна красавица нема що ... сега Персия, като ги подпука и догодина таа ше ходи с бурка под ръка с Хаменейчо, че май, май интересчийка си пада ...

Е, верно, друга класа са Кубрат и Андреа! И още много, немам време за изброяване!

Все по-мургава става, сигурно от пластичните операции.

Брей, какъв лингвист!

Що си не броите местните пластични операции,които даже са обект на хвалба! А тия на Мелания, няма как да ги знаете! Ганьо, Ганьо, що си не видиш местните кифли,обект на възхита и после да правиш глобални изводи!

Много добра фигура, плюс перфектно подбрани за нея модели, като се добави и високо качество на изработката и материите ... няма как да не създава този "WOW" ефект. Но лицето и е сковано от безброи интервенции и въпреки липсата на бръчки не е приятно, по скоро има студено, хишнически-змииско излъчване.

всеки ЛУД, е в ЖЪЛТО ,познай кой е лудият?

1500000000000000+

Тц! Ганьо си пада по мутресите! За това държавната е пред закриване...

Милион пъти е по-красива Мелания Тръмп от Килъри Клинтън!!!

А,на Обонго травестита по-добре ли беше...?????

Анасанама

Тая е била що годе читава преди 20-30 години. Сега е една дърта бангия! Нито е хубава нито има вид на жена. Пи-скоро има вид на мумия. Българките са много по-красиви и чаровни. Казвам го, като мъж на 42г, пътувал и пътуващ много! Българката е една от най-красивите жени! Факт! Тая може само да завижда на нашите дами...

Злобен и глупав коментар! Хубави българки има, но на мода и на почит са джукестите мутреси, с тъпанарско и нагло излъчване! Така,че нека си коментираме собствената паничка, ако искате и Макароница, която има доста български фенове! Странно, защо ли?

Напротив, много верен коментар. Този човек едва ли си има работа с джукести мутреси, те са за футболисти и боксьори.... Ти какво да не коментират жената на господаря ти ли? Който ти пуска грантове? Всеки е свободен за всякакви коментари! А че масовата част от младите българки са най красиви , това е вярно. На баба ти Макароница са фенове само откачалки и педали като теб!

Аз дали съм откачалка или пидал, няма как да знаеш. Но от твоето писание така лъха на простотия и дебелащина, че просто ще е аномалия ако не си падаш по мутреси!

Виж, приятелю! Имам страхотна съпруга, която ми роди две чудесни дечица, която се грижи за дома и семейството и, която е изключително красива ( според мен!) Ще ти кажа: Жена ми има целулит, бюста се промени след кърменето, качила е 5-6кг и се смята за дебела(хахаха) Но за мен тя е кралица! За мен тя е жената, която ме дари със страхотно семейство и деца! И повярвай ми, че не бих я заменил за някаква мутреса с джуки, силикон и изваяно тяло. Защо? Защото обичам и уважавам съпругата си, защото красотата е вътре в човек, а не в целулита или в килограмите. Защото щастието е семейството. И дано го разбираш защото много хора не го проумяват и се чуядят защо са нещастни. Имам майка(да ми е жива и здрава) и сестра, които също са прекрасни (пак според мен) и, които се грижат за дома си и за мъжете си. Повярвай ми, че нямам нищо по-ценно от децата, съпругата ми и семейството.

Прав си напълно! Аз просто коментирам средно-статистическия вкус на "баровците" и визията на повечето "популярни" кифли! А Мелания да наречеш "дърта бангия" си е срамота!

Направо е ''приковала'' погледите на будалите дето са платили за да слушат глупостите на мъжо и защото нямат очи да видят реалността... Превъзнасяте се без даже да осъзнавате нереалните си писания..

“Мажо и” със сигурност ще бъде избран за втори мандат-още 4 години-през 2020 година.Това значи,че както се е заканил-ще скъса ританките на Джордж Сорос!!! А,ти ще умреш от глад...

1500% си прав! Но дебилите и идиотите в държавката се увеличават право-пропорционално на грантовете от НПО-тата...

Не са били всички,като майка ти... Анадънмо?!?

Баща ти...

+++++

Много трудно ше бъде на Дълбоката държава,Демократическата партия и другите врагове на Тръмп да го вкарат във война-не само с Иран,но с когото и да било! Но...не е невъзможно! Като например-бомбардировката на Сирия 2017 година-от Пентагона първо изстреляха ракетите,после съобщиха на Тръмп...

Личи си красивия Балкански ген на Мелания , ама тоя ботукс .... Жълтото категорично не й отива въпреки пластовете кит .

Жълтото (особено наситено жълто) изобщо не и е цвят.

не е добра, единствено я спасява височината, която поема килограмите и дори коремчето не изглежда толкова голямо само заради високата и фигура

Разпределяш жените на две: Мелания и чалгаджийки? Хубавите жени нямат общо с тези две категории. Мелания отдавна и е минало времето...беше наистина хубава преди 20 години.