Фелисити Хъфман се призна за виновна, за да избегне затвора

Има възможност да получи 20-годишна присъда и максимална глоба от 250 000 долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

измислят ти обвинение и нямаш никакъв начин да се спасиш освен ако не признаеш вина поне драстично да намалиш наказанието, либерастите намериха начин да обвинят всеки който не им е удобен в такива безумни неща че освен да се съгласиш нищо друго не можеш да направиш. Всички в холивуд минават през машината ако са протръмп и не са се изказали ясно и открито срещу него, всички. А тука става въпрос за най - легално спонсориране на университета което в сащ е традиция и цял живот ги спонсорираш.

на една наша си пишман-политичка. Виж ти хората по белия свят за какво съдят! Тук даскалите са безплатни гувернантки и ги плюят, че обиждат питомчето, ако му направят случайно едва ли не току - виж без да искат някаква забележка! Веднага се явява мамето и започва да заплашва! Клекнали сме тотално! Това е позорният край. Вълчев, добро утро, момчето ми.

Ако беше в България никой нямаше да я съди. При нас легално се дават пари и ставаш спонсор на ВУЗ. Приемат ти детето в каквато специалност си пожелаеш. Лошото е, че трябва да ги спонсорираш всяка година ... докато завърши детето ти.

В Булгаристан е гордост кой повече ще бутне , че да приемат отрочето в "елитното" даскало, щото иначе са от село и да не се комплексира детото, та за туй така

Така беше по соца - то агнета, то ракия за ректора, за професорите. А сега ректорите и професорите се чудят за какво да се хванат, че да пишат две и половина на кого да е, само и само да не им затворят дисциплините. Местата за студенти у нас са повече от броя на желаещите да учат и изобщо от българчетата от съответния кандидат-студентски набор. Всеки желаещ може да стане студент и да завърши с минимални усилия или съвсем без, зависи от дисциплината, стига да си плаща годишните такси.

И има куп специалности без реално приложение да не изреждам и колко икономисти ( бармани,таксиджии и сервитьори) има вече .Софийсикия университет същата история места бол ама за какви специалности ? При търсените професии нещата са по-различни я вижте за 1 място за специалност медицина колко хора се борят.

Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ, т'ва не са ли частни дружества?! В смисъл едно частно лице почерпило друго частно лице, че да му свърши работа. Какъв е проблема, не са платени данъци ли?!

Да бе гледала сериала "Кметицата от Младост" щеше да знае, че подкуп се отрича докрай. После се кандидатира за конгреса.

По- интересно е кой е издал женицата и как се е разбрало въобще.

Хъфман стана известна с ролята си в сериала "Отчаяни съпруги" (2004 - 2012) Ама ,като гледам сериала продължава и в реалния живот.

а в България кога така

Н'дейтъй, чи ш тря затвотим държавата!

Моментално ако кажеш кой университет в България минава за престижен :)