Българи дават по 3000 лева за среща с Джони Деп

Билетите за концерта на супер групата Hollywood Vampires са в продажба от днес

Обратно в новината

Коментари - Българи дават по 3000 лева за среща с Джони Деп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаме пари - угаждаме си. Аз, жената и трите деца отиваме, само за малкия ще пробвам да не платя, че ще е на 7. Мизерниците нека драскат...

Защо лицата на хората с възрастта стават по-широки?! От дъвкането на храна ли?!

Кой идиот ще си заведе децата на 120 децибела шум?

Искаш да одиш на концерт, бабата и дедото ти праат контра , че нема да гледат чаветата имали си планове за вечерта - ще гледат на биндж Листопад. Тебе не те пуснал още пубертета , сърби те , не може да изпуснеш джангъра.. Купуваш едни нойз канселинг слушалки, нахлузваш ги на детето, а детето на врата на конче и юрюююш на джамурето и се молиш да не изпуснеш детето у мелето..

да обаче тека може да го загубиш и сетне да го найдеш на части тук рачичкса там кръченце там ошенц;е и кръф кръф насекаде

от Софстрой

Моите уважения към Джони, но за мен акцентът в това трио е великият Алис Купър.

Точно така!

Има и нов документален филм за Ози Осбърн ако си фен.- Има го във филми седем и в зам.

Чета коментари на мрънкачи, хейтъри и завистници. 90% от всичките няма и не сте постигнали нищо в тоя живот, затова и коментарите ви са такива. Пълен негативизъм и многознайство. Как не написахте нещо умно? Само злоба и завист. Всичките са невероятни професионалисти. Няма безгрешни в живота. Всеки се бори с демоните си. Няма да мога да присъствам на концерта, нито да се срещна с тях. Надявам се да има и друго турне някога...

Имали, дали. И аз имам, но няма да дам за подобно нещо.

А колко деца можеха да нахранят или облекат. Жалко

Ти колко гладни деца нахрани тая година?

Това принципно е работа на държавата,а не на населението.

Срешнах се наживо с Миг Джагър в Квебек сити, случайно в бар. Сам, без охрана и готин. Деп не би ме впечатлил защото просто не е титан.

Такива са истинските звезди.Нормални хора. А аз преди години на аерогарата в нещо като пъб - няма столове ,кютиш прав имаше дегуктация на вина .Опитваш - ако ти хареса си поръчваш.До мен някакви готини пичове с дълги коси говорят тихо да не пречат на клиентите да си поркат,дет се вика нисък профил .Гледам между тях Глен Хюз .Пиеше вода и замезва с някакъв геврек.И понеже беше до мен се престраших- мистър Хюз аз съм ваш фен от дете ,харесвам вашата музика,наздраве. Наздраве- Усмихна се пита ме накъде ,викам към София -България .Ааа вика да България.Много готин ,земен и нормален пич.

Джони като солиден артист,освен всички други качества се е научил и да държи китарата правилно независимо дали Фендер ,Гибсън Епифон Флайнг V ,Ибанез,Джаксон Х и т.н.Освен това се е научил и някой друг риф,но добре че са другите китаристи.А най вероятно рифовете са програмирани така че този солиден джентълмен няма нужда до се труди на сцената.Каквото и “свири” нищо не се чува ,другите 2-3 китаристи вършат хамалската работа.Джони като Мастер Лечев е голям познавач а и любител на червени вина ,с тази разлика че вината които консумира са от по 500£ нагоре ботъла.

Тоя съвсем го е окъсал. Преслава още преди 20 години взимаше по толкова.

Тва само за стандартен ли?

Tozi narkoman e muzikalen invalid. Biax na koncett tuck v is I tozi vieche Kato gladno vulcje.. tozi e trugnal na svetoven sex tour.

2 Leva sa mnogo.

дават за тромпет на Днжони Деп?!!

То си го пише, това са парите, с които и мениджърите-паразити да захлебят малко.

Тоя без мениджърите паразити знаеш ли какво щеше да работи и по колко щеше да взима за по "среща", щото явно склонява лесно на по среща? Само като видиш как самси е изменажирал личния живот и може да ти стане ясно.

Че той в момента почти не прилича на себе си. Почти нула номер, доста килца отгоре... Дори на сцената ми беше трудно да го разпозная сред останалите.

малко бело включено ли е в пакета под"други екстри"

Или как ?

вкарват те некъде отзаде на бекстейжда с другите випаджии, и влиза звиздата или звиздите зависи за кво и кого си платил миит енд грийт и почваш да се пробваш да водиш некъв разговор с тех, а те или гледат отегчено и претупват с едно ръкостискане и снимка или ако са на кеф може да си поговорят с тебе извън заучените фрази...Но да обикновено е групово изпълнението с останалите дето са купили вип пакета и звиздите се изреждат на всеки за по две три минути на човек те така

ИмАли пари бол - дали! И да го видя на живо - какво ще му кажа?! Джони, много ме кефиш как играеш в киното... Не че той се вълнува от моето мнение...

Ми кво ше му кажеш квото искаш може да му кажеш, не е задължително да го четкаш. Например " пробвал ли си ракия и му дръпваш една кратка реч що е тва ракия " А ти като не се сещаш и се чудиш , значи съвсем правилно си дошъл до извода, като мене, че точно за него трябва да пръскаш толкова пари на вятъра за едната снимка;))

Аз не мисля, че ако ги видя на живо ще е нещо много по-различно от това да не ги видя на живо... Ама всеки си знае... Който има излишни пари - да раздава!

Къде ги дават тия пари??? И задължително ли е да се виждам с него, ако ми ги дадат?

Готино. От друга страна явно много излишни пари има у нЕкои хора.