Българи дават по 3000 лева за среща с Джони Деп

Билетите за концерта на супер групата Hollywood Vampires са в продажба от днес

Обратно в новината

Коментари - Българи дават по 3000 лева за среща с Джони Деп | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Готино. От друга страна явно много излишни пари има у нЕкои хора.

Къде ги дават тия пари??? И задължително ли е да се виждам с него, ако ми ги дадат?

Аз не мисля, че ако ги видя на живо ще е нещо много по-различно от това да не ги видя на живо... Ама всеки си знае... Който има излишни пари - да раздава!

ИмАли пари бол - дали! И да го видя на живо - какво ще му кажа?! Джони, много ме кефиш как играеш в киното... Не че той се вълнува от моето мнение...

Или как ?

малко бело включено ли е в пакета под"други екстри"

Че той в момента почти не прилича на себе си. Почти нула номер, доста килца отгоре... Дори на сцената ми беше трудно да го разпозная сред останалите.

То си го пише, това са парите, с които и мениджърите-паразити да захлебят малко.

дават за тромпет на Днжони Деп?!!

2 Leva sa mnogo.

Tozi narkoman e muzikalen invalid. Biax na koncett tuck v is I tozi vieche Kato gladno vulcje.. tozi e trugnal na svetoven sex tour.

Тоя съвсем го е окъсал. Преслава още преди 20 години взимаше по толкова.

Тоя без мениджърите паразити знаеш ли какво щеше да работи и по колко щеше да взима за по "среща", щото явно склонява лесно на по среща? Само като видиш как самси е изменажирал личния живот и може да ти стане ясно.

Джони като солиден артист,освен всички други качества се е научил и да държи китарата правилно независимо дали Фендер ,Гибсън Епифон Флайнг V ,Ибанез,Джаксон Х и т.н.Освен това се е научил и някой друг риф,но добре че са другите китаристи.А най вероятно рифовете са програмирани така че този солиден джентълмен няма нужда до се труди на сцената.Каквото и “свири” нищо не се чува ,другите 2-3 китаристи вършат хамалската работа.Джони като Мастер Лечев е голям познавач а и любител на червени вина ,с тази разлика че вината които консумира са от по 500£ нагоре ботъла.

Срешнах се наживо с Миг Джагър в Квебек сити, случайно в бар. Сам, без охрана и готин. Деп не би ме впечатлил защото просто не е титан.

А колко деца можеха да нахранят или облекат. Жалко

Имали, дали. И аз имам, но няма да дам за подобно нещо.

вкарват те некъде отзаде на бекстейжда с другите випаджии, и влиза звиздата или звиздите зависи за кво и кого си платил миит енд грийт и почваш да се пробваш да водиш некъв разговор с тех, а те или гледат отегчено и претупват с едно ръкостискане и снимка или ако са на кеф може да си поговорят с тебе извън заучените фрази...Но да обикновено е групово изпълнението с останалите дето са купили вип пакета и звиздите се изреждат на всеки за по две три минути на човек те така

Тва само за стандартен ли?

Чета коментари на мрънкачи, хейтъри и завистници. 90% от всичките няма и не сте постигнали нищо в тоя живот, затова и коментарите ви са такива. Пълен негативизъм и многознайство. Как не написахте нещо умно? Само злоба и завист. Всичките са невероятни професионалисти. Няма безгрешни в живота. Всеки се бори с демоните си. Няма да мога да присъствам на концерта, нито да се срещна с тях. Надявам се да има и друго турне някога...

Такива са истинските звезди.Нормални хора. А аз преди години на аерогарата в нещо като пъб - няма столове ,кютиш прав имаше дегуктация на вина .Опитваш - ако ти хареса си поръчваш.До мен някакви готини пичове с дълги коси говорят тихо да не пречат на клиентите да си поркат,дет се вика нисък профил .Гледам между тях Глен Хюз .Пиеше вода и замезва с някакъв геврек.И понеже беше до мен се престраших- мистър Хюз аз съм ваш фен от дете ,харесвам вашата музика,наздраве. Наздраве- Усмихна се пита ме накъде ,викам към София -България .Ааа вика да България.Много готин ,земен и нормален пич.

Моите уважения към Джони, но за мен акцентът в това трио е великият Алис Купър.

Ми кво ше му кажеш квото искаш може да му кажеш, не е задължително да го четкаш. Например " пробвал ли си ракия и му дръпваш една кратка реч що е тва ракия " А ти като не се сещаш и се чудиш , значи съвсем правилно си дошъл до извода, като мене, че точно за него трябва да пръскаш толкова пари на вятъра за едната снимка;))

Кой идиот ще си заведе децата на 120 децибела шум?

Искаш да одиш на концерт, бабата и дедото ти праат контра , че нема да гледат чаветата имали си планове за вечерта - ще гледат на биндж Листопад. Тебе не те пуснал още пубертета , сърби те , не може да изпуснеш джангъра.. Купуваш едни нойз канселинг слушалки, нахлузваш ги на детето, а детето на врата на конче и юрюююш на джамурето и се молиш да не изпуснеш детето у мелето..

Защо лицата на хората с възрастта стават по-широки?! От дъвкането на храна ли?!

Точно така!

Има и нов документален филм за Ози Осбърн ако си фен.- Има го във филми седем и в зам.

от Софстрой

Ти колко гладни деца нахрани тая година?

Имаме пари - угаждаме си. Аз, жената и трите деца отиваме, само за малкия ще пробвам да не платя, че ще е на 7. Мизерниците нека драскат...

Това принципно е работа на държавата,а не на населението.

да обаче тека може да го загубиш и сетне да го найдеш на части тук рачичкса там кръченце там ошенц;е и кръф кръф насекаде