Филип Захариев - от Видин до Края на света

Бягството от 2 жени отвежда топ готвача до невероятни приключения в 70 държави

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Впечатли ме интервюто, мисля да намеря книгите му и да ги прочета. Браво на това момче.

И аз съм от Видин,напуснах го преди повече от 50 год.,но сърцето ми остана там.Това беше причината да се заинтересувам от Филип Захариев и да прочета цялото интервю.Признавам,че съм много впечатлена от него,споделям и съм съгласна с повечето му разсъждения.Възнамерявам да намеря и прочета книгите му.

Намерих го във Фейсбук...защото и аз живея в Норвегия,го попитах ако иска да се срещнем и поговорим..и аз съм готвач като него!Не ме и отрази даже...главозамаял се е...то българите сме така

Дали си единствения, който му е писал? Как смяташ, дали може да отговори на всички, които чу пишат :))) Ама що трябва да мислиш за това, а? Ти си българин и си специален. Трябва да ти се отговори :))

Гаранция си го питал за работа! Норвегия не е малка, че да ходите на кафе, понеже сте в една държава. При все, че Шпицберген е на 1000км от най-северната точка на Норвегия.

Само фактът, че се е забъркал с рускиня доказва, че е смел :). Но дали следва сърцето си е под въпрос...

Живот извън обществено приетите норми. Какво по-хубаво!? Смело и свободно момче, браво!

Леко дебилно се изразява, ама -готвач. Не е попаднал на правилните финландци!

А ти, колко книги написа?

2 дисертации и няколко десетки научни статии стигат ли ти?

В живата е така - едно виждаш, друго изпускаш на видиш, отиваш на едно място , не си на друго, имаш едно нещо друго нямаш... Важно е да имаш някой да те обича - било то майка или баща, съпруга, дете... роднина или някои пък просто да те ценят..

мерси, Филипе!

Браво на този пичага!

Още не изкарваш достатъчно. Като започнеш, рускинята ще ти придърпа дъъългия синджир и ще ти го увие около врата. Тогава ще видиш една свобода, ще виеш за ракийката и салатката.

Не помня да съм чел интервю в Дир.бг докрай.. Това го прочетох с кеф! Това означава свобода! Да не ти пука какво ще кажеш и кой какво ще си помисли. Това момче живее така, както сърцето му подсказва, без изобщо да се съобразява със стереотипи и хорски приказки. Казва това, което мисли без изобщо да се притеснява. Браво на Дир.бг за това интервю!

Точно това щях да напиша. Благофаря на Филип, че ме накара да се гордея, че съм от този град. Със сигурност ще потърся книгите му.

Браво! Без стереотип- работа ,панел ,ракийка със салатка ,пак работа и т.н.

Не мога да разбера защо всички трябва да имаме еднакви мечти и защо неговите мечти трябва да са примерно и мои мечти? Много елементарно разсъждава този човек, само с пътуване не става.

Не става, разбира се. Става с ракия, телевизия, хомофобия и салата в ж.к. Люлин или нейде в дивашката българска провинция.

stankow

Едва ли има по-лошо място за работа. И сигурно добре плащат, иначе кой ще се навие !?Човече, взимай им ги кроните и си идвай в България, няма да намериш по-добър климат, по-добра реколта, море, планини, по-нормални хора !

Ти току що спечели наградата за най-тъп и най-смешен виц едновременно. Нямало по-добър климат климат и природа....

Голяма завист, голямо нещо! Защо е тази злоба, не разбирам? Защо не харесвате хората, които по един или друг начин са успели да постигнат нещо в живота си? Това, че е от Видин по никакъв начин не го прави "елементарен селяк". А ти от кое село беше????

skromna35

Не, не произхода. А езика и разсъжденията....

Истинския Видинлия знае, че мъдростта е в битието, а на 32 да си непораснал е лошо нещо, нищо че е модно!

Шапка свалям на този човек!!!