Роналдо ще играе във филм на Мартин Скорсезе

Нападателят на "Реал Мадрид" и на португалския национален отбор по футбол може да получи епизодична роля в новия филм на култовия режисьор.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо ще играе във филм на Мартин Скорсезе | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но наистина прилича на кръстоска от Джъстин Бийбър и Азис..

много скапаняци коментират сакато. Роналдо се е показал от тренировки, за да е това, което е, инвалиди прости. всичко си го е заслужил. изаработил САМ. а вие, бедни цървули покасани, ви предлагам да се хващате за палците, че сега ще дойде БГ работодателят ви и ще ви го отпере със засилка. дерзайте! хехехехе :-))))

Незнам защо, но ми е адски антипатичен. Чудно ми как така твърдат, че има много почитателки?! Малко ми бие на циганин.

Талантлив е. И се продава добре, твърде добре дори. Но струва ли си дотам да се продаде човек?! Съвременните гладиатори са тези момчета. Но нямат личен живот, защото личният им живот е публичен. Телата им не им принадлежат дори, защото като им кажат ще пиеш това и това, нямаш право да питаш какво пиеш, в договорът пише - да го пиеш и толкова ... И ако трябва ще рекламираш не просто шампоан против пърхут, не просто бельо или клиника по пластична хирургия, ми публични домове ще рекламираш ...

СМЕШНИК !!!!! СМЕШНИК !!!!! СМЕШНИК ..... ГОЛ ОХЛЮВ ...С ОБИЧКА !!!!!

демонстрирате ни силата на медиите и как се правят манипулирани новини, като преписвате тази измислена история ??

кат го гледам, ако посещавам фитнес година, две, айде 3, ако си обръсна телото и се гримирам, а и да си купя такива гащи ще заприличам едно към едно с него, на поглед го докарвам същия

Златен е! Много хубаво момче е Роналдо. С тази визия, с какво и да се захване, винаги ще има успех.

Абе както повечето португалци баш си прилича на цинин, само дето заплатата му е по-голяма. А и в киното ще е добър - актьорската му игра понякога минава и пред съдиите.

Като не можеш да играеш на терена,поне да опиташ в киното... То и там се иска талант,а не зализан перчем!

той ако не може да играе ИНТЕРЕСНО КОЙ ЛИ МОЖЕ?

Фен съм на Барселона и Меси, обаче няма как да не призная таланта на Роналдо. Откакто заряза рускинята играе още по-добре. И ако е симпатично момчето, защо пък да не си докара повече пари от реклами и снимки. Защо не, все пак няма как цял живот да бъде футболист и каквото изкара като пари сега ще му е за цял живот.

Новината е фалшивааа :) Другият медиен кьорфишек е, че режисьорът Мартин Скорсезе щял да снима филм за Прото под наслов Манипулаторът, а музиката щяла да бъде на англо-ирландската група Уан Дайрекшън. Този път опровержение имаше и то от страна на секретарката на манипулатора Сабрина Валведере, съпроводено с нейна снимка. Тъкмо тя привлече вниманието, защото младата дама е толкова красива, че ти секва дъха, както написа италиански репортер. Оказа се, че снимката е на нищо неподозираща българка, изтеглена от Фейсбук.

Селски бек, мои брат, само повече изписан по тялото...

Мутрата на Роналдо е толкова популярна и толкова свързана с футбола, че може да играе само себе си. Не се сещам какво би могъл да играе Кристиано. Освен, може би, комшията гей фром дъ некст доор...

не си като Скорсезе, а си голям анонимник.

Нямам НИКАКВО намерение да съм като Скорсезе. И, за съжаление, не съм толкова анонимен, колкото ми се иска. :) Роналдо е най-добрият жив футболист в момента за мен.