Филмът "Петя на моята Петя" вече е достъпен онлайн у нас и по света

Лентата може да бъде гледана от всяка точка на земното кълбо, по всяко време

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Снощи гледах филма и беше наистина много хубав. Препоръчвам! Може да го гледате в този сайт абсолютно безплатно! https://www.nu6i-bg-net.com/

Ако някой може да ми отговори, ще съм му много благодарен.

В кой сайт в интернет мога да го гледам?

Абе чудим се - всички тия бг малоумни филми, които се появиха да не ги правят с пари по някакви евро програми? Примерно Братя, Мен не ме мислете. Само един имаше, който ми хареса беше забавен.

По-добре порно отколкото български филм след 1989 г.

“Лентата може да бъде гледана от всяка точка на земното кълбо, по всяко време”. Да беше споменал за тези които искат да гледат филма а не лентата ,на кой адрес се подвизава тази платформа а и колко струва.Не че лично искам да гледам български ленти но все още има и такива индивиди.

Поредният претенциозен български филм, на който сме длъжни да се възхищаваме.

Когато мълчиш, хората няма как да разберат висините на глупостта ти. За теб това важи с пълна сила !

То пък като мълчиш - каква скука

Аз пък имам някакъв далечен спомен, от времето когато бях ученик в големите класове, че трябваше да се възхищавам от петя дубарова. Тогава беше модерно, дали пък не беше и забранено, но в средата в която се движех, беше някак си задължително. Така и не прочетох поезията й, която изглеждаше някак посредствена. И всъщност единствената й заслуга за всичкото внимание беше това че се е самоубила.

Посредствените български филми никой не ви задължава да гледате или да им се възхищавате. Гледането все още е по желание.