Филмът "Петя на моята Петя" вече е достъпен онлайн у нас и по света

Лентата може да бъде гледана от всяка точка на земното кълбо, по всяко време

Обратно в новината

Коментари - Филмът "Петя на моята Петя" вече е достъпен онлайн у нас и по света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поредният претенциозен български филм, на който сме длъжни да се възхищаваме.

Когато мълчиш, хората няма как да разберат висините на глупостта ти. За теб това важи с пълна сила !

“Лентата може да бъде гледана от всяка точка на земното кълбо, по всяко време”. Да беше споменал за тези които искат да гледат филма а не лентата ,на кой адрес се подвизава тази платформа а и колко струва.Не че лично искам да гледам български ленти но все още има и такива индивиди.

Аз пък имам някакъв далечен спомен, от времето когато бях ученик в големите класове, че трябваше да се възхищавам от петя дубарова. Тогава беше модерно, дали пък не беше и забранено, но в средата в която се движех, беше някак си задължително. Така и не прочетох поезията й, която изглеждаше някак посредствена. И всъщност единствената й заслуга за всичкото внимание беше това че се е самоубила.

Посредствените български филми никой не ви задължава да гледате или да им се възхищавате. Гледането все още е по желание.

По-добре порно отколкото български филм след 1989 г.

Абе чудим се - всички тия бг малоумни филми, които се появиха да не ги правят с пари по някакви евро програми? Примерно Братя, Мен не ме мислете. Само един имаше, който ми хареса беше забавен.

То пък като мълчиш - каква скука

В кой сайт в интернет мога да го гледам?

Ако някой може да ми отговори, ще съм му много благодарен.

Снощи гледах филма и беше наистина много хубав. Препоръчвам! Може да го гледате в този сайт абсолютно безплатно! https://www.nu6i-bg-net.com/