Филмът, представящ Джако като насилник, обра овациите на "Сънданс"

Евентуалните му жертви навремето свидетелстваха под клетва, че не са насилвани от певеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Доколкото разбрах, не са представени никакви доказателства, само думите на двамата. Те са казали, че е имало факсове, но никъде не съм прочел, че са представени във филма! Четири часа лъжи. На процеса през 2005 г. те са защитили Джаксън! Нали си представяте, насилникът ви да е на подсъдимата скамейка и вие да можете да го вкарате в затвора, с една дума, но да го защитите?!

смръдливи ..немога да им оприлича етноса ...некви педали ...искат да искарат кинти за сметка ..е твае ХАМЕРИКА...само мизерници ,лизбиики .педераси толерасти и секва паплач ....

Не можах да разбера какво точно им е правил.

кога ще направят филам за Обонго като пидираз, какъвто си е ?!

Това, което буди отвращение, е че се създават такива лъжливи филми. Пази, Боже сляпо да прогледа! Американците са смотаняци. Техните най-велики изпълнители са в калта, окаляни от американска злобна простотия.

Удостоил ги е с уважение и обич - чувства, които у побърканите умериканци будят подозрение, че има сексуален мерак. За американците най-светите и чисти чувства трябва да се укоряват като признак на сексуално влечение. В същото време същите проклети американци тайно и безнаказано вършат само и само извращения, защото са долен род хора - нищожна нация. не заслужават такива велики изпълнители с голямо сърце като МайкълДжексън. А! Сега се сетих. Той пееше за любовта, за свободата, за мира, за запазването на природата. Това неминуемо разтревожи престъпните извратени американци и те скалъпиха компромат срещу него и го измъчиха.

Някакви борби за наследство са това

А дали могат да бъдат съдени за лъжесвидетелство сега? Би било забавно...защото, ако са лъгали за пари значи сега няма какво да се жалят. Да не говорим, че са поставили в риски и други деца със своите лъжи...под клетва. Ако пък сега лъжат - да ги съдят за обида децата на Майкъл.

Гадост. Мислех, че българите са долни и евтини, но американците определено са ни конкуренти.

много сложна схема.. убиха го, после семейството успя да осъди доктора за нещо си. бащата твърдеше, че майкъл бил кастриран..!? тези двамата съмнителни отвсякъде. от друга страна, до скандала беше придобил невиждано влияние над масите. интересно е също, че и на балканите (примерно) има всякакви звезди, които, също се оливат със същите дроги но как пък, няма отровени, самоубити или внезапно умрели!? едно нещо е очеизваден факт, някак си, педомафията държи цялата власт в западния свят и това е в много тясна връзка със сцената. напоследък нещо се променя и се вижда, че организацията се клати. в европа ударно узаконяват педофилията под един или друг предлог.

Изненадвам се от яростната защита на Джако. В крайна сметка, никой от нас не е присъствал на това, което е ставало между него и децата, за да можем да отсъдим в една или друга посока. Особено съм очуден, че съдите децата, че са си променили показанията. Когато срещу теб е цяла империя от влиятелни и богати хора, които те плашат, че ще те съсипят ако не правиш каквото ти казват, най-нормалната реакция е да им играеш по свирката.

За умеял или добро или нищо! Защо до като е бил жив не сте казали и говорили за това? Всеки вижда лесно забогатяване като тези двамцата

Това, че такъв неграмотен и зле написан коментар получава толкова харесвания, ме тревожи повече за българския народ. Явно авторът му е пропуснал часовете по граматика, правопис и пунктуация.

Нещо си обърала форума. Тук не е форум по правопис. Намери си такъв,и пръскай мозък там.

Тези в САЩ вече от клевети правят цели документални фими.

Според думите, казани за Джаксън, той е едновременно физически и химически кастриран, в същото време е злобен изнасилвач! Вие някога виждали ли сте го? Него можеше да го набие и по-якичко 10 годишно хлапе!

ЯВНО ВЕЧЕ Е МОДЕРНО ДА СИ НЕГРАМОТЕН! ГОЛЯМА ГОРДОСТ!

Очуден ли си наистина? А може ли да си толкова глупав?

Най-нормалната реакция, когато си неграмотен, е да наблегнеш над уроците, а не над писането на малоумни коментари.

Не съм гледала филма. Надявам се да е сложен акцент върху (без)отговорността на родителите. Нито един родител не трябва да гради просперитета си на гърба на децата си (вкл.родителите на МДж). А МДж никога не ми е чил интересен като изпълнител, като човек, поведението му излиза извън стандартите, но е останало ненаказано, защото има средства. Това за приятелството и бла-бла са пълни глупости, по мое мнение.

Може да не е форум по правопис, но има елементарни правила, които няма как да не спазваш ако искаш мнението ти да има някаква стойност. Това което си написал и по скоро как си го написал, показва тотална незаинтересованост от твоя страна. Нещо като да си облечеш най-гадните скъсани дрехи и да отидеш на изложба, където да изказваш мнение... никой няма да те вземе на сериозно.

А съда какво е казал навремето....и защо под клетва са казали че не са насилвани....т.е. за тях тази клетва е нищо така ли? Тия идиоти знаят ли какво е лъжесвидетлстване ....ако не се лъжа дори е смъртен грях във всяка религия....не че тия са вярващи....извинявам се вярващи са...вярват в долара.

Аз пък се учудвам, че никой не обвинява родителите на тези деца. Родителите са тези, които са отговорни за случилото се и са същите алчни за пари и слава какъвто е бил и бащата на Джаксън.

Майкъл Джексън бе една жертва на тъпата американска система. Този фим е някакъв фарс, пълна измишльотина. Но говедата това искат.

Ще трябва да изглеждам филма, за да отговоря. Но се сетих, че наскоро и Бекъм беше много оплют, че на една снимка целува дъщеря си по устата... Хората са станали много мнителни, затворени, безчувствени и трудно различават различните нюанси на чувства и поведение, затова и ги унищожават.

ами не, филмът не трябва да се гледа

""Жертвите'' толкова си държат на думата че щом видят мангизи забравят за клетви.... Поредната ''творба'' освен с комерсиална цел други достойнства няма, понеже оплюването е в основата а не таланта...

Като деца може и да не са били малки изродчета, но сега вече са големи изроди!

Само като им гледам мутрите на тия и ми става ясно , че лъжат и искат да се отъркат в славата на великия Джако и да направят лесни пари. Пълни боклуци , а Майкъл Джексън е велик.

Използват симпатичната фигура на Майкъл Джексън, любимец на няколко поколения, за да представят педофилите в приемлива светлина. Защо не Поландски, който доказано е педофил? Защо му дадоха убежище на Поландски в Европа? Откровено казано, се съмнявам Майкъл Джексън да е бил педофил. По-логично ми изглежда самият той да е бил жертва на педофилите от шоубизнеса. Побъркани родители като неговия баща, са готови да платят всякаква цена, за известност и слава, а масрафът го плащат децата, разбира се, защото те са стока. Но кой знае, кой може да каже в действителност?! Не беше добре човекът, самият той беше жертва. Има такова нещо като верижно зло, както в номинирания за Оскар филм за убийството на две годишно детенце от две 10-годишни деца. Единият от убийците е дете на алкохолици, бащата бие и изнасилва майката, по-големите момчета правят същото с братята си и т.н. по-веригата, по-силните издевателстват над по-слабите от тях. Побъркан свят!

не вярвам Майкъл Джаксън да направи това,велик е гетиален , талант...но има хора готови на всичко за пари явно...

На гърба на мъртвец 5мин слава търсят... Дори инициаторът на тези глупости призна, че баща му го е накарал да излъже. Тея сега се сетили като е умрял човека... Кълкин също каза, че са пълни глупости. Набараха го, че плаща и го подкараха... Които не можеха тогава сега решиха малко да застанат пред камерите...

Само където Маколи Кълкин не е съгласен с теб, а момчето което започна цялата истерия след смъртта му също призна, че баща му го е накарал да излъже. Майкъл беше едно дете и всички го мачкаха като на дойна крава вимето...

Баща му каза че го е кастрирал химически за да не може да му мутира гласа. И това ако може да се докаже тези тримцата трябва да ги съдят и да видят в затвора какво е изнасилване.

Еми чети бе има факти. Още на първото дело имаше запис между бащата на едното дете и адвоката в който бащата заяваваше че му е ясно че е нямало нищо ама Джексън трябва да си плати!!!

Хахаха Българите сме много завистливи ама в сравнение с Американците ние сме душички :)

...явно тези "творци", не са чували сентенцията: "За мъртвеца или само добро или нищо!" Лесно е да плюеш по някой, който вече не е сред живите и няма, как да се защити...